סקר | מדריך לבוט בגוגל צ'אט
-
-
@menachem-fine וואו זה נראה מעולה,אבל אני חושב שאם זה יהיה כצאט רגיל,ולא כאפליקציה,זה יהיה הרבה יותר נוח,וכוליי
@menachem-fine וואו זה נראה מעולה,אבל אני חושב שאם זה יהיה כצאט רגיל,ולא כאפליקציה,זה יהיה הרבה יותר נוח,וכוליי
זה אפשרי (ע"י בוט שמחובר לענן לכאו' ולא רק אפליקציה) אבל זה מסתמא עבודה יותר מסובכת וגם אין כזה הבדל
-
@menachem-fine זה נראה מחובר למפתח API של ג'ימני, הוא עושה משהו נוסף חוץ מצאט ישירות בגוגל צ'אט?
-
אשמח אם תביעו את דעתכם
@menachem-fine
הוא יהיה כפוף להנחיות של נטפרי?
אם לא זה בעייתי
או שבנטפרי זה בכל מקרה לא יפתח כמו שרוב האפליקציות בגוגל צ'אט לא נפתחות? -
@menachem-fine
אם לא זה בעייתי
או שבנטפרי זה בכל מקרה לא יפתח כמו שרוב האפליקציות בגוגל צ'אט לא נפתחות?פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
לא רוב,אלא הכל.
התלבטתי אם זה הכל או הרוב
ומכיון שלא ניסיתי את כל האפליקציות בחרתי לכתוב הרוב -
@menachem-fine
אם לא זה בעייתי
או שבנטפרי זה בכל מקרה לא יפתח כמו שרוב האפליקציות בגוגל צ'אט לא נפתחות?@menachem-fine
אם לא זה בעייתי
או שבנטפרי זה בכל מקרה לא יפתח כמו שרוב האפליקציות בגוגל צ'אט לא נפתחות?אם זה עובד ע"י API זה אמור להיות כפוף להנחיות למי שבנטפרי
-
הוא מחובר למפתח API
כרגע הוא רק צאט ישיר אני רוצה להוסיף עוד יכולות אבל לאט לאט....
לא יודע מה בנטפרי אבל אני מאמין שאם פתוח גימיני ומפתחות API פועלות אז גם זה אמור לעבודאם לא אנסה לתאם שיעבוד גם בנטפרי....
-
@menachem-fine יצרת כבר משהו? א"כ תשלח תמונות שנבין במה מדובר
יש הרבה סוגי בוטים, ולא כולם ניתנים לשימוש לכ"א -
אני שמח להודיע לכל אלו שהצביעו בעד
וגם לאלו הניטרליים ואפילו לאלה של התעניינו....
שיש מדריך!!!
מוזמנים להיכנס -
אני שמח להודיע לכל אלו שהצביעו בעד
וגם לאלו הניטרליים ואפילו לאלה של התעניינו....
שיש מדריך!!!
מוזמנים להיכנס -
@המלאך אפשר לשנות....
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות