עזרה | תוסף חסימה לגוגל
-
@מיני-האקר
הרי אפשר להסיר אותם ברגע!אני מכניס בלי להסיר
-
@מיני-האקר
הרי אפשר להסיר אותם ברגע!אני מכניס בלי להסיר
-
@מיני-האקר
למה זה מיועד???לחסום סרטונים מיוטיוב ואתרים מסוימים
-
@מיני-האקר
למה זה מיועד???לחסום סרטונים מיוטיוב ואתרים מסוימים
-
@דוד-33 תודה, אבל אתה יכול פשוט לא להכנס אליהם... ואם זה מיועד שלא יהיה בחירה, הרי גם אפשר להסיר.
אבל בכ"א, תודה, זה רעיון נחמד.@מיני-האקר
תודה, אבל אתה יכול פשוט לא להכנס אליהם...כל אתר שמופיע/יופיע בחיפוש אתה תכנס אליו מתישהוא
ואם זה מיועד שלא יהיה בחירה, הרי גם אפשר להסיר.
איך?
אבל בכ"א, תודה, זה רעיון נחמד.
הרעיון זה חסימה חינמית ורק מה שברשימה לחסימה נחסם ולא יופיע בגוגל בתוצאות חיפוש
-
@מיני-האקר
תודה, אבל אתה יכול פשוט לא להכנס אליהם...כל אתר שמופיע/יופיע בחיפוש אתה תכנס אליו מתישהוא
ואם זה מיועד שלא יהיה בחירה, הרי גם אפשר להסיר.
איך?
אבל בכ"א, תודה, זה רעיון נחמד.
הרעיון זה חסימה חינמית ורק מה שברשימה לחסימה נחסם ולא יופיע בגוגל בתוצאות חיפוש
@דוד-33 אני לא כ"כ מבין מה לא ברור, אבל אסביר: יש חסימות שעל המחשב,שא"א להסיר את התוכנה שלהם, אז זה תועלתי, אבל תוסף, ברגע שאתה מקבל חסימה שלו, ואתה בכ"א רוצה להיכנס, אתה פשוט מכבה או מסיר אותו!! אז מה הרווחנו?
אא"כ אתה רוצה שזה סתם לא יראה לך, כי זה מטריד, אבל לא מצד רוחני. -
@דוד-33 אני לא כ"כ מבין מה לא ברור, אבל אסביר: יש חסימות שעל המחשב,שא"א להסיר את התוכנה שלהם, אז זה תועלתי, אבל תוסף, ברגע שאתה מקבל חסימה שלו, ואתה בכ"א רוצה להיכנס, אתה פשוט מכבה או מסיר אותו!! אז מה הרווחנו?
אא"כ אתה רוצה שזה סתם לא יראה לך, כי זה מטריד, אבל לא מצד רוחני.@מיני-האקר
יש חסימות שעל המחשב,שא"א להסיר את התוכנה שלהםהתוכנות הם בחינם וחוסמות רק בגוגל ורק מה שאני מכניס לרשימה?
-
@מיני-האקר
יש חסימות שעל המחשב,שא"א להסיר את התוכנה שלהםהתוכנות הם בחינם וחוסמות רק בגוגל ורק מה שאני מכניס לרשימה?
-
@מיני-האקר בעיקרון אפשר לעשות כפיית תוסף ואז אי אפשר להסיר את התוסף
רק שתמיד תוכל להיכנס לאותו אתר מדפדפן אחר...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות