באג | בגירסה החדשה של Q8 יש לי באג שאי אפשר להעביר שירים אחורה וגם יש בעיות בקליטה ה
-
אם זה בעיה כללית או שיש את זה רק לי אז מה הפיתרון?
-
@לוכד-נחשים זה לא בעיה
אפשר להעביר עם לחיצה כפולה אחורה -
@לוכד-נחשים כשלוחצים פעם אחת, זה עובר לתחילת השיר.
כשלוחצים פעמיים רצוף חוזר שיר אחורה.
שמחתי לעזור
-
@לוכד-נחשים זה לא בעיה
אפשר להעביר עם לחיצה כפולה אחורה@רפי-סאם זה הבאג שהיתכוונתי לפני שיתקנתי גירסה הכל היה טוב והרבה יותר נוח
-
@לוכד-נחשים כשלוחצים פעם אחת, זה עובר לתחילת השיר.
כשלוחצים פעמיים רצוף חוזר שיר אחורה.
שמחתי לעזור
@סתם-משתמש אבבבבבללללללללללללללל למה זה כך. ?זה באג זה לא שיפור חדש כי הקודם היה יותר נוח ומה לגבי הבעיות בקליטה שנהיו לי.
-
@סתם-משתמש אבבבבבללללללללללללללל למה זה כך. ?זה באג זה לא שיפור חדש כי הקודם היה יותר נוח ומה לגבי הבעיות בקליטה שנהיו לי.
@לוכד-נחשים לדעתי זה הרבה יותר נוח.
לגבי הקליטה, בדרך כלל חברת הסלולר אחראית לזה, איזה חברה אתה? -
@לוכד-נחשים לדעתי זה הרבה יותר נוח.
לגבי הקליטה, בדרך כלל חברת הסלולר אחראית לזה, איזה חברה אתה?@סתם-משתמש אוט מובייל .אבל זה לא קשור לחברת הסוללר כי עד עכשיו במקומות שהיה לי קליטה עכשיו אין לי קליטה . השאלה שלי האם זה לכולם כך ? והאם זה יעזור לנסות לעדכן שוב גירסה.?????
-
@סתם-משתמש אוט מובייל .אבל זה לא קשור לחברת הסוללר כי עד עכשיו במקומות שהיה לי קליטה עכשיו אין לי קליטה . השאלה שלי האם זה לכולם כך ? והאם זה יעזור לנסות לעדכן שוב גירסה.?????
@לוכד-נחשים יכול להיות מלא בעיות.
הסים שרוט / בעייתי ועוד...
הפתרון זה להתקשר ולבקש לעשות רענון או מה שיעזור. -
@לוכד-נחשים יכול להיות מלא בעיות.
הסים שרוט / בעייתי ועוד...
הפתרון זה להתקשר ולבקש לעשות רענון או מה שיעזור.@סתם-משתמש "ואאט"
-
@סתם-משתמש אוט מובייל .אבל זה לא קשור לחברת הסוללר כי עד עכשיו במקומות שהיה לי קליטה עכשיו אין לי קליטה . השאלה שלי האם זה לכולם כך ? והאם זה יעזור לנסות לעדכן שוב גירסה.?????
-
@סתם-משתמש "ואאט"
@לוכד-נחשים מה?
-
@לוכד-נחשים מה?
@סתם-משתמש בקיצור איך ניראה לך שאפשר לטפל בבעיה הזאת
-
@סתם-משתמש בקיצור איך ניראה לך שאפשר לטפל בבעיה הזאת
@לוכד-נחשים להתקשר לחברה או לבדוק באתר אם יש פתרונות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות