בקשת מידע | טלפון לא מוציא שיחות (סימן קריאה בקליטה)
-
יש לי טלפון (חצי טאצ) שיש לי קבוע סימן קריאה ליד הסמל של הקליטה התקשרתי לחברה הם עשו לי ריענון וזה לא עזר הלכתי לחנות אמרו לי זה קשור לחברה הלכתי לחברה אמרו לי קשור לחנות!
קיצר כבר כואב לי הראש!
אז עכשיו רק שאלה קטנה! מה עושים?
איך אני עכשיו מצליח להוציא שיחות?(אני נמצא ברמי לוי!

-
-
יש לי טלפון (חצי טאצ) שיש לי קבוע סימן קריאה ליד הסמל של הקליטה התקשרתי לחברה הם עשו לי ריענון וזה לא עזר הלכתי לחנות אמרו לי זה קשור לחברה הלכתי לחברה אמרו לי קשור לחנות!
קיצר כבר כואב לי הראש!
אז עכשיו רק שאלה קטנה! מה עושים?
איך אני עכשיו מצליח להוציא שיחות?(אני נמצא ברמי לוי!

@מטען-נייד תנסה לפרט:איזה מודל טלפון בדיוק ,האם זה טלפון חדש ומהתחלה זה קורה לך או שפתאום הפסיק לעבוד?
האם אתה מקבל שיחות ורק מתקשה להוציא או שאין לך אפשרות בכלל לקבל ולהוציא?
האם ניסית להכניס את הסים בטלפון אחר ועבד? -
@מטען-נייד תנסה לפרט:איזה מודל טלפון בדיוק ,האם זה טלפון חדש ומהתחלה זה קורה לך או שפתאום הפסיק לעבוד?
האם ניסית להכניס את הסים בטלפון אחר ועבד?@מטען-נייד תנסה לפרט:איזה מודל טלפון בדיוק ,האם זה טלפון חדש ומהתחלה זה קורה לך או שפתאום הפסיק לעבוד?
פתאום!
מצליח לקבל אבל לא מוציא! (מתי שאני מתקשר למישהו הוא רק מקבל צינתוק!
אם ניסית להכניס את הסים בטלפון אחר ועבד?
כן ועבד!
-
פתאום!
כן ועבד!
@מטען-נייד זה קורה לך במקום מסוים או בכל מקום? (אחרי שכיבית והדלקת את הטלפון-כי אם לא תכבה ותדליק במקום שיש קליטה לפעמים הטלפון לא יוצא מזה)
-
@מטען-נייד זה קורה לך במקום מסוים או בכל מקום? (אחרי שכיבית והדלקת את הטלפון-כי אם לא תכבה ותדליק במקום שיש קליטה לפעמים הטלפון לא יוצא מזה)
-
פתאום!
כן ועבד!
-
נשמע בעייה בטלפון אני לא מספיק מכיר את המכשירים האלו
כמה מסובך לך לעשות איפוס להגדרות יצרן (צריך לבדוק יתכן שיש סינונים שחוסמים את זה) -
כמה מסובך לך לעשות איפוס להגדרות יצרן (צריך לבדוק יתכן שיש סינונים שחוסמים את זה)זה לא מוחק לי עוד דברים?
כמו אפליקציות אנשי קשר וכו?@מטען-נייאיפוס מוחק הכל אבל לפני איפוס יש לך עוד דברים לנסות
-
כמה מסובך לך לעשות איפוס להגדרות יצרן (צריך לבדוק יתכן שיש סינונים שחוסמים את זה)זה לא מוחק לי עוד דברים?
כמו אפליקציות אנשי קשר וכו? -
זה לא מוחק לי עוד דברים?
יתכן מאוד שכן
יש בהגדרות איפוס הגדרות רשת ?
אני לא מכיר אנדרואיד
@דוד-משה-1 טוב אז אני ישמח לקבל החלטה שלכם!
האם האיפוס זה מה שיעזור?
או משהו אחר!
אני חייב מישהו שמבין! -
@דוד-משה-1 טוב אז אני ישמח לקבל החלטה שלכם!
האם האיפוס זה מה שיעזור?
או משהו אחר!
אני חייב מישהו שמבין! -
@מטען-נייד לא אבל תנסה גם אולי זה יעזור וכבר אמרתי תנסה להחליף לדור 3 כדי לראות םא זה בעיה ב-VOLTE ואם כן יש פה המון מדריכים בפורום ל-VOLTE
-
@מטען-נייד לא אבל תנסה גם אולי זה יעזור וכבר אמרתי תנסה להחליף לדור 3 כדי לראות םא זה בעיה ב-VOLTE ואם כן יש פה המון מדריכים בפורום ל-VOLTE
@y0508352872 החלפתי לדור 3 ועדיין זה אותו דבר בדיוק!
-
אתמול בנסיעה לירושלים זה קרה לי עוד פעם! (זה תלוי בתקופות)
ועכשיו זה קורה לי גם בבית!@מטען-נייד אם זה משהו לא עיקבי זה נשמע כמו בעיה ברשת.
תנסה דברים כמו:
ייתכן שהבעיה נובעת משחיקת סים -נסה ללחוץ על רמי לוי להחליף לך סים בחינם
ד"א ניסית לדבר עם רמי לוי טכני 035114133?
אם ברמי לוי מתעלמים מהבעיה שלך אולי הפתרון לעבור לרשת אחרת שהקליטה שמה (כרגע) יותר טובה -
@מטען-נייד אם זה משהו לא עיקבי זה נשמע כמו בעיה ברשת.
תנסה דברים כמו:
אם ברמי לוי מתעלמים מהבעיה שלך אולי הפתרון לעבור לרשת אחרת שהקליטה שמה (כרגע) יותר טובה -
@מטען-נייד אם זה משהו לא עיקבי זה נשמע כמו בעיה ברשת.
תנסה דברים כמו:
@מטען-נייד אני לא חושב שלנו אפשר לדעת באופן מוחלט (חוץ מחברות הסלולר שיש להם את כל הנתונים אבל מושיבים לפעמים פקידים שאין להם מושג בעבודה חוץ מלעבוד לפי תסריט)
מנסים מה שאפשר ומתפללים
-
@מטען-נייד קח סים ממישהו אחר בחברה אחרת ותנסה לבדוק, אם עדיין יש בעיה, סימן שהבעיה במכשיר עצמו ואם הפוך וכו'
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות