עזרה\ בשיומי המכשיר טוען שהאוזניה מחוברת
-
שלום יש לי את הגירסא הכשרה עם הנגן של @M-H-B ופתאום ללא שהכנסתי אוזניות או מתאם וכדו' נהיה לי הסמל של האוזניות ולא יורד ואני לא יכול לשמוע רגיל ולפעמים קופץ כן לרגיל ואז חוזר
מה אפשר לעשות
כמובן שעשיתי כיבוי והדלקה וכן שחזור ושום דבר לא עזר@עזריאל אמר בעזרה\ בשיומי המכשיר טוען שהאוזניה מחוברת:
שלום יש לי את הגירסא הכשרה עם הנגן של @M-H-B ופתאום ללא שהכנסתי אוזניות או מתאם וכדו' נהיה לי הסמל של האוזניות ולא יורד ואני לא יכול לשמוע רגיל ולפעמים קופץ כן לרגיל ואז חוזר
מה אפשר לעשות
כמובן שעשיתי כיבוי והדלקה וכן שחזור ושום דבר לא עזר -
@עזריאל אמר בעזרה\ בשיומי המכשיר טוען שהאוזניה מחוברת:
מה אפשר לעשות
כמובן שעשיתי כיבוי והדלקה וכן שחזור ושום דבר לא עזר@להבין-ולהשכיל אבל שלי זה היה בלי להכניס אוזניות או מטען או משהו פשוט השתבש
-
@להבין-ולהשכיל אבל שלי זה היה בלי להכניס אוזניות או מטען או משהו פשוט השתבש
-
@עזריאל שמעתי שאם נכנס מיים לשם אז זה משבש את המכשיר ומראה כאילו האוזניות מחוברות אולי זה מה שקרה לך ....
-
@אשדודי אמר בעזרה\ בשיומי המכשיר טוען שהאוזניה מחוברת:
@עזריאל שמעתי שאם נכנס מיים לשם אז זה משבש את המכשיר ומראה כאילו האוזניות מחוברות אולי זה מה שקרה לך ....
יכול להיות שזה מה שקרה אז מה עושים
? -
@עזריאל לדעתי זה לשלוח את המכשיר למעבדה .בגלל שהסוללה לא נשלפת אז לא יעזור לשים אותו באורז .דיברתי עם חבר שהיה בסרט הזה עם השיואמי ובסוף הוא שלח אותו למעבדה שיתקנו לו את זה
-
@עזריאל תחפור קצת בפורום יש פה אשכול שמדברים על זה ושם אמרו לחבר כבל מקורי ולנתק כמה פעמים וזה עובר יש גם אפליקציה לתיקון אוזניות כאן בפורום תבדוק אבל אם זה רטיבות לא נראה לי שיש לזה תקנה בלי מעבדה
-
@אשדודי ניסתי לחבר מקורי לא עזר השאלה האם אפשר להוריד מהפלאפון דרך המחשב את הקובץ של האוזניות לגמרי?
-
הבעיה של האוזניות מוכרת זה בעיית חומרה במכשיר יש רכיב שאחראי לזהות מתי מחוברת אוזנייה ובגלל שהמתחים שעוברים בו לא מדוייקים מספיק הוא מקבל קורזיה לפעמים רק מלחות לכן אין איך לפתור את זה רק במעבדה
בגירסא עם החנות העלנו לחנות אפליקציה שמסדרת את זה אבל בשאר הגירסאות שחסומות להתקנות אין הרבה מה לעשות אלא אם אתה עם גירסא 3 שיש את הפירצה שפירסמו בעבר ותשתמש בה... -
הבעיה של האוזניות מוכרת זה בעיית חומרה במכשיר יש רכיב שאחראי לזהות מתי מחוברת אוזנייה ובגלל שהמתחים שעוברים בו לא מדוייקים מספיק הוא מקבל קורזיה לפעמים רק מלחות לכן אין איך לפתור את זה רק במעבדה
בגירסא עם החנות העלנו לחנות אפליקציה שמסדרת את זה אבל בשאר הגירסאות שחסומות להתקנות אין הרבה מה לעשות אלא אם אתה עם גירסא 3 שיש את הפירצה שפירסמו בעבר ותשתמש בה... -
א אלישי העביר נושא זה מ-שיאומי +Qin1s ב-