בקשת מידע | דברים שחשוב לדעת כבעל אתר?
-
שמוע שמעתי וראו ראיתי באחד מרשמי הדומיינים הישראלים שטוען שיש כל מיני חוקים שאר שעובר עליהם חשוף לכל מיני קנסות וכו'.
אז א. אשמח למידע מפורט ומקורי מהם ומה זה דורש ממני כבעל אתר.
ב. האם זה חל על אתר בדומיין בינלאומי (COM) המאוחסן באירופה?
ג. דומיין ישראלי המאוחסן כנ"ל אני מאמין שיותר חשוף בהנחה שאכן יש חוקים כאלו, וחזרנו לא. ...
תודה רבה -
שמוע שמעתי וראו ראיתי באחד מרשמי הדומיינים הישראלים שטוען שיש כל מיני חוקים שאר שעובר עליהם חשוף לכל מיני קנסות וכו'.
ג. דומיין ישראלי המאוחסן כנ"ל אני מאמין שיותר חשוף בהנחה שאכן יש חוקים כאלו, וחזרנו לא. ...
תודה רבה -
תודה רבה -
@DANIEL-4 לכאו' רק נגישות. ואין זה משנה איפה האתר ממוקם פיזית. השאלה האם הוא פונה לציבור הישראלי. ואם הוא פונה גם לציבור באירופה אז חייב גם קוקיז.
-
@ezerphone לא. לא כל אתר, רשימת הפטורים המלאה [1], אבל בעקרון כל אתר חדש חייב אא"כ, מחזור שנתי נמוך: עסקים שמחזור ההכנסות השנתי שלהם נמוך מ-100,000 ש"ח פטורים באופן אוטומטי.
[1] - https://aisrael.org/מידע-למנגיש/מדריכי-נגישות/המדריך-להנגשת-אתר-אינטרנט-3/
-
תודה רבה -
@DANIEL-4 הצהרת מדיניות מדיניות פרטיות , כתובות ליצירת קשר עם בעלי האתר
בישראל לא צריך אישור עוגיות? רק אירופה? -
@DANIEL-4 הצהרת מדיניות מדיניות פרטיות , כתובות ליצירת קשר עם בעלי האתר
בישראל לא צריך אישור עוגיות? רק אירופה? -
-
קוקיז תכל'ס צריך אישור או לא?
בארץ לכאו' צריך רק אם יש עוגיות של צד שלישי וכדו שמשמשים למעקב אחר משתמשים, לא כל עוגיה שנועדה לעצם השימוש באתר, באירופה (אם האתר מיועד גם למשתמשים אירופאים) הכללים קצת יותר מחמירים
ובקשר לנגישות - מה זה כולל בתכל'ס?
לפי הידוע לי - אפשרות לניווט מלא באתר עם מקלדת וקורא מסך, וניגודיות צבעים ברמה 4.5:1 (לא בטוח שאני זוכר את המספר המדוייק).
ויצירת קשר מספיק כפתור ליצירת קשר בשליחת פניה או שצריך יותר מזה?
אני חושב שרשמית צריך גם מייל וגם מספר טלפון
ולמעשה למה בכל הפורומים אין אישור קוקיז נגישות ושאר המרע"ב
כנראה כי אין כל כך את מי לתבוע, כיון שזה לא אתר של עסק רשמי וכו' אז פחות טורחים בענין
-
-
ולמעשה למה בכל הפורומים אין אישור קוקיז נגישות ושאר המרע"ב
@ezerphone ברור שיש בפורומים! כשאתה נרשם לאתר אתה מאשר את כל העוגיות השונות
-
@DANIEL-4 בגלל שזה הרשמה ולא סתם כניסה, זה אמור לכסות הכל לכאורה.
אם כי הפורומים אוגרים נתוני כניסות גם ללא הרשמה בכלל של אורחים, ועבורם לא מקפיצים הודעת עוגיות באמת. -
מדובר על אישור בכל כניסה
אין שום צורך לאשר מחדש בכל כניסה
הבעיה היחידה כמו שכתבו שמשתמש אורח שלא נרשם לא מאשר עוגיות (זכור לי אגב שבאמת יש תוסף לפורום שמאפשר הצגת באנר של הסכמת עוגיות)
אא"כ הוגדרו דברים אחרים ואז השמין הם הגבול..].
כמובן שמתמחים ושאר הפורומים משתמשים גם בגוגל אנליטיקס.
-
אם יש לי אתר עם סיומת COM כמו עוגן פליי שלי מה אני אמור לדעת על החוקים
-
מדובר על אישור בכל כניסה
אין שום צורך לאשר מחדש בכל כניסה
הבעיה היחידה כמו שכתבו שמשתמש אורח שלא נרשם לא מאשר עוגיות (זכור לי אגב שבאמת יש תוסף לפורום שמאפשר הצגת באנר של הסכמת עוגיות)
אא"כ הוגדרו דברים אחרים ואז השמין הם הגבול..].
כמובן שמתמחים ושאר הפורומים משתמשים גם בגוגל אנליטיקס.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות