להורדה | מתמחים+ | פורום מתמחים טופ בחוויית אנדרואיד חדשה | בטא 0.13
-
אי אפשר כרגע להיכנס דרך חשבון גוגל (כרגע התחברות גוגל מנתבת חזרה לפורום בדפדפן - כדי לפתור זאת ע"פ מה שהבנתי אני צריך עזרה מהנהלת הפורום).
תיכנס דרך שם משתמש וסיסמא.
לגבי נטפרי - אני עכשיו מנסה לטפל שהוא יתמוך בתעודות אבטחה של נטפרי. -
מתמחים+ בטא 0.13: שדרוג הדיונים, הפרופילים והניווט. נוספו יכולות חדשות תמיכה בנטפרי ושופרה חוויית השימוש, במיוחד בתוך הדיונים.
מה התחדש?
- עיצוב משודרג - הצגת נושאים בכרטיסים מסודרים, דיונים קריאים יותר, טעינה נעימה וברורה יותר וסרגל צדדי למעבר לאורך דיון.
- תגובות ופרופילים - תמונות פרופיל, תגובה ישירה בלי לצטט, צפייה בפרופילים ציבוריים מורחבים, כולל נושאים ותגובות.
- פעולות על פוסטים - דיסלייק, עריכה ומחיקה, נוספו גם הודעות ברורות יותר כשהפורום דוחה פעולה.
- ניווט וגילוי תוכן - דיונים פופולריים, דיונים שלא נפתרו, דיונים שלא נקראו, תגיות ומסנני חיפוש נוספים.
- שמורים וסימניות - אזור מסודר לשמירות מהמכשיר ולסימניות החשבון, עם אפשרות להעביר שמירה לסימניות החשבון באופן מפורש.
- שיפורי רשת - טעינה אמינה יותר בחיבור לא יציב וניסיון חוזר לקריאת מידע במקרה של תקלה זמנית. פעולות כמו פרסום והצבעה אינן נשלחות שוב אוטומטית.
- דיווח על פוסט - אפשר לדווח ולציין את סיבת הדיווח.
- תמיכה בתעודות NetFree X2 עבור מתמחים טופ ותתי־הדומיינים שלו (התמיכה ב־NetFree נוספה, אך אין לי אפשרות לבדוק אותה ברשת NetFree בעצמי - אשמח במיוחד לדיווחים ממשתמשים שינסו).
הורדה: mitmachim-plus-beta-0.13-release.apk
-
מתמחים+ בטא 0.13: שדרוג הדיונים, הפרופילים והניווט. נוספו יכולות חדשות תמיכה בנטפרי ושופרה חוויית השימוש, במיוחד בתוך הדיונים.
מה התחדש?
- עיצוב משודרג - הצגת נושאים בכרטיסים מסודרים, דיונים קריאים יותר, טעינה נעימה וברורה יותר וסרגל צדדי למעבר לאורך דיון.
- תגובות ופרופילים - תמונות פרופיל, תגובה ישירה בלי לצטט, צפייה בפרופילים ציבוריים מורחבים, כולל נושאים ותגובות.
- פעולות על פוסטים - דיסלייק, עריכה ומחיקה, נוספו גם הודעות ברורות יותר כשהפורום דוחה פעולה.
- ניווט וגילוי תוכן - דיונים פופולריים, דיונים שלא נפתרו, דיונים שלא נקראו, תגיות ומסנני חיפוש נוספים.
- שמורים וסימניות - אזור מסודר לשמירות מהמכשיר ולסימניות החשבון, עם אפשרות להעביר שמירה לסימניות החשבון באופן מפורש.
- שיפורי רשת - טעינה אמינה יותר בחיבור לא יציב וניסיון חוזר לקריאת מידע במקרה של תקלה זמנית. פעולות כמו פרסום והצבעה אינן נשלחות שוב אוטומטית.
- דיווח על פוסט - אפשר לדווח ולציין את סיבת הדיווח.
- תמיכה בתעודות NetFree X2 עבור מתמחים טופ ותתי־הדומיינים שלו (התמיכה ב־NetFree נוספה, אך אין לי אפשרות לבדוק אותה ברשת NetFree בעצמי - אשמח במיוחד לדיווחים ממשתמשים שינסו).
הורדה: mitmachim-plus-beta-0.13-release.apk
@רב-יהודה-פרחים וואו ממש יפה
אגב מה עם כניסה לפרופיל משתמש אחר
-
@רב-יהודה-פרחים וואו ממש יפה
אגב מה עם כניסה לפרופיל משתמש אחר
@חייא-שיאומי אפשר גם להיכנס לפרופילים של משתמשים אחרים
-
@חייא-שיאומי אפשר גם להיכנס לפרופילים של משתמשים אחרים
@רב-יהודה-פרחים יפההה עכשיו אני עובר עליה ממש מושקע
עוד הצעת שיפור
הפרופיל של כל אחד אפשר לחלק את הפוסטין לפי הכי גבוה הוצבע באד נגד וכו' .. -
אי אפשר כרגע להיכנס דרך חשבון גוגל (כרגע התחברות גוגל מנתבת חזרה לפורום בדפדפן - כדי לפתור זאת ע"פ מה שהבנתי אני צריך עזרה מהנהלת הפורום).
תיכנס דרך שם משתמש וסיסמא.
לגבי נטפרי - אני עכשיו מנסה לטפל שהוא יתמוך בתעודות אבטחה של נטפרי.פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@הישבשר-המלומד יש בפוסט הראשון קישור לעוגן פליי. אני עכשיו גם מעדכן את הAPK בפוסט הראשון
-
אני עובד עכשיו על פרויקט ליצירת קובץ ZIM לפורום מתמחים טופ - מעוצב בסגנון האפליקציה.
איפה כדאי לפרסם את השרשור? -
אני עובד עכשיו על פרויקט ליצירת קובץ ZIM לפורום מתמחים טופ - מעוצב בסגנון האפליקציה.
איפה כדאי לפרסם את השרשור? -
אני עובד עכשיו על פרויקט ליצירת קובץ ZIM לפורום מתמחים טופ
השאלה אם @שמואל יסכים, נראה לי בעבר מישהו ניסה והוא התנגד
@נחלס-דון הוא לא התנגד, הוא אמר שהוא לא רואה בכך צורך.
זה מה שהוא כתב בזמנו:
אבל שוב, כמו שאמרתי, לדעתי הפורמט הזה מתאים לויקי ולא לפורום, מה גם שכל העניין בפורום זה העזרה מהמשתמשים, אז מה זה עוזר שזה אופליין..בZIM שאני בונה יש רק את טקסט, בלי תמונות ובלי קבצי APK מסמכים וקבצים להורדה. ככה שברור שזה לא יחליף את הפורום.
מי שיש לו גישה לאונליין - בכל מקרה יכנס לאתר, ומי שאין לו - בכל מקרה לא יכנס לאתר. אז לפחות שיהיה לו אופליין. -
איפה כדאי לפרסם את השרשור?תכלס איפה לפרסם?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות