דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. בניית ופיתוח אפליקציות
  4. עזרה הדדית - בניית ופיתוח אפליקציות
  5. להורדה | אפליקציית מוזיקה ראשונה מסוגה!!! אלגוריתם שלומד מה אתם אוהבים מאה אחוז אופליין!!!

להורדה | אפליקציית מוזיקה ראשונה מסוגה!!! אלגוריתם שלומד מה אתם אוהבים מאה אחוז אופליין!!!

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - בניית ופיתוח אפליקציות
183 פוסטים 32 כותבים 1.7k צפיות 31 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • נוחעם FMנ נוחעם FM

@elch לדעתי צריך לשנות את ההגדרות של הדירוגים.
    כי אני לא הולך לתת כוכבים מאחד עד חמש לכל השירים שיש לי ולכל האמנים שיש לי זה עבודה פסיכית ולא הגיונית וכרגע המצב הוא שאם נתת פחות משתי כוכבים אז הוא לא משמיע את זה כמעט.

לדעתי מה שצריך לעשות הוא שכוכב אחד מוסיף קצת שתיים יותר שלוש יותר וחמש זה הכי הרבה ולא ששתי כוכבים זה שאני לא רוצה לשמוע בטח שכן אני אוהב אותו קצת שיר שאני לא אוהב אני לא אדרג בכלל או במקרה קיצון ידרג במינוס עם דיסלייק.

E מחובר
    E מחובר
    elch
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@נוחעם-FM כתב:

לדעתי צריך לשנות את ההגדרות של הדירוגים.
    כי אני לא הולך לתת כוכבים מאחד עד חמש לכל השירים שיש לי ולכל האמנים שיש לי זה עבודה פסיכית ולא הגיונית וכרגע המצב הוא שאם נתת פחות משתי כוכבים אז הוא לא משמיע את זה כמעט

נכון אבל לייק זה דבר יחסית פשוט לא? וזה כן מאוד משפיע
    (האמת שהוא הוסיף את הדירוג שיר בלי שביקשתי בכלל חצוף שכמוהו להשאיר את זה או מספיק הלייק?)
    ואגב איך האלגוריתם הוא בסדר יש לי עוד הרבה תוכניות בשבילו... השאלה כמה הוא רחוק כיום מלהיות מדוייק?!
    אני אשמח לשמוע חוות דעת מכולם על האלגוריתם שזה הדבר הכמעט מרכזי באפליקצייה בלי זה היא לא שווה הרבה תמיד ניתן לשדרג אותו ככה שאם עכשיו הוא לא טוב בהמשך הוא יהיה יותר טוב אבל אני צריך לדעת!

נוחעם FMנ תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • E elch

@נוחעם-FM כתב:

לדעתי צריך לשנות את ההגדרות של הדירוגים.
      כי אני לא הולך לתת כוכבים מאחד עד חמש לכל השירים שיש לי ולכל האמנים שיש לי זה עבודה פסיכית ולא הגיונית וכרגע המצב הוא שאם נתת פחות משתי כוכבים אז הוא לא משמיע את זה כמעט

נכון אבל לייק זה דבר יחסית פשוט לא? וזה כן מאוד משפיע
      (האמת שהוא הוסיף את הדירוג שיר בלי שביקשתי בכלל חצוף שכמוהו להשאיר את זה או מספיק הלייק?)
      ואגב איך האלגוריתם הוא בסדר יש לי עוד הרבה תוכניות בשבילו... השאלה כמה הוא רחוק כיום מלהיות מדוייק?!
      אני אשמח לשמוע חוות דעת מכולם על האלגוריתם שזה הדבר הכמעט מרכזי באפליקצייה בלי זה היא לא שווה הרבה תמיד ניתן לשדרג אותו ככה שאם עכשיו הוא לא טוב בהמשך הוא יהיה יותר טוב אבל אני צריך לדעת!

נוחעם FMנ מנותק
      נוחעם FMנ מנותק
      נוחעם FM
      מדריכים
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@elch לדעתי אפשר להשאיר את זה ולשנות כמו שאמרתי כי זה יהיה רמות של דירוג של שירים שאני יותר אוהב ופחות אוהב לייק רק אומר אם אני אוהב ולא אוהב לעומת זאת אם המודל ידע ללמוד ששירים עם ⭐ אחד הוא ישמיע לי אחוז קטן מהפעמים ושירים עם ארבע הוא ישמיע יותר יותר זה יוסיף המון.
      לגבי המודל הוא נראה סבבה אני פשוט מחכה שהוא ילמד אותי יותר לאט לאט...

הפעלת שלוחות בVoLTE

E תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • נוחעם FMנ נוחעם FM

@elch לדעתי אפשר להשאיר את זה ולשנות כמו שאמרתי כי זה יהיה רמות של דירוג של שירים שאני יותר אוהב ופחות אוהב לייק רק אומר אם אני אוהב ולא אוהב לעומת זאת אם המודל ידע ללמוד ששירים עם ⭐ אחד הוא ישמיע לי אחוז קטן מהפעמים ושירים עם ארבע הוא ישמיע יותר יותר זה יוסיף המון.
        לגבי המודל הוא נראה סבבה אני פשוט מחכה שהוא ילמד אותי יותר לאט לאט...

E מחובר
        E מחובר
        elch
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@נוחעם-FM כתב:

לדעתי אפשר להשאיר את זה ולשנות כמו שאמרתי כי זה יהיה רמות של דירוג של שירים שאני יותר אוהב ופחות אוהב לייק רק אומר אם אני אוהב ולא אוהב לעומת זאת אם המודל ידע ללמוד ששירים עם אחד הוא ישמיע לי אחוז קטן מהפעמים ושירים עם ארבע הוא ישמיע יותר יותר זה יוסיף המון.

הבנתי אוקיי אני יעשה את זה

@נוחעם-FM כתב:

לגבי המודל הוא נראה סבבה אני פשוט מחכה שהוא ילמד אותי יותר לאט לאט.

אל דאגה יש לי עוד הרבה תוכניות בשבילו בעזרת השם ורק בעזרת השם אני יצליח להגיע לרמות דיוק גבוהות!!!
        (כרגע המכסה השבועית בקלוד נגמרה היא תיתאפס בראשון בבוקר...)

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון
        0
        • חוקי הפורום
        • פופולרי
        • לא נפתר
        • משתמשים