בקשה | צריך דחוף מתכנת בימות המשיח לעכשיו !!
-
פוסט זה נמחק!
אני ממש ממש מתנצל על השאלה הלא יפה. אבל מכיוון שאינני מבין בזה כל כך, אני יכול לסמוך על המתכנתים כאן ? פשוט זה מערכת רגישה ואני לא מכיר
-
אני ממש ממש מתנצל על השאלה הלא יפה. אבל מכיוון שאינני מבין בזה כל כך, אני יכול לסמוך על המתכנתים כאן ? פשוט זה מערכת רגישה ואני לא מכיר
@אריה-ai שלחתי לך מייל קיבלת ?
-
@אריה-ai שלחתי לך מייל קיבלת ?
-
יש כאן מישהו זמין כרגע ??
-
@עברי-אנוכי-0 זה דחוף?
-
@עברי-אנוכי-0 אם צריך
תסביר בדיוק מה צריך
הכי מפורט שאפשר אחליט אם יש לי זמן לזה -
@עברי-אנוכי-0 זה דחוף?
@אריה-AI כן אבל וודאי שלא על חשבון ותיקין שלך... רק הבעיה שאין לי מחשב זמין כל הזמן.
-
וואו לא חשבתי שיהיה כזה מענה רחב. אני יכתוב פלוס מינוס מה הצורך ואשמח לשמוע מה בערך המחירון ומי יכול לעשות את זה כרגע.
יש לנו מערכת של שליחת הודעות ועד עכשיו כל ההודעות ששלחתי היו דרך קמפיין של כל אלו שאישרו קבלת הודעות. כרגע באופן חד פעמי אנחנו צריכים- לשלוח הודעה כללית גם למי שעדיין לא נרשם.
- לאפס את כל רשימת התפוצה
- לסדר את שלוחת קבלת הנתונים זאת אומרת שכל בחור שמחייג לקו יצטרך להרשם מחדש עם כל הפרטים
- אופצייה להרשמה כל יום שעות הלימוד של אותו היום
- אופציה לקבל למייל כל יום את כל הנרשמים .
- אופציה שיהיה שלוחה לשלוח הודעה כקמפיין אבל גם באופן אוטמטי יעלה לשלוחה 1 כדי שמי שלא שמע את ההודעה יוכל לחזור למערכת ובהקשה על 1 ישמע את ההודעה שנשלחה
-
@עברי-אנוכי-0
נתתי לAI שלי להחליט אם יש לי כוח לזה הלילה או לא
וזה מה שהוא שלח אותי לשאול לפני ההחלטההאם יש לו רשימת מספרים של "מי שלא נרשם"? אם לא, סעיף 1 לא אפשרי כמו שהוא.
אילו פרטים בדיוק נאספים בהרשמה (שם, ת"ז, ישיבה, שיעור)?
לאיזה מייל לשלוח, ובאיזו שעה? -
וואו לא חשבתי שיהיה כזה מענה רחב. אני יכתוב פלוס מינוס מה הצורך ואשמח לשמוע מה בערך המחירון ומי יכול לעשות את זה כרגע.
יש לנו מערכת של שליחת הודעות ועד עכשיו כל ההודעות ששלחתי היו דרך קמפיין של כל אלו שאישרו קבלת הודעות. כרגע באופן חד פעמי אנחנו צריכים- לשלוח הודעה כללית גם למי שעדיין לא נרשם.
- לאפס את כל רשימת התפוצה
- לסדר את שלוחת קבלת הנתונים זאת אומרת שכל בחור שמחייג לקו יצטרך להרשם מחדש עם כל הפרטים
- אופצייה להרשמה כל יום שעות הלימוד של אותו היום
- אופציה לקבל למייל כל יום את כל הנרשמים .
- אופציה שיהיה שלוחה לשלוח הודעה כקמפיין אבל גם באופן אוטמטי יעלה לשלוחה 1 כדי שמי שלא שמע את ההודעה יוכל לחזור למערכת ובהקשה על 1 ישמע את ההודעה שנשלחה
-
תכלס רוצה שאני יעשה לך את זה

-
תכלס רוצה שאני יעשה לך את זה

-
@מפתח-צעיר
@צול-גאה ו- @מוקד-המערכות יש להם זכות קדימה.... -
@מפתח-צעיר
@צול-גאה ו- @מוקד-המערכות יש להם זכות קדימה.... -
-
@מפתח-צעיר ברגע ששתיהם יאשרו זאת...
-
@מפתח-צעיר ברגע ששתיהם יאשרו זאת...
-
@מפתח-צעיר אם אתה מבין בזה אז יאללה.
@עברי-אנוכי-0 סורי, כפי שאמרתי אני מבין יותר בAPI. -
@עברי-אנוכי-0
תכלס' בדברים האלה אני חושב ש @אריה-ai הכי מבין.מידיעה .
ביררת? איפה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות