להורדה | אפליקציית מוזיקה ראשונה מסוגה!!! אלגוריתם שלומד מה אתם אוהבים מאה אחוז אופליין!!!
-
@elch
אה והיה לי באג (בגרסה הקודמת עוד לא השתמשתי ממש בגרסה החדשה)
שבחלק מהשירים (נראה לי שירים שלא נסרקו) הוא התחיל לגמגם
זה היה נשמע כאילו זה בעיה בבלוטות' אבל באפליקציות אחרות עבד חלק -
האם יש למישהו באגים נוספים שלא דווחו למעלה?
אני רוצה לתקן אותם לפני שאני מתקדם לפיצ'רים חדשים!המכסות בקלוד כידוע...
אני רוצה להוציא היום גירסא חדשה בעזרת השם ואוליי כבר היום גם לווינדוס
-
@elch זה בכוונה שהסדר של הכפתורים זה (משמאל לימין): ערבוב, סימון של חץ עגול, חץ שמאלה, לעצור, חץ ימינה? לא כדאי שהחיצים והלעצור יהיה באמצע?
מקווה שהובנתי
@סתם-משתמש אני לא מצליח להבין איפה הבעייה?

-
@elch זה בכוונה שהסדר של הכפתורים זה (משמאל לימין): ערבוב, סימון של חץ עגול, חץ שמאלה, לעצור, חץ ימינה? לא כדאי שהחיצים והלעצור יהיה באמצע?
מקווה שהובנתי
-
@סתם-משתמש התמונה נחסמה אז הנה שוב

-
@elch וואו האפליקציה גאונית ונוחה ברמה אחרת
הייתי שמח אם יהיה אפשרות שבשיעורים זה ימשיך מהמקום האחרון ובשירים יתחיל מהתחלה (במיוזיקולט זה קיים על ידי שכל מה ששמעו מעל 9 דקות אפשר לסדר שזה ימשיך מהמקום האחרון)
וכן הייתי שמח שיהיה אפשר למהר את ההשמעה שיוכלו לסמן שזה יושמע במהירות לדוג' של 1.5 (זה שימושי מאוד בשיעורים של מי שמדבר לאט) -
@elch וואו האפליקציה גאונית ונוחה ברמה אחרת
הייתי שמח אם יהיה אפשרות שבשיעורים זה ימשיך מהמקום האחרון ובשירים יתחיל מהתחלה (במיוזיקולט זה קיים על ידי שכל מה ששמעו מעל 9 דקות אפשר לסדר שזה ימשיך מהמקום האחרון)
וכן הייתי שמח שיהיה אפשר למהר את ההשמעה שיוכלו לסמן שזה יושמע במהירות לדוג' של 1.5 (זה שימושי מאוד בשיעורים של מי שמדבר לאט)וואו האפליקציה גאונית ונוחה ברמה אחרת
וכן הייתי שמח שיהיה אפשר למהר את ההשמעה שיוכלו לסמן שזה יושמע במהירות לדוג' של 1.5 (זה שימושי מאוד בשיעורים של מי שמדבר לאט)תודה רבה על הפירגון!
שתיהם קיימים בגירסא הכי חדשה
תעבור על ההגדרות! -
מוזמן לעלות לעוגן פליי!
-
@סתם-משתמש התמונה נחסמה אז הנה שוב

-
@סתם-משתמש יש לך את הגירסא הכי חדשה?
תוריד מעוגן פליי כדי להיות בטוח -
תוריד מעוגן פליי כדי להיות בטוח -
נראלי את הגרסה השניה, עוגן פליי לא עובד לי כרגע - בעיה ההרשמה.
-
נראלי את הגרסה השניה, עוגן פליי לא עובד לי כרגע - בעיה ההרשמה.
-
@elch ? מה?
@הישבשר-המלומד @סתם-משתמש אומר שיש בעייה ברישום
-
תוריד מעוגן פליי כדי להיות בטוח
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות