שיתוף | 'הזמנה בקליק' אתר חדש ליצירת הזמנה דיגיטלית לחתונה בחינם
-
אני שמח לשתף אתכם כאן בכלי חדש שיצרתי ליצירת הזמנות דיגיטליות בחינם!
'הזמנה בקליק'
בעידן הטכנולוגי של היום, כשהרבה אנשים כבר שולחים הזמנות דרך המייל,
אם מפאת נוחות ואם מפאת מהירות הדואר כיום...
ישנם כאלו ששולחים במייל העתק של ההזמנה הרגילה כמו זו ששולחים בדואר,
אך ישנם כאלו שמחפשים משהו יצירתי יותר,יצרתי את זה בהתחלה לשימוש אישי בשביל חבר, אבל אח"כ החלטתי לעשות את זה אתר כללי שכל אחד יכול ליצור דרכו הזמנות,
שימו לב, האתר נוצר לא על ידי, אלא ע"י בייס44, (שזה אומר שאני לא צריך להבין בקודים בשביל זה,)
אבל השקעתי בזה שעות רבות והמון קרדיטים בשביל שזה יצא מושלם, ולא סתם בניתי ושחררתי את זה ככה,באתר החדש תוכלו בצורה מאוד פשוטה למלאות את כל הפרטים שלכם על החתונה,
ותקבלו מיידית קישור לשליחה של הזמנה דיגיטלית, שבה יוצגו כל פרטי החתונה,מה יש בהזמנה הדיגיטלית?
א. כל פרטי ההזמנה.
ב. כפתורים לניווט ישיר לאולם (וייז ומפות).
ג. שעון ספירה לאחור עד לחתונה.
ד. כפתור הוספה אוטומטית ללוח שנה של גוגל, שמאפשר לקבל התראה אוטומטית לפני האירוע.
ה. קיר איחולים, לשליחת וצפייה באיחולים שנשלחו.
ו. אופציה לאישורי הגעה מותאם אישית.
ז. מוזיקת רקע, כשפותחים את ההזמנה יש מוזיקת רקע עם מנגינת חופה, (ניתן לשנות ע"פ בחירה את מנגינת הרקע,)
ח. ועוד.
(כמובן שאפשר להגדיר באופן אישי מה יוצג ומה לא)בגלל שזה ירד לאוויר ממש עכשיו וכמובן שא"א שלא יהיו בזה תקלות, (למרות שהשקעתי בזה המון המון שעות ומחשבה רבה כדי שזה יצא מושלם, (אמנם הבינה בנתה את זה, אבל צריך להסביר לה מדוייק מה לבנות, וזה צרך המוני שעות, והמון קרדיטים)
ע"כ אני אשמח מאוד מכל מי שבודק את זה להודיע לי כאן בשרשור על התקלות או על שינויים נצרכים כדי שאני יוכל לתקן את זה, כדי שבעז"ה זה יעבוד חלק!
מצרף הזמנה לדוגמא- הזמנה לדוגמא
אשמח מאוד הכל הערה/הארה לגבי נוחות, יופי האתר ושידרוגים נצרכים!
תודה רבה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות