מדריך | הדבקליק - תוסף וסקריפט לתגובות בנאליות (:
-
(לא מיועד לכל המתעבים תוספים שנוצרו ע"י AI..)
מה עושים לכם המילים 'איך מוציאים מפתח API?'
בד"כ אם יש זמן ורצון טוב - ניגשים לחפש איפה המדריך ההוא שאהבנו/כתבנו ולשלוח לו קישור וכו'
כנ"ל הרבה פעמים בפורום יש איזה משפט קצר (או ארוך) שלפעמים צריך לחזור עליו כמה פעמים..אז עבור זה - בניתי לשימוש עצמי כלי פשוט עבור תגובות שחוזרות על עצמן.
כפתור חדש צץ במסך, ולחיצה עליו תשלוף את התגובות שסימנתם לשחזור, אפשר לערוך/למחוק/ ולהעתיק את התגובה הנוכחית ללוח הקבוע.לדוגמא: אחת ולתמיד לכתוב איך מוציאים מפתח API ולהכניס בלחיצה להדבקליק..
מפה ואילך - כל פעם שתרמו לחזור על אותה תגובה - לחיצה אחת והיא קופצת לתגובה..לא צריך הרבה דוגמאות לדעתי.. מצרף לכם תמונות, תראו לבד

ברור, נכון? לחסוך את ההקלדה עבור תגובות בנאליות.
בכל אופן - למעוניינים: גרסת Tampermonkey
גרסת תוסף (להוסיף P בסוף) Hadbeclick.zi -
בד"כ אם יש זמן ורצון טוב - ניגשים לחפש איפה המדריך ההוא שאהבנו/כתבנו ולשלוח לו קישור וכו'
כנ"ל הרבה פעמים בפורום יש איזה משפט קצר (או ארוך) שלפעמים צריך לחזור עליו כמה פעמים..אז עבור זה - בניתי לשימוש עצמי כלי פשוט עבור תגובות שחוזרות על עצמן.
כפתור חדש צץ במסך, ולחיצה עליו תשלוף את התגובות שסימנתם לשחזור, אפשר לערוך/למחוק/ ולהעתיק את התגובה הנוכחית ללוח הקבוע.לדוגמא: אחת ולתמיד לכתוב איך מוציאים מפתח API ולהכניס בלחיצה להדבקליק..
מפה ואילך - כל פעם שתרמו לחזור על אותה תגובה - לחיצה אחת והיא קופצת לתגובה..לא צריך הרבה דוגמאות לדעתי.. מצרף לכם תמונות, תראו לבד

גרסת תוסף (להוסיף P בסוף) Hadbeclick.ziברור, נכון?
לא כ"כ...
.אשמח לפירוט -
ברור, נכון?
לא כ"כ...
.אשמח לפירוט@חייא-שיאומי ברגע שנטפרי יפתח יהיה יותר ברור..
בכל אופן - אנסה לנסח שוב בפוסט הראשון -
@חייא-שיאומי ברגע שנטפרי יפתח יהיה יותר ברור..
בכל אופן - אנסה לנסח שוב בפוסט הראשון@ישראל1212 אני רואה את התמונות אני לא נטפרי לא זכיתי
-
ברור, נכון?
לא כ"כ...
.אשמח לפירוט@חייא-שיאומי יותר ברור?
-
@חייא-שיאומי יותר ברור?
@ישראל1212 חזק אהבתי את הקטע עם הדוגמה של המדריך שלי ...
-
@ישראל1212 חזק אהבתי את הקטע עם הדוגמה של המדריך שלי ...
@חייא-שיאומי לא היה לי מושג, סתם זרקתי דוגמא.. אם כן - הוא ממש נצרך, בהחלט הדבר הראשון שהייתי משתמש בו

-

גרסת תוסף (להוסיף P בסוף) Hadbeclick.zi
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות