בעיה | כרטיס פועל תקין במחשב אבל פגום באנדרואיד
-
יש לי כרטיס 256 ג'גה של סאנדיסק.
במחשב עובד פיקס, וכן בנגן ביזנס פלוס.
אבל כשאני מכניס לנגן M393 (אנדרואיד 13) דורש פירמוט.
מה אפשר לעשות בלי לפרמט?
(הכרטיס מלא מלא בתוכן חשוב) -
מה אפשר לעשות בלי לפרמט?
(הכרטיס מלא מלא בתוכן חשוב)@טאראס-יבגני דבר ראשון, אם כשאתה מחבר אותו למחשב קופץ לך התראה שיש משהו לא תקין (לא זוכר בדיוק איך זה כתוב), וזה נותן לך אפשרות לתקן את זה, אז לפעמים זה כבר מספיק כדי שייקלט באנדרואיד.
ואם לא עובד, תנסה למחוק את התיקיות באנגלית שמתווספים אוטומטית כשמחברים את הכונן לאנדרואיד (אני לא זוכר איזה תיקיות צריך למחוק), אבל שים לב שאתה לא מוחק משהו חשוב כמו תמונות או קבצים של אפליקציות וכדו'. -
@טאראס-יבגני דבר ראשון, אם כשאתה מחבר אותו למחשב קופץ לך התראה שיש משהו לא תקין (לא זוכר בדיוק איך זה כתוב), וזה נותן לך אפשרות לתקן את זה, אז לפעמים זה כבר מספיק כדי שייקלט באנדרואיד.
ואם לא עובד, תנסה למחוק את התיקיות באנגלית שמתווספים אוטומטית כשמחברים את הכונן לאנדרואיד (אני לא זוכר איזה תיקיות צריך למחוק), אבל שים לב שאתה לא מוחק משהו חשוב כמו תמונות או קבצים של אפליקציות וכדו'.@ChaT ניסיתי לתקן, מחקתי את כל התיקיות באנגלית כולל מוסתרות, וגם הרצתי chkdsk
/r /x
עדיין לא עובד -
מה אפשר לעשות בלי לפרמט?
(הכרטיס מלא מלא בתוכן חשוב)@טאראס-יבגני קודם כל זה לא בעיה זה תמיד ככה בכרטיס שהוא מעל 32 ג'יגה
לא נראה לי שיש אפשרות בלי לפרמט -
@טאראס-יבגני קודם כל זה לא בעיה זה תמיד ככה בכרטיס שהוא מעל 32 ג'יגה
לא נראה לי שיש אפשרות בלי לפרמט@הישיבע-בוחר לא נכון. זה לא תמיד ככה.
-
@טאראס-יבגני קודם כל זה לא בעיה זה תמיד ככה בכרטיס שהוא מעל 32 ג'יגה
לא נראה לי שיש אפשרות בלי לפרמט@הישיבע-בוחר השתמשתי כבר בכרטיס בנגן הזה המון זמן, עכשיו לא השתמשתי בו בערך שבועיים וכשהחזרתי דרש פירמוט
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות