להורדה | אפליקציית מוזיקה ראשונה מסוגה!!! אלגוריתם שלומד מה אתם אוהבים מאה אחוז אופליין!!! (זמין גם למחשב וגם לאנדרואיד!!!)
-
@elch כדאי לעשות שיהיה אפשר לפתוח קבצי מוזיקה מהסייר קבצים ע"י האפליקציה
כמו שיש בכל אפליקציה של מוזיקה -
@elch כדאי לעשות שיהיה אפשר לפתוח קבצי מוזיקה מהסייר קבצים ע"י האפליקציה
כמו שיש בכל אפליקציה של מוזיקה -
@elch סתם חשבתי על זה שאולי כדאי שהמעבר בין שיר לשיר יהיה כמו במיוזיקולט שזה בהחלקה מלמעלה ומלמטה
סליחה שאני כ"כ משגע אותך ותודה על היחס החם לכולם וכן על האפליקציה (בפעם האלף
) -
@elch שמתי לב שבפליילסט לדוגמא של סוכות שכרגע מופיע במסך הראשי הוא נותן אולי 20 שירים מתוך כל מה שהוא סימן כשייך לסוכות אני חושב שכדאי שיופיע כל הפלילסט (או שאני טועה וככה זה אמור להיות)
כרגע שיש לי מאגר גדול יחסית (10,000 שירים) יש לי איטיות מורגשת בכל האפליקציה האם זה קשור לזה שיש לי מאגר גדול?
שמתי לב שבפליילסט לדוגמא של סוכות שכרגע מופיע במסך הראשי הוא נותן אולי 20 שירים מתוך כל מה שהוא סימן כשייך לסוכות אני חושב שכדאי שיופיע כל הפלילסט (או שאני טועה וככה זה אמור להיות)
זה אמור להיות שמופיע רק עד 20 שירים וזה בכוונה
זה כמו שתגיד שבמסך הראשי מופיע רק אחוז אחד מכל השירים וכדאי שיהיה את כולם
... הרעיון של האפליקצייה שיהיה קל לשמוע שירים! מי שמחפש שיר ספציפי או שכשהוא שומע שירים זה לפי מוזות לשיר ספציפי היא פשוט לא מיועדת לו...כרגע שיש לי מאגר גדול יחסית (10,000 שירים) יש לי איטיות מורגשת בכל האפליקציה האם זה קשור לזה שיש לי מאגר גדול?
זה וודאי קשור לזה שיש לך מאגר גדול אבל אני עובד על זה שגם למי שיש מאגם גדול האפליקצייה תעבוד חלק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות