בקשה | תגי מעקב של Pebblebee
-
אשמח להמלצה על התגים הנ"ל במחיר הגיוני
-
ק קראנץ' ונילה סימן נושא זה כשאלה
-
אשמח להמלצה על התגים הנ"ל במחיר הגיוני
@קראנץ-ונילה במה הוא יותר טוב מאייר תאג/סמסונג או אפי' הכללי של אנדרואיד?
יש לו שבב GPS עצמי? -
@קראנץ-ונילה במה הוא יותר טוב מאייר תאג/סמסונג או אפי' הכללי של אנדרואיד?
יש לו שבב GPS עצמי?@DANIEL-4
איירטאג עובדים רק עם אייפון, כנ"ל סמסונג עובד רק עם המכשירים שלהם לא עם אנדרואיד (לי יש ג'לי סטאר),
"הכללי של אנדרואיד" לא קיים כזה דבר (יש כמה חברות מובילות לדוג' צ'יפולו פיבלבי ומוטורולה שעובדות עם פיינד מיי דיווייס של אנדרואיד וגם עם אפליקצייה של החברה וחלקם גם עם אייפון)
לגבי GPS תגים בכללי לא משתמשים בGPS הם משתמשים בבלוטוס ומזהים כל סמארטפון שעובר בקרבת מקום שלו יש GPS (סתם ככה GPS לוקח המון סוללה ולא היית רוצה להטעין את התג מדי יום) -
@DANIEL-4
איירטאג עובדים רק עם אייפון, כנ"ל סמסונג עובד רק עם המכשירים שלהם לא עם אנדרואיד (לי יש ג'לי סטאר),
"הכללי של אנדרואיד" לא קיים כזה דבר (יש כמה חברות מובילות לדוג' צ'יפולו פיבלבי ומוטורולה שעובדות עם פיינד מיי דיווייס של אנדרואיד וגם עם אפליקצייה של החברה וחלקם גם עם אייפון)
לגבי GPS תגים בכללי לא משתמשים בGPS הם משתמשים בבלוטוס ומזהים כל סמארטפון שעובר בקרבת מקום שלו יש GPS (סתם ככה GPS לוקח המון סוללה ולא היית רוצה להטעין את התג מדי יום)@קראנץ-ונילה
אין לך שום עניין בחברה הזו דווקא לענ"ד
אני קניתי משהו כללי מאלי' עובד לי מצויין עם הכלי של גוגל (אלי הייתה כוונתי..) עלה 8 ש"ח בערך ליחידה. -
@קראנץ-ונילה
אין לך שום עניין בחברה הזו דווקא לענ"ד
אני קניתי משהו כללי מאלי' עובד לי מצויין עם הכלי של גוגל (אלי הייתה כוונתי..) עלה 8 ש"ח בערך ליחידה.@DANIEL-4
יפה! (אני מבין שעובד לך שם גם האיתור מרחוק ולא רק האיתור מקרוב)
אפשר קישור?
כמה מטרים הטווח בלוטוס שלה? (פיבלבי באופן רשמי 150 מטר בשטח פתוח)
האם יש רמקול?
כל כמה זמן צריך להחליף סוללה (פיבלבי זה סוללה נטענת בטייפסי פעם ב12 חודשים)?
האם יש נורות לד בתג?
האם זה נגד מים?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות