דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. בניית ופיתוח אפליקציות
  4. עזרה הדדית - בניית ופיתוח אפליקציות
  5. להורדה | אפליקציית מוזיקה ראשונה מסוגה!!! אלגוריתם שלומד מה אתם אוהבים מאה אחוז אופליין!!!

להורדה | אפליקציית מוזיקה ראשונה מסוגה!!! אלגוריתם שלומד מה אתם אוהבים מאה אחוז אופליין!!!

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - בניית ופיתוח אפליקציות
290 פוסטים 40 כותבים 3.0k צפיות 37 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • E elch

שימו לב עידכון נוסף!
    מה השתפר?
    ניתן לעשות את הניתוח על המחשב ולייבאות את הנתונים לאפליקציה!
    האלגוריתם השתפר מאוד!
    ורעיון חדש שלא בדקתי: האפליקצייה מייצאת שמות אמנים אלבומים ושירים כך שניתן לומר לבינה מלאכותית את ההוראה הבאה:

להלן רשימה של אמנים והשירים/אלבומים שלהם שכבר קיימים אצלי.
    המשימה שלך היא לבצע את השלבים הבאים עבור כל אמן המופיע ברשימה:
    סרוק את הדיסקוגרפיה המלאה הרשמית של האמן.
    השווה אותה לרשימה שסיפקתי ומצא אילו אלבומים שלמים ואילו שירים בודדים חסרים לי.
    עבור כל אלבום שחסר לי – ציין את שם האלבום.
    עבור כל שיר שחסר לי – ציין את שם השיר.
    הכי חשוב (פורמט להעתקה): בסוף הרשימה של כל אמן (או בסוף כל התשובה), צור עבורי בלוק קוד להעתקה והדבקה שיכיל אך ורק את הקישורים הישירים ליוטיוב של השירים והאלבומים החסרים. הקישורים חייבים להופיע ברצף, קישור מתחת לקישור, כל קישור בשורה נפרדת, ללא שום טקסט נוסף או מספור.
    דגשים חשובים:
    סדר את התשובה בצורה ברורה: קודם הצג את שמות השירים והאלבומים החסרים בטקסט רגיל, ורק לאחר מכן ספק את תיבת הקישורים הרציפה.
    ודא שהקישורים מובילים לגרסאות האודיו/הקליפ הרשמיות ביוטיוב, ועבור אלבומים שלמים – נסה להביא קישור לפלייליסט של האלבום המלא.
    אם הדיסקוגרפיה של האמנים גדולה מאוד והתשובה ארוכה, תעצור אחרי האמן הראשון/השני ותשאל אותי אם להמשיך הלאה כדי שההודעה לא תיקטע.
    הנה הרשימה שלי:
    [להדביק כאן את הרשימה שלך]

את התוצאה פשוט מדביקים לאחד מהאפליקציות המדהימות בפורום וכל השירים שהיו חסרים לכם התווספו בקלות!

המטרה היא להשלים לכם את הספרייה ולהקל על ההורדה של השירים שחסרים לכם...
    האם זה באמת עובד לא בדקתי אבל לכאורה כן...
    אשמח לשמוע אם זה עבד!
    להורדת הגירסא החדשה של ווינדוס - להוריד כוכביות - https://drive.google.com/file/********d/19r8PISmYccoxTHGcBorMOWpYTNZl-JL8/view?usp=sharing

ח מנותק
    ח מנותק
    חד גדיא
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@elch התעדכן באפליקציה לאנדרואיד או למחשב?

E תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • ח חד גדיא

@elch התעדכן באפליקציה לאנדרואיד או למחשב?

E מנותק
      E מנותק
      elch
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@חד-גדיא גם וגם לאנדרואיד להורדה מעוגן פליי לווינדוס להורדה מהקישור המצורף

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • E elch

שימו לב עידכון נוסף!
        מה השתפר?
        האלגוריתם השתפר מאוד!
        ורעיון חדש שלא בדקתי: האפליקצייה מייצאת שמות אמנים אלבומים ושירים כך שניתן לומר לבינה מלאכותית את ההוראה הבאה:

הכי חשוב (פורמט להעתקה): בסוף הרשימה של כל אמן (או בסוף כל התשובה), צור עבורי בלוק קוד להעתקה והדבקה שיכיל אך ורק את הקישורים הישירים ליוטיוב של השירים והאלבומים החסרים. הקישורים חייבים להופיע ברצף, קישור מתחת לקישור, כל קישור בשורה נפרדת, ללא שום טקסט נוסף או מספור.
        דגשים חשובים:
        סדר את התשובה בצורה ברורה: קודם הצג את שמות השירים והאלבומים החסרים בטקסט רגיל, ורק לאחר מכן ספק את תיבת הקישורים הרציפה.
        ודא שהקישורים מובילים לגרסאות האודיו/הקליפ הרשמיות ביוטיוב, ועבור אלבומים שלמים – נסה להביא קישור לפלייליסט של האלבום המלא.
        אם הדיסקוגרפיה של האמנים גדולה מאוד והתשובה ארוכה, תעצור אחרי האמן הראשון/השני ותשאל אותי אם להמשיך הלאה כדי שההודעה לא תיקטע.
        הנה הרשימה שלי:

את התוצאה פשוט מדביקים לאחד מהאפליקציות המדהימות בפורום וכל השירים שהיו חסרים לכם התווספו בקלות!

אשמח לשמוע אם זה עבד!
        להורדת הגירסא החדשה של ווינדוס - להוריד כוכביות - https://drive.google.com/file/********d/19r8PISmYccoxTHGcBorMOWpYTNZl-JL8/view?usp=sharing

ח מנותק
        ח מנותק
        חיים שנקר
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@elch מעולה - המלצה כרגע כל שיר שהודלק אפילו לשניה מוגדר כהופעל אולי לאפשר לקבוע כמה שניות הפעלה מינמליות בשביל שיכלל [בשביל לדלג על נסיונות וכו' ] וגם בראשי בווינדוס אין באמת אפשרות לעבור מיקום בשיר וגם שאתה נכנס לשיר עצמו ומנסה לדלג למיקום חדש הסמן לא פועל כמצופה לחיצה במיקום אחר מעבירה שיר משיכה של הסמן תוקעת את התוכנה לכמה שניות ואחרי זה מעבירה שיר [זה נראה כאילו המשיכה והשינוי פועלים על כל התיקיה בזמן שתצוגת ההתקדמותשל הסמן כן פועלת לפי השיר]

E תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ח חיים שנקר

@elch מעולה - המלצה כרגע כל שיר שהודלק אפילו לשניה מוגדר כהופעל אולי לאפשר לקבוע כמה שניות הפעלה מינמליות בשביל שיכלל [בשביל לדלג על נסיונות וכו' ] וגם בראשי בווינדוס אין באמת אפשרות לעבור מיקום בשיר וגם שאתה נכנס לשיר עצמו ומנסה לדלג למיקום חדש הסמן לא פועל כמצופה לחיצה במיקום אחר מעבירה שיר משיכה של הסמן תוקעת את התוכנה לכמה שניות ואחרי זה מעבירה שיר [זה נראה כאילו המשיכה והשינוי פועלים על כל התיקיה בזמן שתצוגת ההתקדמותשל הסמן כן פועלת לפי השיר]

E מנותק
          E מנותק
          elch
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@חיים-שנקר תודה על ההערות!!! אני יתקן בעזרת השם!!!

א 2 תגובות תגובה אחרונה
          1
          • E elch

א מנותק
            א מנותק
            אבינדב
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@elch אם אפשר לסדר שיהיה מבנה תיקיות היררכי וכן שהתיקיות לא יהיו בתוך "ספריה" וכן שיהיה חיפוש גם בתיקיות ואלבומים ואמן מסויים וכל דבר בנפרד וכן שכשפותחים אמן מסויים זה יראה קודם את האלבומים שלו ואז את השירים.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • E elch

א מנותק
              א מנותק
              אבינדב
              כתב נערך לאחרונה על ידי אבינדב

@elch שכחתי, אם אפדר כמו במיוזיקולט לראות היסטוריית השמעה מדוייקת וגם ללחוץ על השיר כדי לשמוע אותו וגם שיהיה מחולק לפי זמן, נוספו לאחרונה, מושמעים הכי הרבה, דירוג הכי גבוה וכדו’ [אני כבר לא זוכר מה יש ומה לא]

שיהיה אפשר לתת דירוג לאלבום או לבחור שירים מרובים וכן בתיקיות לתת דירוג לכל השירים בתיקיה מסויימת

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • מ מוקד המערכות

@elch נראה מאוד יפה על המחשב, אין לי כוח כרגע להתקין על אנדרואיד , אבל לא משנה, נראה ברמה גבוהה מאוד, תגיד, עדיין לא הצלחת לעשות חיפוש ע"י זמזום ?
                ואם אתה רוצה יש לי מודל שמתמלל, ואז יהיה חיפוש ע"י דיבור גם.

ס מחובר
                ס מחובר
                סתם משתמש
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוקד-המערכות כתב:

ואם אתה רוצה יש לי מודל שמתמלל

@elch זה יכול להיות פצצה גם לא קשור לחיפוש בדיבור.
                שיהיה את כל המילים של כל השירים בנגן אופליין זה עוד פריצת דרך!

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • ח מנותק
                  ח מנותק
                  חד גדיא
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@elch עוד הערות,
                  אם תוכל לעשות כשאני על השיר, שיהיה אפשרות בהחלקה למטה מכל מקום במסך שזה ימעזר את החלונית ולא רק מפס הניווט למעלה,
                  שנית תעדכן את מספר הגרסה בתוך האפליקציה או שיראו בהגדרות

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • נוחעם FMנ מנותק
                    נוחעם FMנ מנותק
                    נוחעם FM
                    מדריכים
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@elch לצערי אחרי שימוש די מסיבי זה לא באמת עובד... יש לך עוד הרבה עבודה.
                    הוא פשוט מציע או שירים שתייגתי 4/5 או שירים שלא תייגתי בכלל לא מעניין אותו אם תייגתי את האמן או לא...
                    שירים כפולים במקום להציג רק אחד הוא מציג את השני כקאבר.
                    או פשוט מציג את שתיהם רגיל.
                    הוא מחליט אמן אחד שאני אוהב וזהו מציע רק אותו...
                    ממשיך להציע אנגלית ישראלי וחסידי מעורבב למרות שהגדרתי שלא.
                    דירוג אמן לא מקדם את השירים שלו בכלל... שאין בזה היגיון.
                    הלמידה שלו כותבת לא מצליחה למרות שכבר הגדרתי מלא תגיות סגנונות ודירוגים
                    וגם אין דרך לייבא כמות השמעות מהאפליקציות אחרות.. csv
                    אין דרך להגדיר על תיקייה כסגנון מסוים שזה מקצר הרבה עבודה..
                    בקיצור יש לך עוד הרבה לשפר אותה.
                    בהצלחה

הפעלת שלוחות בVoLTE

E תגובה 1 תגובה אחרונה
                    😥
                    0
                    • E elch

שימו לב עידכון נוסף!
                      מה השתפר?
                      האלגוריתם השתפר מאוד!

דגשים חשובים:
                      הנה הרשימה שלי:

אשמח לשמוע אם זה עבד!

C מנותק
                      C מנותק
                      ChaT
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@elch אתה יכול להעלות גם את התוכנה לווינדוס לעוגן פליי.

A תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • C ChaT

@elch אתה יכול להעלות גם את התוכנה לווינדוס לעוגן פליי.

A מנותק
                        A מנותק
                        avrasha
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@ChaT למה לשם? שישים בגיטהאב

C תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • A avrasha

@ChaT למה לשם? שישים בגיטהאב

C מנותק
                          C מנותק
                          ChaT
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@avrasha אפשר גם.
                          אבל למה לא להשתמש בעוגן פליי?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • E elch

אחרי שהייתי עם ספוטיפיי וכדומה ועברתי לנגן בלי אינטרנט הפריע לי שכל פעם שאני רוצה לבחור שיר אני צריך לחפש שעה את השיר ואז את השיר הבא וכולי
                            לכן פיתחתי אפליקציה עם אלגוריתם פנימי אופליין שמזהה מה אתם אוהבים ולפי זה מציג המלצות ואפליקצייה שקל להפעיל דרכה שירים ולכן בכוונה אין יותר מידיי פיצ'רים וכן יש מסך הבית עם הצעות מהירות וכולי
                            הקפדתי על מראה וסגנון של יוטיוב מיוזיק
                            פיצ'רים נוספים נחמדים: האפליקצייה מזהה מה השם של השיר ומה הזמר ומפרידה ביניהם בנוסף היא מוחקת מהכותרת של השיר את כל מה שמצורף באנגלית כמו שם המפיק וכדומה
                            תיאור מקלוד בספויילר

בניתי נגן מוזיקה לאנדרואיד שעובד על הקבצים שכבר יש לכם במכשיר. בלי חשבון, בלי מנוי, בלי פרסומות, ובלי שום דבר שיוצא החוצה — הכל רץ מקומית על הטלפון.

מה מיוחד בו

רוב הנגנים המקומיים הם רשימה של קבצים לפי א״ב. Rhythm מקשיב למוזיקה עצמה: הוא מנתח כל שיר במכשיר ומודד קצב, סולם, אנרגיה וגוון צליל, ומצליב את זה עם מה שאתם מדלגים עליו, מדרגים ומסמנים בלייק. מזה הוא בונה דף בית בסגנון יוטיוב מיוזיק — מיקסים, חיוג מהיר, אלבומים בשבילך, הופעות חיות, ומדף לאמן שאתם הכי מאזינים לו.

זיהוי סולמות שמכיר גם מוזיקה יהודית

זה החלק שהכי עבדתי עליו. זיהוי סולם רגיל יודע מז'ור ומינור, וזה לא מספיק למוזיקה חסידית ומזרחית. הוספתי תבניות לשטייגערים (אהבה רבה — הוא פריגיש — מגן אבות, אדוני מלך, מי שברך) ולמקאמים (חיג'אז, נהוונד, כורד, ראסט, בייאתי), כולל רבעי טונים שסולם של 12 בכלל לא יכול לייצג.

איך זה עובד: בונים היסטוגרמה של כמה אנרגיה הצטברה בכל אחד מ‑12 התווים לאורך הקטע, ומתאמים אותה מול תבנית לכל סולם בכל 12 הסיבובים. כך מפרידים בין דו מז'ור ללה מינור — אותם תווים, אבל התפלגות משקלים שונה.

ובגילוי נאות: זו הערכה הסתברותית, לא אנליזה מוזיקולוגית. השיטה הזו ידועה בכך שהיא מתבלבלת לפעמים בין מז'ור למינור רלטיביים, ולא מדדתי אחוזי דיוק מול אוזן אנושית. דווקא הסולמות היהודיים יוצאים אמינים יותר — באהבה רבה יש ב2 וטרצה מז'ורית יחד, צירוף שלא קיים במז'ור ולא במינור, כך שהוא נבדל בתוכן ולא רק בהתפלגות. בכל מקרה, הסולם משמש בפנים כסיגנל להמלצות ולא מוצג למשתמש — אם הוא טועה, ההמלצה הבאה קצת פחות קולעת, וזה הכל.

תיקון תגיות אוטומטי

שירים שמורידים מהאינטרנט מגיעים עם שם האמן דחוס בתוך שם השיר ועם שם הערוץ בשדה האמן — ולכן כל הספרייה נראית כמו אמן אחד. Rhythm מפריד את זה לבד, מנקה קרדיטים באנגלית שנגררו לשם השיר, ומראה לכם כל שינוי לפני שהוא מחיל אותו. סימון של הופעה חיה נשמר, כדי שגרסת ההופעה לא תתמזג עם גרסת האולפן. אפשר גם לכתוב את התיקון לתוך הקבצים עצמם — ההגדרה כבויה כברירת מחדל, וגם כשהיא דלוקה העטיפה וכל שאר התגיות נשמרות.

ועוד

איזון עוצמה בין שירים · אקולייזר · ווידג'ט עם עטיפת השיר · פלייליסטים · פלייליסט אוטומטי של מה שאהבתם · תור שאפשר לגרור ולסדר · מילות שיר · ממשק בעברית מימין לשמאל · מתאים את עצמו לכל גודל מסך, מטלפון קטן ועד טאבלט.

דרישות: אנדרואיד 8 ומעלה. הרשאה אחת — גישה לקבצי המוזיקה במכשיר. זהו.

האפליקצייה היא מאה אחוז אופליין! ומנגנת את המוזיקה שבמכשיר שלכם! כמו כן היא לא מנגנת וידאו
                            להורדה מעוגן פליי - https://ogenplay.com/apps/b129195d-4632-43e8-83ac-689690752821
                            1c5258c6-636d-42f2-b1a7-2c0520b4824e-image.jpeg
                            6e2396f4-fb7e-4756-b710-3cb6f6d38d46-image.jpeg
                            b6843e38-8552-4dd2-82ce-73dd5966d1eb-image.jpeg
                            666123ef-eae1-47d0-b233-9a1a5e6dbb11-image.jpeg
                            b95665dd-91ba-4052-bd78-a3e77569d781-image.jpeg
                            אשמח מאוד לשמוע המלצות הערות והארות תודה מראש!

עדכון משמעותי לאפליקצייה

האלגוריתם השתפר מאוד!
                            נוסף מדפים חדשים כמו אלבומים בשבילך וגרסאות כיסוי ורמיקסים - האפליקצייה מזהה אם כתוב על השיר רמיקס קאבר וכדומה ומציגה אותם במדף ניפרד
                            נוסף בספרייה גישה לשירים דרך התיקיות
                            נוסף בהגדרות שליטה מלאה על מסך הבית אתם בוחרים איזה מדפים יוצגו
                            תפריט השלושת הנקודות מופיע בכל מקום שבו מופיע שיר
                            נוסף ייצוא וייבוא פלייליסטים
                            האפליקצייה מזהה שיר של שתי אמנים ומציגה אותם אצל שתי האמנים במקום לפתוח אמן חדש
                            נוסף הגדרה שניתן להחליט אם השמע יעצור בווליום אפס וימשיך אוטומטי
                            נוסף ז'אנר ראפ וישראלי
                            נוסף אופצייה ללחצני הרצה קדימה ואחורה
                            נוסף תמונה ספציפית לשירים ללא תמונה
                            האקוולייזר שודרג
                            האפליקצייה מזהה שירים כפולים ומציגה רק אחד מהם
                            נוסף אופצייה להכניס קובץ של מילות שיר והאפליקצייה מסנכרנת את מילות השיר לזמן שהוא מתנגן
                            השתדרג החיפוש בין הייתר הוא מחפש גם ממילות השיר

ועוד ועוד אני כבר לא זוכר...
                            ככל הנראה יהיה באגים לחלק מהפיצ'רים החדשים אז אשמח לשמוע אם ניתקלתם בבאג מסויים אם כן פרטו בדיוק מה הבאג!
                            תוקנו מספר באגים
                            (ייתכן שהגירסא הזאת היא לא הכי חדשה ולא קיימים בה כל התכונות הערב אני יעלה את העידכון הסופי בעזרת השם)
                            קלוד אני מקווה שזוכר... אז תיאור שלו בספויילר מייד כשיתאפס המכסה בעוד שעה...

העיליתי לעוגן פליי בקישור הזה - https://ogen-plei-qype.vercel.app/apps/b129195d-4632-43e8-83ac-689690752821

A מנותק
                            A מנותק
                            avrasha
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@elch לצערי עדיין לא עובד חלק מהדברים. כתבתי לך בצאט פרטי את הבעיות. עלה והצלח

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0
                            • נוחעם FMנ נוחעם FM

@elch לצערי אחרי שימוש די מסיבי זה לא באמת עובד... יש לך עוד הרבה עבודה.
                              הוא פשוט מציע או שירים שתייגתי 4/5 או שירים שלא תייגתי בכלל לא מעניין אותו אם תייגתי את האמן או לא...
                              שירים כפולים במקום להציג רק אחד הוא מציג את השני כקאבר.
                              או פשוט מציג את שתיהם רגיל.
                              הוא מחליט אמן אחד שאני אוהב וזהו מציע רק אותו...
                              ממשיך להציע אנגלית ישראלי וחסידי מעורבב למרות שהגדרתי שלא.
                              דירוג אמן לא מקדם את השירים שלו בכלל... שאין בזה היגיון.
                              הלמידה שלו כותבת לא מצליחה למרות שכבר הגדרתי מלא תגיות סגנונות ודירוגים
                              וגם אין דרך לייבא כמות השמעות מהאפליקציות אחרות.. csv
                              אין דרך להגדיר על תיקייה כסגנון מסוים שזה מקצר הרבה עבודה..
                              בקיצור יש לך עוד הרבה לשפר אותה.
                              בהצלחה

E מנותק
                              E מנותק
                              elch
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@נוחעם-FM אז השאלה אם יש עניין להמשיך לעבוד עליה?
                              אם זה כל כך רחוק מלהיות מדוייק?!

נוחעם FMנ ה 2 תגובות תגובה אחרונה
                              0
                              • E elch

נוחעם FMנ מנותק
                                נוחעם FMנ מנותק
                                נוחעם FM
                                מדריכים
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

@elch לדעתי ברורררר. עשית כבר 90 אחוז מהעבודה...

הפעלת שלוחות בVoLTE

E תגובה 1 תגובה אחרונה
                                1
                                • נוחעם FMנ נוחעם FM

@elch לדעתי ברורררר. עשית כבר 90 אחוז מהעבודה...

E מנותק
                                  E מנותק
                                  elch
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@נוחעם-FM אתה בטוח? אבל אמרת שזה לא מתקרב בכלל אז אפילו עשר אחוז לא עשיתי... כל עוד האלגוריתם לא עובד אין כלום?!

ח נוחעם FMנ 2 תגובות תגובה אחרונה
                                  0
                                  • E elch

@נוחעם-FM אתה בטוח? אבל אמרת שזה לא מתקרב בכלל אז אפילו עשר אחוז לא עשיתי... כל עוד האלגוריתם לא עובד אין כלום?!

ח מנותק
                                    ח מנותק
                                    חד גדיא
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@elch אולי כדאי לשלב מודל AI מקומי?
                                    נכון שזה ישקול יותר, אבל זה שווה!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0
                                    • E elch

נוחעם FMנ מנותק
                                      נוחעם FMנ מנותק
                                      נוחעם FM
                                      מדריכים
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@elch הוא עובד מעולה אבל לא מכוייל נכון.
                                      כי אין דרך לבן אדם שפוי לתייג אלפי שירים.
                                      צריך פשוט לכייל אותו שאם אמן מתוייג זה מוסיף סיכוי לשירים לקפוץ
                                      וכו'וכו' על זאת הדרך

הפעלת שלוחות בVoLTE

E תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      0
                                      • E elch

ה מנותק
                                        ה מנותק
                                        האמריקאי
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@elch כתב:

אז השאלה אם יש עניין להמשיך לעבוד עליה?

חס ושלום

E תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        0
                                        • נוחעם FMנ נוחעם FM

@elch הוא עובד מעולה אבל לא מכוייל נכון.
                                          וכו'וכו' על זאת הדרך

E מנותק
                                          E מנותק
                                          elch
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי elch

@נוחעם-FM כתב:

הוא עובד מעולה אבל לא מכוייל נכון.
                                          וכו'וכו' על זאת הדרך

תראה בגירסא האחרונה היעיליתי רשימה מובנית עם 129 אמנים מתוייגים (לא מדורגים) תחת סיגנון משלהם וברירת המחדל של המודל דלוק ללמוד ככה שזה אמור להיות הרבה יותר מדוייק אבל לגבי הכיול הבאתי עכשיו לAI את מה שאמרת בוא נראה מה יצא...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          0

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון
                                          0
                                          • חוקי הפורום
                                          • פופולרי
                                          • לא נפתר
                                          • משתמשים
                                          • חיפוש גוגל בפורום