מדריך | בקשת אישור יבוא ממשרד התקשורת
-
קניתי רחפן מעלי אקספרס https://he.aliexpress.com/item/1005010137294385.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.233d586aqhSDKp&gatewayAdapt=glo2isr
חברת המשלוח שלחה לי הודעה שאני צריך אישור יבוא ממשרד התקשורת
שלוש פעמים הגשתי וכולם נדחו
כתבו לי שאני צריך לשלוח מפרט טכני ובו שם הדגם המופיע בחשבונית, ותואם את שם הדגם שנכתב
בבקשה ובנוסף תדר והספק השידור של המוצר.(כולל פרוט תדרים של 5G)כל מה שהצלחתי למצוא בעלי אקספרס כבר שלחתי להם
מישהו יכול לעזור לי למצוא את המפרט הטכני המדובר?
תודה רבה@רבי-יהודי להבא
תגיד למוכר שאתה מזמין את זה לארץ שההזמנה עושה בעיות והם מטפלים בזה שהמכס לא ידע שזה רחפןאני גם הזמנתי רחפן מעלי והמוכר הגאון כתב על החבילה באותיות קדושת לבנה "זה לא רחפן!!!"
ולתדהמתי זה עבר ללא בעיות
או שאנחנו בחלם או שנהנו מהקטע... -
@רבי-יהודי להבא
תגיד למוכר שאתה מזמין את זה לארץ שההזמנה עושה בעיות והם מטפלים בזה שהמכס לא ידע שזה רחפןאני גם הזמנתי רחפן מעלי והמוכר הגאון כתב על החבילה באותיות קדושת לבנה "זה לא רחפן!!!"
@פרוזי ענה לי בוט בתוך רגע
לקוח יקר, תודה על התעניינותך במוצרים שלנו. אנא שים לב שכל מכס רלוונטי הוא באחריות הקונה. עם זאת, המחירים שלנו תחרותיים מאוד בהשוואה לרכישות מקומיות. אז אל תהסס לרכוש בביטחון.שווה לחכות? המוכר יענה לי בהמשך?
-
@רבי-יהודי בעיקרון אם כתבת בקשה הוא אמור לענות לך, מה שכן אם המשלוח כבר בארץ, תצטרך לחכות שיוחזר וישלח מחדש.
ועד אז - אני מקווה שאתה וודאי לגבי מה שאתה קונה, כי חצי גלילה בעלי מהקישור שהבאת נותנת הרבה כאלה בחצי מהמחיר.... -
@רבי-יהודי להבא
הסתכלתי על ביקורות
זה הגיוני, אבל אם מוכנים להסתכן בד"כ אם זה אותו מכשיר זו אותה איכות, מנסיון
ועוד יותר אם הביקרות במכשיר השני גם טובות, פשוט יש קצת פחות קונים...
עניין של שיקול דעת, קנייה בעליאקספרס זו תורה שלמה, ורק השלב האחרון הוא איך לעקוף את המכס
@פרוזי חתיכת מחיר, סוללה אחת, זה השתלם?
-
הסתכלתי על ביקורות
זה הגיוני, אבל אם מוכנים להסתכן בד"כ אם זה אותו מכשיר זו אותה איכות, מנסיון
ועוד יותר אם הביקרות במכשיר השני גם טובות, פשוט יש קצת פחות קונים...
עניין של שיקול דעת, קנייה בעליאקספרס זו תורה שלמה, ורק השלב האחרון הוא איך לעקוף את המכס
@פרוזי חתיכת מחיר, סוללה אחת, זה השתלם?
-
-
@פרוזי אם הוא השתלם מבחינת טיסה, קנית לפחות עוד כמה סוללות?
@רבי-יהודי מחילה על ההספמה הקלה, אבל מי יודע - אולי נגלה פה רחפן אלטרנטיבי בשבילך... -
אם הרחפן נמצא במכס בארץ
איך אני מבטל את הקנייה?
דרך עלי אקספרס או דרך חברת המשלוחים?
כמה נזק יוצא לי מזה?@רבי-יהודי אני גם קניתי לפני שנה
וביקשתי מהמוכר שישלח לי מפרט שלם והגשתי ושחררו -
אם הרחפן נמצא במכס בארץ
איך אני מבטל את הקנייה?
דרך עלי אקספרס או דרך חברת המשלוחים?
כמה נזק יוצא לי מזה?@רבי-יהודי העיקרון הוא שזה האחריות של עליאקספרס שהחבילה תגיע אליך, ואם היא לא מגיעה בזמן אתה מקבל החזר מלא.
זה אומר - תבדוק מתי אתה יכול לפתוח תלונה בטענה שהמוצר לא הגיע, תפתח תלונה כשתוכל ותוך יומיים - שלשה הכסף אמור לחזור
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות