מדריך | יצירת קו לבינה מלאכותית לעצמך!! כן עכשיו זה אפשרי!!
-
@יוני-368 אני משתמש בGemini 3.8 live שהציע פה @א.מ.ד. והשיחה מרגישה כמעט טבעית ומיידית, יש אולי חצי שנייה-שנייה.
@חייא-שיאומי תודה על המדריך! -
@יוני-368 אני משתמש בGemini 3.8 live שהציע פה @א.מ.ד. והשיחה מרגישה כמעט טבעית ומיידית, יש אולי חצי שנייה-שנייה.
@חייא-שיאומי תודה על המדריך!@אברהם-גלסר ועושים את זה באותה צורה?
והאם זה באמת ללא הגבלה? -
@אברהם-גלסר ועושים את זה באותה צורה?
והאם זה באמת ללא הגבלה? -
@יוני-368 זה קצת יותר מורכב ודרש יותר עבודה...
ברור שיש הגבלה, אבל מספיק והותר לקו פרטי.@אברהם-גלסר תוכל לפרט? אני ממש אשמח
-
-
כאילו, ראיתי שכתבת שזה חינמי, אבל גם התמלול והכל הוא ללא הגבלה ?!
אין תמלול ואין דיבור. זה הכל מודל אחד שמקבל קלט אודיו ומחזיר ישירות פלט אודיו מיידית. הגרסה החדשה יכולה גם לחשוב ולפעול ברקע במקביל לניהול השיחה הקולית.
אם יש לך אפליקציית ג'מיני לאנדרואיד, אתה יכול להתנסות במודל הזה באמצעות לחיצה על כפתור השיחה.אין תמלול ואין דיבור. זה הכל מודל אחד שמקבל קלט אודיו ומחזיר ישירות פלט אודיו מיידית. הגרסה החדשה יכולה גם לחשוב ולפעול ברקע במקביל לניהול השיחה הקולית.
אם יש לך אפליקציית ג'מיני לאנדרואיד, אתה יכול להתנסות במודל הזה באמצעות לחיצה על כפתור השיחה.בל אין לימות המשיח קלט אודיו רצוף שמעיר שיחה ככה מאחד לשני בלי הקלטה או משה בסיגנון אם תוכל לפרט על דרך אני מאד אודה לך
כנ"ל @אברהם-גלסר איך חצי שנייה? בקו עם שיחת טלפון או במחשב? אם בקו אני שמח לפרוט כי לי זה לוקח דקה שלמה עד שהוא עונה וזה די חופר -
כאילו, ראיתי שכתבת שזה חינמי, אבל גם התמלול והכל הוא ללא הגבלה ?!
אין תמלול ואין דיבור. זה הכל מודל אחד שמקבל קלט אודיו ומחזיר ישירות פלט אודיו מיידית. הגרסה החדשה יכולה גם לחשוב ולפעול ברקע במקביל לניהול השיחה הקולית.
אם יש לך אפליקציית ג'מיני לאנדרואיד, אתה יכול להתנסות במודל הזה באמצעות לחיצה על כפתור השיחה.תמלול ואין דיבור. זה הכל מודל אחד שמקבל קלט אודיו ומחזיר ישירות פלט אודיו מיידית. הגרסה החדשה יכולה גם לחשוב ולפעול ברקע במקביל לניהול השיחה הקולית.
אם יש לך אפליקציית ג'מיני לאנדרואיד, אתה יכול להתנסות במודל הזה באמצעות לחיצה על כפתור השיחה.אבל אין לי שרת שתומך בזה... כך לדברי gpt
החלק שחסר כדי להעביר את המספר עצמו למסלול החדש הוא סביבת שרת שמסוגלת להריץ Asterisk ולקבל/להעביר RTP בצורה המתאימה
אם יש לך ידע על שרת חינמי מתאים אשמח מאד
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות