בקשת מידע | מחשב HP נתקע
-
@מטען-נייד
AI בספוילר1. הרצת בדיקת זיכרון (Memory Test)מאחר שצפצופים בהדלקה נגרמים בשכיחות גבוהה מבעיה בזיכרון ה-RAM:השתמש במקשי החצים במקלדת כדי לרדת לאפשרות Memory Test. לחץ Enter ובחר בבדיקה המורחבת (Extensive Test).תן לבדיקה לרוץ עד הסוף. אם מתקבלת הודעת שגיאה (Error / Failure) או קוד תקלה, שרשום אותו.2. הרצת בדיקת אחסון (Storage Tests)היעלמות אנשי הקשר והגדרות המערכת לפני שהמחשב הפסיק להידלק עשויה להעיד על תקלה בכונן הקשיח/האחסון:חזור לתפריט הראשי ובחר ב-Storage Tests. לחץ Enter והרץ בדיקה מהירה או מורחבת.הבדיקה תעדכן אם הכונן תקין או שיש בו סקטורים פגומים.3. הרצת בדיקת לוח אם (System Board Test)בתפריט הראשי בחר ב-System Board Test. הרץ את הבדיקה כדי לוודא שאין רכיב תקול בלוח האם עצמו. מה עושים לפי התוצאות?אם הבדיקות נכשלות (מציגות שגיאה): יופיע קוד שגיאה (Failure ID). קוד זה מציין בדיוק איזה רכיב חומרה (זיכרון, כונן אחסון או לוח אם) דורש החלפה או תיקון במעבדה.אם כל הבדיקות עוברות בהצלחה (Passed): התקלה אינה חומרית אלא נובעת מבעיה בטעינת מערכת ההפעלה (Windows) או בהגדרות ה-BIOS. במקרה כזה, ייתכן שיידרש שחזור מערכת או התקנה מחדש של Windows.
-
עכשיו המחשב לא נדלק בכלל...
תלחץ 60 שניות ברצף על כפתור ההדלקה
-
עכשיו המחשב לא נדלק בכלל...
תלחץ 60 שניות ברצף על כפתור ההדלקה
@יוסף-מאיר-וייס לא קורה כלום
-
@יוסף-מאיר-וייס לא קורה כלום
-
@מטען-נייד הAI אומר שהציפצופים אומרים משהו לפי כמה והעורך שלהם
-
יש לי מחשב של HP נייד.
בליל שישי שמתי לב שפתאום נעלם לי האנשי קשר גם ממסך ההגדרות וגם מקיצורי הדרך.
ובבוקר בהדלקה הוא עושה צפצופים ולא נדלק.
עכשיו שניסתי לפתוח אותו הוא פתח לי את המסך הזה

ולחצתי על יציאה למטה וכשניסתי שוב להדליק חזר לצפצופים
זה הווינדוס של המחשב.
מהדורה Windows 11 Pro
גירסה 25H2
הותקן ב 29/05/2025
גירסת Build של מערכת ההפעלה 26200.9457
חוויה ערכת חוויית התכונה של Windows 1000.26100.360.0
דגם: HP ProBook 450 G10
מה עושים?@מטען-נייד המלצה שלי מניסיון! אם אתה נעזר בAI תיעזר רק באופוס 5 היה לי מחשב שגם סירב להידלק הייתי אז עם טלפון צילמתי לו כל פעולה כיום המחשב חזר לעבוד חלק
אני כמובן לא לוקח אחריות יכול להיות שהוא רק יחמיר את המצב אבל זה מה שהיה איתי -
@מטען-נייד הAI אומר שהציפצופים אומרים משהו לפי כמה והעורך שלהם
-
@SHIMI-0 מסתמא קוד מורס
זה מרגיש קצת מטומטם לכתוב אבל הצפצופים הם בקול עבה טוווו טוווו טווווו ואז בקול דק טו טו וחוזר חלילה
@מטען-נייד יש נורית שמהבהבת לבן ואז כתום כל כמה שניות?
-
@SHIMI-0 מסתמא קוד מורס
זה מרגיש קצת מטומטם לכתוב אבל הצפצופים הם בקול עבה טוווו טוווו טווווו ואז בקול דק טו טו וחוזר חלילה
3 צפצופים ארוכים (עבים) ו-2 צפצופים קצרים (דקים):
משמעות: תקלה ברכיב הזיכרון (Memory / RAM module Error).
הסבר: המערכת אינה מזהה את זיכרון ה-RAM או שהזיכרון אינו מותקן כראוי/תקול.
מה מומלץ לעשות כעת?הרצת בדיקת Memory Test מהמסך שצילמת קודם:במסך ה-Diagnostics שהיה פתוח אצלך (HP PC Hardware Diagnostics UEFI), עבור בעזרת המקשים לאפשרות Memory Test ולחץ Enter.
הרץ את הבדיקה (Extensive Test). אם הזיכרון תקול, המסך יציג קוד שגיאה מפורט (Failure ID).ניקוי / הידוק כרטיס הזיכרון (אם יש לך גישה או במעבדה):
לעיתים מדובר במגע רע בזיכרון ה-RAM. הוצאת כרטיס הזיכרון, ניקוי המגעים והחזרתו למקום פותרים את הצפצופים.בדיקת Storage Tests:כפי שציינת שהיעלמות אנשי הקשר והגדרות קרטעה לפני הקריסה, כדאי להריץ גם Storage Tests באותו מסך כדי לוודא שאין בעיה מקבילה בכונן הקשיח. -
@יוסף-מאיר-וייס מיד בהדלקה כן, אחר כך הוא מתייצב על אור כתום ומצפצף את צפצופיו
-
@יוסף-מאיר-וייס עכשיו נדלק המחשב אבל הוא לא מגיב בל בך טוב, איך אפשר לבדוק מה קרה?
-
זה התמונות מהלמטה של המחשב, משהו שם זז?
באחת התמונות שם יש עיגול אדום ששם היה כתם מים, זה קשור?
Downloads (2).ZI -
@מטען-נייד כבר הספיק להיפתח בנטפרי בהודעה הראשית
-
@יוסף-מאיר-וייס עכשיו נדלק המחשב אבל הוא לא מגיב בל בך טוב, איך אפשר לבדוק מה קרה?
-
@מטען-נייד
נשמע בעיה של חומרה דבר ראשון תוציא סוללה בפרט שכתבת שיש כתם מים -
יש לי מחשב של HP נייד.
בליל שישי שמתי לב שפתאום נעלם לי האנשי קשר גם ממסך ההגדרות וגם מקיצורי הדרך.
ובבוקר בהדלקה הוא עושה צפצופים ולא נדלק.
עכשיו שניסתי לפתוח אותו הוא פתח לי את המסך הזה

ולחצתי על יציאה למטה וכשניסתי שוב להדליק חזר לצפצופים
זה הווינדוס של המחשב.
מהדורה Windows 11 Pro
גירסה 25H2
הותקן ב 29/05/2025
גירסת Build של מערכת ההפעלה 26200.9457
חוויה ערכת חוויית התכונה של Windows 1000.26100.360.0
דגם: HP ProBook 450 G10
מה עושים?@מטען-נייד
תפנה לשירות לקוחות, יש להם שירות מעולה [גם עם המחשב כבר לא באחריות].
09-8304848 -
זה סרטון מניסיון פתיחת המחשב
הנקודה ליד המטען לא רואים ברור אבל זה מהבהב כתום לבן עד שמתייצב על כתום.
דרייב:https://drive.google.com/file/d/1N8IDNbdjCXlA24y6NVUslEnXuns6XtFF/view?usp=sharing
מגיקוד: https://send.magicode.me/send-file/file/2187c353968aefc666d4361c9cc76c181db203f2/view -
זה סרטון מניסיון פתיחת המחשב
הנקודה ליד המטען לא רואים ברור אבל זה מהבהב כתום לבן עד שמתייצב על כתום.
דרייב:https://drive.google.com/file/d/1N8IDNbdjCXlA24y6NVUslEnXuns6XtFF/view?usp=sharing
מגיקוד: https://send.magicode.me/send-file/file/2187c353968aefc666d4361c9cc76c181db203f2/viewה סרטון מניסיון פתיחת המחשב
הנקודה ליד המטען לא רואים ברור אבל זה מהבהב כתום לבן עד שמתייצב על כתום.חסום בנטפרי כי שמת בלי כוכביות
תלך למעבדה -
ה סרטון מניסיון פתיחת המחשב
הנקודה ליד המטען לא רואים ברור אבל זה מהבהב כתום לבן עד שמתייצב על כתום.חסום בנטפרי כי שמת בלי כוכביות
תלך למעבדהחסום בנטפרי כי שמת בלי כוכביות
אכן. תשלח עם כוכביות.
וגם לא יעזור לשלוח לבדיקה
עדכון נטפרי: הפניות שנשלחו עד עתה הוקפאו עד למוצאי שמחת תורה.
פניות חדשות שנשלחות צריך לציין שהם מותרות לטיפול בחול המועד. לצורך המועד או דבר האבד או צורך הרבים.
אם שלחתם כבר פניה שמותרת לטיפול בחול המועד ציינו את זה כדי שהפניה תעבור לטיפול.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות