שאלה | תוכנה כמו בר אילן לווינודס עם ממשק נוח וגרפיקה יותר טובה ובחינם?
-
הורדתי מהאתר של אוצריא לפני כחודש
אמור להיות משהו שונה?
@מנסה-לעבוד-את-ה בחיפוש, לא מידי בספרים.
-
לא הבנתי החיפוש שם השתנה (ֿהאמת שאני משתמש בעיקר בזית)
-
לא הבנתי החיפוש שם השתנה (ֿהאמת שאני משתמש בעיקר בזית)
@מנסה-לעבוד-את-ה החיפוש התקדם מאד..
בנוסף באוצריא יש טיפה יותר ספרים מזית [שלא עודכן כבר הרבה זמן]. -
@מנסה-לעבוד-את-ה החיפוש התקדם מאד..
בנוסף באוצריא יש טיפה יותר ספרים מזית [שלא עודכן כבר הרבה זמן].@תכלית-הכיסוף הנקודה היא שגם באוצריא וגם בזית רוב הספרים אינם שימושיים ללומדים. בחורים ואברכים צריכים ספרי יסוד, קרי, ראשונים אחרונים ופוסקים. ובבר אילן יש בדיוק מה שצריך. באוצריא וזית יש אינסוף ספרים שעם רובם אין מה לעשות כ"כ
-
אפשר פשוט להעביר את בר-אילן באנטי גרוונטי ולבקש את הנ''ל
עשיתי כעצתך
הוא בנה לי ממשק יפה שבנוי על בר אילן וכל פעם שולח בקשה לתוכנה

זה מה שהוא כתב כשביקשתי תוכנה נפרדת למאגר של בר אילן
°מדוע אי אפשר לקרוא ישירות את הקבצים של בר-אילן (FILE00, FILE08 וכו')?
במהלך הפיתוח חקרנו לעומק את קובצי המערכת של בר-אילן במחשבך (FILE00, FILE08, FILE11.TN, FILE19.YZ2 וכו'):הצפנה ודחיסה קניינית: הקבצים אינם קובצי טקסט רגילים (כמו וורד או TXT). הם מכילים מאגרי מידע בינאריים מוצפנים ומכווצים בפורמט קנייני שנבנה על ידי אוניברסיטת בר-אילן במשך למעלה מ-30 שנה.
הגנת זכויות יוצרים ורישיון: כפי שראינו בקוד המערכת, קריאת הטקסטים תלויה במפתחות אבטחה (CSIDLib::GetSIDEncryptionKey, tsfdapi.dll) המאומתים בזמן אמת מול מערכת ההפעלה ומנוע התוכנה.
מנוע דקדוקי ואינדקסים ענקיים: כל עוצמת החיפוש של בר-אילן (חיפוש לפי שורשים, הטיות פעלים, ראשי תיבות, ומרחקי מילים) מבוססת על עצי אינדקס בינאריים שזורים בקוד ה-C++ של התוכנה.
פיענוח עצמאי של עשרות ג'יגה-בייט של קבצים מוצפנים מאפס (Reverse Engineering) ללא מנוע הפיענוח הרשמי הוא פרויקט מסובך ביותר, ועלול לגרום לאיבוד מנוע החיפוש הלשוני הייחודי.
-
עשיתי כעצתך
הוא בנה לי ממשק יפה שבנוי על בר אילן וכל פעם שולח בקשה לתוכנה

זה מה שהוא כתב כשביקשתי תוכנה נפרדת למאגר של בר אילן
°מדוע אי אפשר לקרוא ישירות את הקבצים של בר-אילן (FILE00, FILE08 וכו')?
במהלך הפיתוח חקרנו לעומק את קובצי המערכת של בר-אילן במחשבך (FILE00, FILE08, FILE11.TN, FILE19.YZ2 וכו'):הצפנה ודחיסה קניינית: הקבצים אינם קובצי טקסט רגילים (כמו וורד או TXT). הם מכילים מאגרי מידע בינאריים מוצפנים ומכווצים בפורמט קנייני שנבנה על ידי אוניברסיטת בר-אילן במשך למעלה מ-30 שנה.
הגנת זכויות יוצרים ורישיון: כפי שראינו בקוד המערכת, קריאת הטקסטים תלויה במפתחות אבטחה (CSIDLib::GetSIDEncryptionKey, tsfdapi.dll) המאומתים בזמן אמת מול מערכת ההפעלה ומנוע התוכנה.
מנוע דקדוקי ואינדקסים ענקיים: כל עוצמת החיפוש של בר-אילן (חיפוש לפי שורשים, הטיות פעלים, ראשי תיבות, ומרחקי מילים) מבוססת על עצי אינדקס בינאריים שזורים בקוד ה-C++ של התוכנה.
פיענוח עצמאי של עשרות ג'יגה-בייט של קבצים מוצפנים מאפס (Reverse Engineering) ללא מנוע הפיענוח הרשמי הוא פרויקט מסובך ביותר, ועלול לגרום לאיבוד מנוע החיפוש הלשוני הייחודי.
@ztcebuck מדהים! באיזה מהירות זה עובד לך?
-
@ztcebuck מדהים! באיזה מהירות זה עובד לך?
@מנסה-לעבוד-את-ה זה עובד די מהר אבל זה נתקע מלא פעמים כי אם הוא לא שולח מילים מדוייקת הוא לא יודע למצוא את זה בבר אילן
צריך להמשיך לעבוד על זה -
@מנסה-לעבוד-את-ה זה עובד די מהר אבל זה נתקע מלא פעמים כי אם הוא לא שולח מילים מדוייקת הוא לא יודע למצוא את זה בבר אילן
צריך להמשיך לעבוד על זה -
@מ-נ-ח-ם כרגע התוכנה רק בשלבי בנייה
העברתי את זה בפקודה אחת באנטיגרויטי לראות האם יש גישה למאגר של בר אילן
כרגע יש הרבה שגיאות כי הוא שולח את הבקשה עם סוגריים ובר אילן לא מזהה את זה אני עובד על זה -
תבקש שהוא יבנה רק את התוכנה של בר אילן מחדש תוך כדי השארת המנועים כמו שהם היו
לא נראה לי שגם קובצי העיצוב של בר אילן מוצפנים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות