בניית תוסף ליוטיוב פרימיום
-
@צול-גאה אשמח אם תעשה לגרסת התוסף Update Checker ל-GitHub Releases כך שיתריע למשתמש כל פעם שיש גרסה חדשה. אם ניתן גם שההורדה תיעשה אוטו' יהיה עוד יותר טוב. ממש תודה על הכל!
-
@לאצי
בדיקת עדכונים בכיף ייכנס בגרסה הבאה עדכון אוטומטי זה קצת בעייתי
אדרבה אם יש לך רעיון אני ישמח -
@צול-גאה ציפור צועקת לי שאם אכנס לשרשור הזה עוד חודש אמצא כאן עדכון לגרסה 435 בטא...
ואני כותב זאת כפרגון גדול -
@לאצי
בדיקת עדכונים בכיף ייכנס בגרסה הבאה עדכון אוטומטי זה קצת בעייתי
אדרבה אם יש לך רעיון אני ישמחאדרבה אם יש לך רעיון אני ישמח
לכאו' רק באמצעות תוכנה או סקריפט מקומי על המחשב. אם זה בא בחשבון.
ג'מיני כתב לי משהו שלא בדיוק הבנתי, אך עכ"פ זה נשמע קצת מסובך..
רישום במדיניות ארגונית (Enterprise Policy / Registry) – פתרון מתקדם:
אם המפתח ייצור קובץ התקנה (או קובץ רישום .reg לווינדוס), אפשר להגדיר ברמת מערכת ההפעלה שהדפדפן יתייחס לתוסף כ"תוסף ארגוני מורשה" (ExtensionInstallAllowlist / ExtensionInstallSources).
במצב כזה, התוסף נארז כ-.crx, מקבל כתובת update_url מגיטהאב, וכרום יעדכן אותו אוטומטית לחלוטין ברקע, בדיוק כמו תוסף רגיל מהחנות. -
אדרבה אם יש לך רעיון אני ישמח
לכאו' רק באמצעות תוכנה או סקריפט מקומי על המחשב. אם זה בא בחשבון.
ג'מיני כתב לי משהו שלא בדיוק הבנתי, אך עכ"פ זה נשמע קצת מסובך..
רישום במדיניות ארגונית (Enterprise Policy / Registry) – פתרון מתקדם:
אם המפתח ייצור קובץ התקנה (או קובץ רישום .reg לווינדוס), אפשר להגדיר ברמת מערכת ההפעלה שהדפדפן יתייחס לתוסף כ"תוסף ארגוני מורשה" (ExtensionInstallAllowlist / ExtensionInstallSources).
במצב כזה, התוסף נארז כ-.crx, מקבל כתובת update_url מגיטהאב, וכרום יעדכן אותו אוטומטית לחלוטין ברקע, בדיוק כמו תוסף רגיל מהחנות.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות