בקשה | אשמח לקבל גרסה מקורית לנגן m200
-
-
@אקספליארמוס
נראה פה שיש לך קושחה... (תודה לgpt
)
https://mitmachim.top/post/303312 -
@אקספליארמוס
נראה פה שיש לך קושחה... (תודה לgpt
)
https://mitmachim.top/post/303312 -
@י.-פל. כשאני התעסקתי בזה קניתי כמה נגלות של מכשירים והיה שם כמה דורות עם שינוי בבוט שאם היית צורב בוט לא תואם המסך היה עולה הפוך
(העלתי לפורום אם אני לא תועה את שני הבוטים)
בנוגע לסיסטם יש לי נגן אחד עובד שניתן להוציא ממנו את זה אבל זה גרסה ערוכה עם כל מיני עריכות שעשיתי לעצמי -
@י.-פל. כשאני התעסקתי בזה קניתי כמה נגלות של מכשירים והיה שם כמה דורות עם שינוי בבוט שאם היית צורב בוט לא תואם המסך היה עולה הפוך
בנוגע לסיסטם יש לי נגן אחד עובד שניתן להוציא ממנו את זה אבל זה גרסה ערוכה עם כל מיני עריכות שעשיתי לעצמי@י.-פל. כשאני התעסקתי בזה קניתי כמה נגלות של מכשירים והיה שם כמה דורות עם שינוי בבוט שאם היית צורב בוט לא תואם המסך היה עולה הפוך
בנוגע לסיסטם יש לי נגן אחד עובד שניתן להוציא ממנו את זה אבל זה גרסה ערוכה עם כל מיני עריכות שעשיתי לעצמילענ"ד הוא צריך גרסה מקורית לגמרי מלאה, לא ערוכה,
השינויים היו רק בבוט?
הבעיה הכי גדולה בבריק שלו שהוא לא יודע איך הוא נכנס לבריק
-
בנוגע לסיסטם יש לי נגן אחד עובד שניתן להוציא ממנו את זה אבל זה גרסה ערוכה עם כל מיני עריכות שעשיתי לעצמילענ"ד הוא צריך גרסה מקורית לגמרי מלאה, לא ערוכה,
השינויים היו רק בבוט?
הבעיה הכי גדולה בבריק שלו שהוא לא יודע איך הוא נכנס לבריק
@י.-פל.
העליתי בזמנו לפורום גרסה חתומה של הm390 (לא הפרו)
שהוא עצמו גרסה משודרגת של הM200 (אם תפרק אותו תראה שכתוב על המוח M200 והא גם יותר קטן מהמארז)
אני עצמי צרבתי את זה על הM200 והוצאתי אותו מבריק
הכעיה היחידה היא שהבוט לא מתאים למסך, אז אחרי שאתה צורב תצטרך לנסות בוטים של M200 (יש בפורום לפחות 3 ואצלי עובד רק אחד וגם הוא - לא רואים כלום עד שהנגן נדלק לגמרי ומכבים ומדליקים את המסך)עריכה הנה הקישור לפוסט https://mitmachim.top/post/784635
-
@י.-פל.
שהוא עצמו גרסה משודרגת של הM200 (אם תפרק אותו תראה שכתוב על המוח M200 והא גם יותר קטן מהמארז)
הכעיה היחידה היא שהבוט לא מתאים למסך, אז אחרי שאתה צורב תצטרך לנסות בוטים של M200 (יש בפורום לפחות 3 ואצלי עובד רק אחד וגם הוא - לא רואים כלום עד שהנגן נדלק לגמרי ומכבים ומדליקים את המסך)עריכה הנה הקישור לפוסט https://mitmachim.top/post/784635
הכעיה היחידה היא שהבוט לא מתאים למסך, אז אחרי שאתה צורב תצטרך לנסות בוטים של M200 (יש בפורום לפחות 3 ואצלי עובד רק אחד וגם הוא - לא רואים כלום עד שהנגן נדלק לגמרי ומכבים ומדליקים את המסך)מעניין, פעם ראשונה שאני שומע על מכשיר שהוציאו אותו מבריק בעזרת רום של מכשיר אחר בכלל...
בגדול כל שינוי הכי קטן במחיצות לא יכול לעזור לצאת מבריק.
אני הייתי ממליץ ל @י.-פל. באתחלה לצרוב רק סופר ואח"כ לנסות את שאר המחיצות. -
הכעיה היחידה היא שהבוט לא מתאים למסך, אז אחרי שאתה צורב תצטרך לנסות בוטים של M200 (יש בפורום לפחות 3 ואצלי עובד רק אחד וגם הוא - לא רואים כלום עד שהנגן נדלק לגמרי ומכבים ומדליקים את המסך)מעניין, פעם ראשונה שאני שומע על מכשיר שהוציאו אותו מבריק בעזרת רום של מכשיר אחר בכלל...
בגדול כל שינוי הכי קטן במחיצות לא יכול לעזור לצאת מבריק.
אני הייתי ממליץ ל @י.-פל. באתחלה לצרוב רק סופר ואח"כ לנסות את שאר המחיצות.@שלמה-רביב זה אותו מוח בפנים!
אתה מוזמן לפרק ולבדוק
אני פירקתי לפחות 7 כאלה משני הסוגים וגם החלפתי מוחות/שבבים
מהM390 לM200 וכן להיפך -
@שלמה-רביב זה אותו מוח בפנים!
אתה מוזמן לפרק ולבדוק
מהM390 לM200 וכן להיפך@שלמה-רביב זה אותו מוח בפנים!
אתה מוזמן לפרק ולבדוק
מהM390 לM200 וכן להיפךנכון, לא ערערתי בפוסט רק כתבתי שזה יוצא דופן,
יש מכשירים שהם לא אותו מוח אלא ממש אותו מכשיר בדיוק ויש להם גרסאות שונות, לכן זה מוזר שעל מכשיר שהוא שונה (לפחות כלפני חוץ) אין שינוי בגרסה.ראה ערך M36 עם משהו כמו 4 גרסאות על נגן שנראה אותו דבר עם אותו חומרה בדיוק ומחיצות שונות.
-
@שלמה-רביב זה אותו מוח בפנים!
אתה מוזמן לפרק ולבדוק
מהM390 לM200 וכן להיפךנכון, לא ערערתי בפוסט רק כתבתי שזה יוצא דופן,
יש מכשירים שהם לא אותו מוח אלא ממש אותו מכשיר בדיוק ויש להם גרסאות שונות, לכן זה מוזר שעל מכשיר שהוא שונה (לפחות כלפני חוץ) אין שינוי בגרסה.ראה ערך M36 עם משהו כמו 4 גרסאות על נגן שנראה אותו דבר עם אותו חומרה בדיוק ומחיצות שונות.
@שלמה-רביב צ"ל שזה לא אותו חומרה. מה גם שאתה לא צרבת ןהחלפת מסכים אחרי הצריבה כך שאף אחד לא ערב לך שהנגן באמת לא עובד ולא רק המסך
וחןץ מזה שאם זה אותו חומרה הOTG היה עובד על הנגן שליאגב אני צרבתי גרסה חתומה! של הM36 עם הOTG על הנגן שלי בלי הOTG וזה עבד מצויין אחרי שהחלפתי את הבוט והLK למחיצות המקוריות. ונחש מה? כשקיבלתי את זה מעלי היה פנוי רק 5.5 גיגה ואחרי הצריבה נהיה פנוי 8.9 ג'יגה
-
@שלמה-רביב צ"ל שזה לא אותו חומרה. מה גם שאתה לא צרבת ןהחלפת מסכים אחרי הצריבה כך שאף אחד לא ערב לך שהנגן באמת לא עובד ולא רק המסך
וחןץ מזה שאם זה אותו חומרה הOTG היה עובד על הנגן שליאגב אני צרבתי גרסה חתומה! של הM36 עם הOTG על הנגן שלי בלי הOTG וזה עבד מצויין אחרי שהחלפתי את הבוט והLK למחיצות המקוריות. ונחש מה? כשקיבלתי את זה מעלי היה פנוי רק 5.5 גיגה ואחרי הצריבה נהיה פנוי 8.9 ג'יגה
הנגן לא עבד, אין קשר למסך.
וחןץ מזה שאם זה אותו חומרה הOTG היה עובד על הנגן שלי
אתה מתכוון לM36? זה כמעט אותו חומרה רק יש ברוב הגרסאות שינויים קטנים בIK ובבוט.
אגב אני צרבתי גרסה חתומה! של הM36 עם הOTG על הנגן שלי בלי הOTG וזה עבד מצויין אחרי שהחלפתי את הבוט והLK למחיצות המקוריות. ונחש מה? כשקיבלתי את זה מעלי היה פנוי רק 5.5 גיגה ואחרי הצריבה נהיה פנוי 8.9 ג'יגה
כמו שכתבתי, רוב המחיצות אותו דבר ככה שזה אמור לעבוד.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות