להורדה | אפליקציית מוזיקה ראשונה מסוגה!!! אלגוריתם שלומד מה אתם אוהבים מאה אחוז אופליין!!!
-
@elch יש לך יכולת להתאים אותה לאנדרואיד 4.4 ומעלה ?
רוב המכשירים שבאמת צריכים את הנגן הזה זה מכשירים בלי אינטרנט, והם בדרך כלל בגרסה באיזור הזה (שיאומי מקשים וכו').
מניח שקלוד יוכל לעשות את זה לבד. לא ? -
@מיגו-להוציא אפשר להעביר את המנוע לC++ זה יוריד משמעותית את נפח החישוב. לא ?
-
@elch וואו וואו וואו
אפליקציה מטורפת!! ממש התחברתי ושימושי ברמות!!
כל הכבוד! וממש אהבתי גם את Ui
קצת חבל שהניתוח כ''כ איטי יקח לו כל הלילה כדי לנתח לי את ה5000 שירים שיש לי....בלת''ק כמה תיקונים והוספות קטנות שממש נשמח אם תוסיף.
1 זיהוי שירים כפולים - והצגת רק אחד
2 הצגת תיקיות ודירוג לפי שימוש כמו באמנים
3 זיהוי שמות אמנים דומים וחשיבה כאמן אחד
4 שיר עם שתי אמנים שישוייך לשתיהם ולא כסוג אמן חדש
5 הוספת ז'אנרים: ישראלי וראפ
6 שיהיה אופציה לאיפוס כמות השמעה לשיר/זמר וכדו' בפרטי השיר/האמן
7 הוספת מצב בהיר לאפליקציה
8 אם זה אפשרי להוסיף אופציה לייבא לאפליקציה נתוני שימוש ממיוזיקולט וכדו' ושתסנכרן לפי זה את הנתוניםתודה רבה
וואו וואו וואו
כל הכבוד! וממש אהבתי גם את Uiתודה רבה מחמם מאוד את הלב
זיהוי שמות אמנים דומים וחשיבה כאמן אחד
לא הבנתי מה אתה מתכוון שיזהה שתי אמנים כאמן אחד כלומר שיזהה את אהרלה סאמעט וזאנוויל כאחד? אני אשמח שתפרט
שיר עם שתי אמנים שישוייך לשתיהם ולא כסוג אמן חדש
רעיון מעולה אני יוסיף
הוספת ז'אנרים: ישראלי וראפ
מוסיף תודה!
שיהיה אופציה לאיפוס כמות השמעה לשיר/זמר וכדו' בפרטי השיר/האמן
מה הכוונה?
הוספת מצב בהיר לאפליקציה
בטוח? אני מתלבט יש משהו יפה כשזה כהה אבל למה לא תכלס שלכל אחד יהיה מה שהוא אוהב!
אם זה אפשרי להוסיף אופציה לייבא לאפליקציה נתוני שימוש ממיוזיקולט וכדו' ושתסנכרן לפי זה את הנתונים
אני כבר באמצע להוסיף!
תודה רבה על כל הרעיונות
ככל הנראה ורק בסייעתא דשמיא הערב אני יוציא עדכון מאוד רציני עם תיקון של כל הבאגים שדווחו שיפור של העיצוב ומלא פיצ'רים חדשים
-
אחרי שהייתי עם ספוטיפיי וכדומה ועברתי לנגן בלי אינטרנט הפריע לי שכל פעם שאני רוצה לבחור שיר אני צריך לחפש שעה את השיר ואז את השיר הבא וכולי
לכן פיתחתי אפליקציה עם אלגוריתם פנימי אופליין שמזהה מה אתם אוהבים ולפי זה מציג המלצות ואפליקצייה שקל להפעיל דרכה שירים ולכן בכוונה אין יותר מידיי פיצ'רים וכן יש מסך הבית עם הצעות מהירות וכולי
הקפדתי על מראה וסגנון של יוטיוב מיוזיק
פיצ'רים נוספים נחמדים: האפליקצייה מזהה מה השם של השיר ומה הזמר ומפרידה ביניהם בנוסף היא מוחקת מהכותרת של השיר את כל מה שמצורף באנגלית כמו שם המפיק וכדומה
תיאור מקלוד בספויילרבניתי נגן מוזיקה לאנדרואיד שעובד על הקבצים שכבר יש לכם במכשיר. בלי חשבון, בלי מנוי, בלי פרסומות, ובלי שום דבר שיוצא החוצה — הכל רץ מקומית על הטלפון.
מה מיוחד בו
רוב הנגנים המקומיים הם רשימה של קבצים לפי א״ב. Rhythm מקשיב למוזיקה עצמה: הוא מנתח כל שיר במכשיר ומודד קצב, סולם, אנרגיה וגוון צליל, ומצליב את זה עם מה שאתם מדלגים עליו, מדרגים ומסמנים בלייק. מזה הוא בונה דף בית בסגנון יוטיוב מיוזיק — מיקסים, חיוג מהיר, אלבומים בשבילך, הופעות חיות, ומדף לאמן שאתם הכי מאזינים לו.
זיהוי סולמות שמכיר גם מוזיקה יהודית
זה החלק שהכי עבדתי עליו. זיהוי סולם רגיל יודע מז'ור ומינור, וזה לא מספיק למוזיקה חסידית ומזרחית. הוספתי תבניות לשטייגערים (אהבה רבה — הוא פריגיש — מגן אבות, אדוני מלך, מי שברך) ולמקאמים (חיג'אז, נהוונד, כורד, ראסט, בייאתי), כולל רבעי טונים שסולם של 12 בכלל לא יכול לייצג.
איך זה עובד: בונים היסטוגרמה של כמה אנרגיה הצטברה בכל אחד מ‑12 התווים לאורך הקטע, ומתאמים אותה מול תבנית לכל סולם בכל 12 הסיבובים. כך מפרידים בין דו מז'ור ללה מינור — אותם תווים, אבל התפלגות משקלים שונה.
ובגילוי נאות: זו הערכה הסתברותית, לא אנליזה מוזיקולוגית. השיטה הזו ידועה בכך שהיא מתבלבלת לפעמים בין מז'ור למינור רלטיביים, ולא מדדתי אחוזי דיוק מול אוזן אנושית. דווקא הסולמות היהודיים יוצאים אמינים יותר — באהבה רבה יש ב2 וטרצה מז'ורית יחד, צירוף שלא קיים במז'ור ולא במינור, כך שהוא נבדל בתוכן ולא רק בהתפלגות. בכל מקרה, הסולם משמש בפנים כסיגנל להמלצות ולא מוצג למשתמש — אם הוא טועה, ההמלצה הבאה קצת פחות קולעת, וזה הכל.
תיקון תגיות אוטומטי
שירים שמורידים מהאינטרנט מגיעים עם שם האמן דחוס בתוך שם השיר ועם שם הערוץ בשדה האמן — ולכן כל הספרייה נראית כמו אמן אחד. Rhythm מפריד את זה לבד, מנקה קרדיטים באנגלית שנגררו לשם השיר, ומראה לכם כל שינוי לפני שהוא מחיל אותו. סימון של הופעה חיה נשמר, כדי שגרסת ההופעה לא תתמזג עם גרסת האולפן. אפשר גם לכתוב את התיקון לתוך הקבצים עצמם — ההגדרה כבויה כברירת מחדל, וגם כשהיא דלוקה העטיפה וכל שאר התגיות נשמרות.
ועוד
איזון עוצמה בין שירים · אקולייזר · ווידג'ט עם עטיפת השיר · פלייליסטים · פלייליסט אוטומטי של מה שאהבתם · תור שאפשר לגרור ולסדר · מילות שיר · ממשק בעברית מימין לשמאל · מתאים את עצמו לכל גודל מסך, מטלפון קטן ועד טאבלט.
דרישות: אנדרואיד 8 ומעלה. הרשאה אחת — גישה לקבצי המוזיקה במכשיר. זהו.
האפליקצייה היא מאה אחוז אופליין! ומנגנת את המוזיקה שבמכשיר שלכם! כמו כן היא לא מנגנת וידאו
להורדה מעוגן פליי - https://ogen-plei-qype.vercel.app/apps/b129195d-4632-43e8-83ac-689690752821
תמונות:

אשמח מאוד לשמוע המלצות הערות והארות תודה מראש!עדכון משמעותי לאפליקצייה
האלגוריתם השתפר מאוד!
נוסף מדפים חדשים כמו אלבומים בשבילך וגרסאות כיסוי ורמיקסים - האפליקצייה מזהה אם כתוב על השיר רמיקס קאבר וכדומה ומציגה אותם במדף ניפרד
נוסף בספרייה גישה לשירים דרך התיקיות
נוסף בהגדרות שליטה מלאה על מסך הבית אתם בוחרים איזה מדפים יוצגו
תפריט השלושת הנקודות מופיע בכל מקום שבו מופיע שיר
נוסף ייצוא וייבוא פלייליסטים
האפליקצייה מזהה שיר של שתי אמנים ומציגה אותם אצל שתי האמנים במקום לפתוח אמן חדש
נוסף הגדרה שניתן להחליט אם השמע יעצור בווליום אפס וימשיך אוטומטי
נוסף ז'אנר ראפ וישראלי
נוסף אופצייה ללחצני הרצה קדימה ואחורה
נוסף תמונה ספציפית לשירים ללא תמונה
האקוולייזר שודרג
האפליקצייה מזהה שירים כפולים ומציגה רק אחד מהם
נוסף אופצייה להכניס קובץ של מילות שיר והאפליקצייה מסנכרנת את מילות השיר לזמן שהוא מתנגן
השתדרג החיפוש בין הייתר הוא מחפש גם ממילות השירועוד ועוד אני כבר לא זוכר...
ככל הנראה יהיה באגים לחלק מהפיצ'רים החדשים אז אשמח לשמוע אם ניתקלתם בבאג מסויים אם כן פרטו בדיוק מה הבאג!
תוקנו מספר באגים
(ייתכן שהגירסא הזאת היא לא הכי חדשה ולא קיימים בה כל התכונות הערב אני יעלה את העידכון הסופי בעזרת השם)
קלוד אני מקווה שזוכר... אז תיאור שלו בספויילר מייד כשיתאפס המכסה בעוד שעה...העיליתי לעוגן פליי בקישור הזה - https://ogen-plei-qype.vercel.app/apps/b129195d-4632-43e8-83ac-689690752821
@elch אפליקציה מצויינת
כמה הארות:
1: הככפתורים לא מגיבים לי מספיק טוב
2: בשיר שאין לו תמונה הנגן בוחר תמונה רנדומלית מטלפון ,(כמו בהרבה נגנים) נראה לי שיותר חכם שיהיה תמונה מסויימת שתהיה לכל השירים שאין להם תמונה
3: יהיה נחמד אם תהיה אפשרות ליצא פלייליסט
4: יש ביוטיוב מיוזיק באג מעצבן שהוא מציע רצועות ממחרוזות בתוך הפלייליסט ממש מעצבן שפתאום נדלק שיר שמתחיל באמצע... אם יש דרך למנוע את זה , זה יהיה ממש נחמד -
מה הבעיה תביא לקלוד לעבור על הריפו של מיוזיקוליט אפשרי לא?!
ככה לא תהיה לך עבודה יותר מידי קשה.. או שתאמר לו שיסכם את כל הפיצ'רים שיש שם לקובץ פערים ותאמר לו שיצור לך סקר לפה איזה פיצרים יש להכניס להגדרות וכו'..רעיון התקנתי את מיוסיכולט על האמולטור ככה שיש לקלוד גישה ישירה לזה
פשוט ווואוווו... חלום של שנים..
תודה רבה רבה
רק שליתר דיוק החלום הוא מפענח חיצוני שקולט כל שיר שהושמע מכל אפליקציית שמע במכשיר (קיים באפליקציה של האזניות של סוני, אבל בלי אפשרות לנגן, יש היתכנות? (כלומר חישוב לניתוח האזנה ולאחמ"כ אפשרות לקימפול או השמעה כשיתוף בקובץ m3u לפלייליסטים)
לא הבנתי אני אשמח שתסביר יותר פשוט תודה!
תעלה בבקשה לעוגן פליי
אני יעלה הערב אחרי העידכון שבעזרת השם יהיה מאוד משמעותי
הככפתורים לא מגיבים לי מספיק טוב
איזה כפתורים?
בשיר שאין לו תמונה הנגן בוחר תמונה רנדומלית מטלפון ,(כמו בהרבה נגנים) נראה לי שיותר חכם שיהיה תמונה מסויימת שתהיה לכל השירים שאין להם תמונה
רעיון טוב אני מוסיף תודה!
-
מה הבעיה תביא לקלוד לעבור על הריפו של מיוזיקוליט אפשרי לא?!
ככה לא תהיה לך עבודה יותר מידי קשה.. או שתאמר לו שיסכם את כל הפיצ'רים שיש שם לקובץ פערים ותאמר לו שיצור לך סקר לפה איזה פיצרים יש להכניס להגדרות וכו'..רעיון התקנתי את מיוסיכולט על האמולטור ככה שיש לקלוד גישה ישירה לזה
פשוט ווואוווו... חלום של שנים..
תודה רבה רבה
רק שליתר דיוק החלום הוא מפענח חיצוני שקולט כל שיר שהושמע מכל אפליקציית שמע במכשיר (קיים באפליקציה של האזניות של סוני, אבל בלי אפשרות לנגן, יש היתכנות? (כלומר חישוב לניתוח האזנה ולאחמ"כ אפשרות לקימפול או השמעה כשיתוף בקובץ m3u לפלייליסטים)
לא הבנתי אני אשמח שתסביר יותר פשוט תודה!
תעלה בבקשה לעוגן פליי
אני יעלה הערב אחרי העידכון שבעזרת השם יהיה מאוד משמעותי
הככפתורים לא מגיבים לי מספיק טוב
איזה כפתורים?
בשיר שאין לו תמונה הנגן בוחר תמונה רנדומלית מטלפון ,(כמו בהרבה נגנים) נראה לי שיותר חכם שיהיה תמונה מסויימת שתהיה לכל השירים שאין להם תמונה
רעיון טוב אני מוסיף תודה!
-
@elch דבר ראשון פשוט מדהים, חלום!
שנית כמה באגים שכבר צויינו,- שיהיה אפשר להוסיף את השיר הבא לתור
- האלגוריתם עדיין לא מספיק מדוייק, הוא מזהה שיר קיצבי כשיר שקט וכו'
- שיהיה את ה 3 נקודות לבחירת בכל מקום באפליקציה שמשם אני יוכל להוסיף את השיר לתור
-
וואו וואו וואו
כל הכבוד! וממש אהבתי גם את Uiתודה רבה מחמם מאוד את הלב
זיהוי שמות אמנים דומים וחשיבה כאמן אחד
לא הבנתי מה אתה מתכוון שיזהה שתי אמנים כאמן אחד כלומר שיזהה את אהרלה סאמעט וזאנוויל כאחד? אני אשמח שתפרט
שיר עם שתי אמנים שישוייך לשתיהם ולא כסוג אמן חדש
רעיון מעולה אני יוסיף
הוספת ז'אנרים: ישראלי וראפ
מוסיף תודה!
שיהיה אופציה לאיפוס כמות השמעה לשיר/זמר וכדו' בפרטי השיר/האמן
מה הכוונה?
הוספת מצב בהיר לאפליקציה
בטוח? אני מתלבט יש משהו יפה כשזה כהה אבל למה לא תכלס שלכל אחד יהיה מה שהוא אוהב!
אם זה אפשרי להוסיף אופציה לייבא לאפליקציה נתוני שימוש ממיוזיקולט וכדו' ושתסנכרן לפי זה את הנתונים
אני כבר באמצע להוסיף!
תודה רבה על כל הרעיונות
ככל הנראה ורק בסייעתא דשמיא הערב אני יוציא עדכון מאוד רציני עם תיקון של כל הבאגים שדווחו שיפור של העיצוב ומלא פיצ'רים חדשים
-
-
@elch אפליקציה מצויינת
כמה הארות:
1: הככפתורים לא מגיבים לי מספיק טוב
2: בשיר שאין לו תמונה הנגן בוחר תמונה רנדומלית מטלפון ,(כמו בהרבה נגנים) נראה לי שיותר חכם שיהיה תמונה מסויימת שתהיה לכל השירים שאין להם תמונה
3: יהיה נחמד אם תהיה אפשרות ליצא פלייליסט
4: יש ביוטיוב מיוזיק באג מעצבן שהוא מציע רצועות ממחרוזות בתוך הפלייליסט ממש מעצבן שפתאום נדלק שיר שמתחיל באמצע... אם יש דרך למנוע את זה , זה יהיה ממש נחמד4: יש ביוטיוב מיוזיק באג מעצבן שהוא מציע רצועות ממחרוזות בתוך הפלייליסט ממש מעצבן שפתאום נדלק שיר שמתחיל באמצע... אם יש דרך למנוע את זה , זה יהיה ממש נחמד
@elch לדעתי זה ממש שימושי
אפשר לעשות כמו במיוזיקלוט שכשפותחים את השיר הוא יציע לכמה שניות לחזור למיקום האחרון והוא כותב כמה דקות שניות וכו' זה היה -
4: יש ביוטיוב מיוזיק באג מעצבן שהוא מציע רצועות ממחרוזות בתוך הפלייליסט ממש מעצבן שפתאום נדלק שיר שמתחיל באמצע... אם יש דרך למנוע את זה , זה יהיה ממש נחמד
@elch לדעתי זה ממש שימושי
אפשר לעשות כמו במיוזיקלוט שכשפותחים את השיר הוא יציע לכמה שניות לחזור למיקום האחרון והוא כותב כמה דקות שניות וכו' זה היהאפשר לעשות כמו במיוזיקלוט שכשפותחים את השיר הוא יציע לכמה שניות לחזור למיקום האחרון והוא כותב כמה דקות שניות וכו' זה היה
רעיון טוב אני יחשוב איך לממש את זה באפליקצייה
4: יש ביוטיוב מיוזיק באג מעצבן שהוא מציע רצועות ממחרוזות בתוך הפלייליסט ממש מעצבן שפתאום נדלק שיר שמתחיל באמצע... אם יש דרך למנוע את זה , זה יהיה ממש נחמד
רעיון מעולה אני יוסיף את זה
-
אשמח אם תוכל להעלות את זה לעוגן פליי
-
אשמח אם תוכל להעלות את זה לעוגן פליי
-
@elch כדאי שיהיה אפשרות להגדיר המשך השמעה אוטומטי מיד בפתיחת האפליקציה,
וגם שיהיה אפשרות לבחור את התיקייה ששם נמצאית המוזיקה ולא שיסרוק את הכל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות