בירור | פורום תחומים נסגר?
-
-
@מומחה123 אאל"ט הפורום של צדיק תמים
אאל"ט הפורום של צדיק תמים
לא, לו יש את אתר מדריכים, הפורום של @david
-
@Bugs-Bunny זה מה שדרשו ממני כדי להעניק לי את התג המהולל הזה...
-
לא ידעתי שיש דרישה כזו...
אני ביומי הראשון בפורום לחצתי על בקשת הצטרפות
ויום אחד קיבלתי הודעה שזה אושר
כידוע יש גם מדריכים מורחקים... אכן אין ספק שהתגית הזו לא ערובה למשהו...
ויום אחד קיבלתי הודעה שזה אושר
כמה זמן אחרי?
-
אאל"ט הפורום של צדיק תמים
לא, לו יש את אתר מדריכים, הפורום של @david
-
הפורום של @david
@ dovid ליתר דיוק
ככה הוא קרא לעצמו פה, שם הוא קורא לעצמו דוביד.
-
אותי מעניין למה הם לא עדכנו את הפורום לגרסת נודביבי החדשה?
הם ממש ישנים!
לא חושב שזה קשור לעלויות, הם יכולים לכסות את זה בפרסומות אם באמת הפורום עניין אותם.הם ממש ישנים!
הם כן עידכנו, כן לפורום יש עיצוב של אימולטור מ96
-
הם ממש ישנים!
-
@oryadaniely ומי יקבע מי ראוי להיכנס לקטגוריה ההיא? ומה אם הן אדם שלא מומחה רוצה להתייעץ בעצת המומחים?
@צדיק-0 לפי מוניטין, לפי אישור הודעות לפני פרסום (כמו שהיה לחדשים בתחומים, אם אפשרי בנודיבי להגביל לפי קטגוריות את האישור). פיקוח חזק ועוד.
זה פותר את כל הבעיות שהצעת. ואני בטוח שיש פה כמה וכמה שיקבלו על עצמם להיות מהצוות המפקח. -
@צדיק-0 לפי מוניטין, לפי אישור הודעות לפני פרסום (כמו שהיה לחדשים בתחומים, אם אפשרי בנודיבי להגביל לפי קטגוריות את האישור). פיקוח חזק ועוד.
זה פותר את כל הבעיות שהצעת. ואני בטוח שיש פה כמה וכמה שיקבלו על עצמם להיות מהצוות המפקח.. פיקוח חזק ועוד.
הרבה יותר מפיקוח חזק, זה אדם בודד שמנהל אותו כי המנהל הקודם לא פעיל 3 שנים
אז כל משתמש צריך להגיע לאזור ה30 מוניטין שאימות פוסטים יפסיק כל תגובה לא ענינית
זיכתה את כותבה בהשעייה, הוא היה מאוד פעיל בכל נושא מה שקצת הציק למשתמשים.
(הוא בעצמו ענה לזה במענה לשאלת @שאלתיאל ) בכלליות הליבה עזבה והוא יותר תכנות
אז מאוד הגיוני. -
הפורום מבוסס ג"כ על נודביבי, ככה שאם הם עדכנו זה אמור להראות בדיוק כמו מתמחים טופ.
זה אמור להראות בדיוק כמו מתמחים טופ.
לא, ממש לא, ברמת העקרונות כן
-
לדעתי הגיע הזמן לעשות קטגוריה למומחים בפורום, עם הרשאות כתיבה...
מציע לפתוח נושא על זה...
@עם-ישראל-חיי לא נראה לי יש עניין לפתוח על זה נושא. זה הנושא ההכי מתאים - פורום תחומים נסגר!.
ובלי קשר להספים את הפורום באלף נושאים זה בדיוק מה שאנחנו מנסים למנוע
אם מישהו יודע איך להעביר למנהלי הפורום/ לתייג אותם, כדי לקבל תגובה של היתכנות - יעזור מאוד
-
@עם-ישראל-חיי לא נראה לי יש עניין לפתוח על זה נושא. זה הנושא ההכי מתאים - פורום תחומים נסגר!.
ובלי קשר להספים את הפורום באלף נושאים זה בדיוק מה שאנחנו מנסים למנוע
אם מישהו יודע איך להעביר למנהלי הפורום/ לתייג אותם, כדי לקבל תגובה של היתכנות - יעזור מאוד
@oryadaniely רצון טוב אבל לא יקרה.
-
@oryadaniely רצון טוב אבל לא יקרה.
@אברהם-גלסר למה ככה?
-
@אברהם-גלסר למה ככה?
@oryadaniely כי אתה יודע כמה הצעות ייעול הרבה יותר חשובות והרבה יותר פרקטיות עלו כאן בפורום ושום דבר לא קרה? ככה זה בפורום...
-
הפורום מבוסס ג"כ על נודביבי, ככה שאם הם עדכנו זה אמור להראות בדיוק כמו מתמחים טופ.
-
זה פותר את כל הבעיות שהצעת. ואני בטוח שיש פה כמה וכמה שיקבלו על עצמם להיות מהצוות המפקח.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות