להורדה | אפליקציית מוזיקה ראשונה מסוגה!!! אלגוריתם שלומד מה אתם אוהבים מאה אחוז אופליין!!! (זמין גם למחשב וגם לאנדרואיד!!!)
-
יש אפשרות לצאת ממצב רדיו
כרגע לא בעזרת השם בהמשך אני יטפל בזה
סתם דרך אגב מה זה הכוכבים ליד הרדיו AI?)
לא כתוב לך מיקס לעד הכוכבים?
-
יש אפשרות לצאת ממצב רדיו
כרגע לא בעזרת השם בהמשך אני יטפל בזה
סתם דרך אגב מה זה הכוכבים ליד הרדיו AI?)
לא כתוב לך מיקס לעד הכוכבים?
-
@כמו-אתמול אז כנראה יש לך גירסא מאוד מאוד ישנה... תעדכן גירסא ויהיה כתוב לך
-
@כמו-אתמול אז כנראה יש לך גירסא מאוד מאוד ישנה... תעדכן גירסא ויהיה כתוב לך
-
@elch יש משהו שמאוד יועיל יש לי הרבה תגיות שכתוב באמן לדוגמא "אברהם פריד & מרדכי בן דוד" וזה מסמן אותם כאמן בפני עצמו ולא מחלק את זה בנפרד
אח"כ זה מופיע לי לדוגמא באומנים הכי מושמעים ביחד -
@elch יש משהו שמאוד יועיל יש לי הרבה תגיות שכתוב באמן לדוגמא "אברהם פריד & מרדכי בן דוד" וזה מסמן אותם כאמן בפני עצמו ולא מחלק את זה בנפרד
אח"כ זה מופיע לי לדוגמא באומנים הכי מושמעים ביחד@החפץ-בעילום-שם-0 מוזר כי זה משהו שעבדתי עליו איזה גירסא יש לך ויעזור לי תמונה של המקום הספציפי שזה קרה
תודה -
@דני-א דבר ראשון סוף סוף הצלחת להתקין את האפליקצייה איך זה קרה?
דבר שני אוליי זה בגלל החומרה של המולטימדיה אבל אני יבדוק! -
@החפץ-בעילום-שם-0 מוזר כי זה משהו שעבדתי עליו איזה גירסא יש לך ויעזור לי תמונה של המקום הספציפי שזה קרה
תודה@elch יש לי את הגירסה האחרונה

זה לדוגמא מקום אחדלגבי השירים לפי זמנים שכתבתי לך לי יש הרבה שירים שבתגיות בשדה של ז'אנר כתבתי שבת או את החג וככה זה מחולק אצלי לפי זמנים ולכן כן יש לי פלייליסטים של שבת וכדו' אבל כדאי שתוסיף את מה שהצעתי לעיל
זה תמונה מהפלייליסטים
-
@elch יש לי את הגירסה האחרונה

זה לדוגמא מקום אחדלגבי השירים לפי זמנים שכתבתי לך לי יש הרבה שירים שבתגיות בשדה של ז'אנר כתבתי שבת או את החג וככה זה מחולק אצלי לפי זמנים ולכן כן יש לי פלייליסטים של שבת וכדו' אבל כדאי שתוסיף את מה שהצעתי לעיל
זה תמונה מהפלייליסטים
@החפץ-בעילום-שם-0 תיבדוק אם במסך של האמנים זה גם קיים יכול להיות שבמסך המרכזי זה לא קיים ואם יש לך את ההצעה אוליי לאחד שתי אמנים לאמן אחד

-
@החפץ-בעילום-שם-0 תיבדוק אם במסך של האמנים זה גם קיים יכול להיות שבמסך המרכזי זה לא קיים ואם יש לך את ההצעה אוליי לאחד שתי אמנים לאמן אחד

@elch במסך של האמנים זה לא קיים אבל גם אין לי ההצעה למזג אמנים למרות שיש לי דובי מייזלס ומייזעלס

-
@elch ניגון והפסקה עי מקש רווח במחשב?
שוב אפליקציה מעולם אחר!
עכשיו הורדתי את החדש וזה מיוחד במינו! השינוי תגיות! לפי מה זה עובד?ניגון והפסקה עי מקש רווח במחשב?
לא הבנתי אם זה מופיע לך או אתה מבקש את זה כי נראה לי זה לא קיים כרגע ולא כל כך הבנתי מה התכוונת בבועת מידע אשמח שתסביר
בגרסה החדשה (לווינדוס) הריענון של דף הבית הוא בתוך ההגדרות ולדעתי זה חבל מאוד כי זה צריך להיות נגיש בדף עצמו אני חושב שעדיף שתחזיר אותו החוצה (ליד ההגדרות)
צודק רעיון מצויין
ולי בשביל לשפר את העיצוב כדאי למרכז במחשב את הכפתורים המרכזיים למטה כמו שורת המשימות בווינ 11. אולי.
רעיון מעניין אני יחשוב על זה תודה רבה!
-
ניגון והפסקה עי מקש רווח במחשב?
לא הבנתי אם זה מופיע לך או אתה מבקש את זה כי נראה לי זה לא קיים כרגע ולא כל כך הבנתי מה התכוונת בבועת מידע אשמח שתסביר
בגרסה החדשה (לווינדוס) הריענון של דף הבית הוא בתוך ההגדרות ולדעתי זה חבל מאוד כי זה צריך להיות נגיש בדף עצמו אני חושב שעדיף שתחזיר אותו החוצה (ליד ההגדרות)
צודק רעיון מצויין
ולי בשביל לשפר את העיצוב כדאי למרכז במחשב את הכפתורים המרכזיים למטה כמו שורת המשימות בווינ 11. אולי.
רעיון מעניין אני יחשוב על זה תודה רבה!
-
-
@elch תודה ענקית!!
הורדתי למחשב בחשש מה.. לרוב אני לא משתמש בתוכנות מוזיקה למיניהן..
ומצאתי את עצמי מופתע במיוחד.
כל כך הרבה עבודה עומדת מאחורה, עד לפרטים הקטנים ביותר.
אליפות של תוכנה, תענוג אמיתי.
(במיוחד אהבתי את הטעימות משירים שם גם אימנתי את האלגוריתם מה אני אוהב..)
מקווה שלא אמטרך לעדכן גרסא כל כמה ימים.. לא ממש בנוי לזה
מעריך מאוד!
רק הייתי שמח לאיזשהו מדריך (או שיש פה כבר) על כל האופציות, מצב רדיו וכדו'..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות