להורדה | אפליקציית מוזיקה ראשונה מסוגה!!! אלגוריתם שלומד מה אתם אוהבים מאה אחוז אופליין!!!
-
אחרי שהייתי עם ספוטיפיי וכדומה ועברתי לנגן בלי אינטרנט הפריע לי שכל פעם שאני רוצה לבחור שיר אני צריך לחפש שעה את השיר ואז את השיר הבא וכולי
לכן פיתחתי אפליקציה עם אלגוריתם פנימי אופליין שמזהה מה אתם אוהבים ולפי זה מציג המלצות ואפליקצייה שקל להפעיל דרכה שירים ולכן בכוונה אין יותר מידיי פיצ'רים וכן יש מסך הבית עם הצעות מהירות וכולי
הקפדתי על מראה וסגנון של יוטיוב מיוזיק
פיצ'רים נוספים נחמדים: האפליקצייה מזהה מה השם של השיר ומה הזמר ומפרידה ביניהם בנוסף היא מוחקת מהכותרת של השיר את כל מה שמצורף באנגלית כמו שם המפיק וכדומה
תיאור מקלוד בספויילרבניתי נגן מוזיקה לאנדרואיד שעובד על הקבצים שכבר יש לכם במכשיר. בלי חשבון, בלי מנוי, בלי פרסומות, ובלי שום דבר שיוצא החוצה — הכל רץ מקומית על הטלפון.
מה מיוחד בו
רוב הנגנים המקומיים הם רשימה של קבצים לפי א״ב. Rhythm מקשיב למוזיקה עצמה: הוא מנתח כל שיר במכשיר ומודד קצב, סולם, אנרגיה וגוון צליל, ומצליב את זה עם מה שאתם מדלגים עליו, מדרגים ומסמנים בלייק. מזה הוא בונה דף בית בסגנון יוטיוב מיוזיק — מיקסים, חיוג מהיר, אלבומים בשבילך, הופעות חיות, ומדף לאמן שאתם הכי מאזינים לו.
זיהוי סולמות שמכיר גם מוזיקה יהודית
זה החלק שהכי עבדתי עליו. זיהוי סולם רגיל יודע מז'ור ומינור, וזה לא מספיק למוזיקה חסידית ומזרחית. הוספתי תבניות לשטייגערים (אהבה רבה — הוא פריגיש — מגן אבות, אדוני מלך, מי שברך) ולמקאמים (חיג'אז, נהוונד, כורד, ראסט, בייאתי), כולל רבעי טונים שסולם של 12 בכלל לא יכול לייצג.
איך זה עובד: בונים היסטוגרמה של כמה אנרגיה הצטברה בכל אחד מ‑12 התווים לאורך הקטע, ומתאמים אותה מול תבנית לכל סולם בכל 12 הסיבובים. כך מפרידים בין דו מז'ור ללה מינור — אותם תווים, אבל התפלגות משקלים שונה.
ובגילוי נאות: זו הערכה הסתברותית, לא אנליזה מוזיקולוגית. השיטה הזו ידועה בכך שהיא מתבלבלת לפעמים בין מז'ור למינור רלטיביים, ולא מדדתי אחוזי דיוק מול אוזן אנושית. דווקא הסולמות היהודיים יוצאים אמינים יותר — באהבה רבה יש ב2 וטרצה מז'ורית יחד, צירוף שלא קיים במז'ור ולא במינור, כך שהוא נבדל בתוכן ולא רק בהתפלגות. בכל מקרה, הסולם משמש בפנים כסיגנל להמלצות ולא מוצג למשתמש — אם הוא טועה, ההמלצה הבאה קצת פחות קולעת, וזה הכל.
תיקון תגיות אוטומטי
שירים שמורידים מהאינטרנט מגיעים עם שם האמן דחוס בתוך שם השיר ועם שם הערוץ בשדה האמן — ולכן כל הספרייה נראית כמו אמן אחד. Rhythm מפריד את זה לבד, מנקה קרדיטים באנגלית שנגררו לשם השיר, ומראה לכם כל שינוי לפני שהוא מחיל אותו. סימון של הופעה חיה נשמר, כדי שגרסת ההופעה לא תתמזג עם גרסת האולפן. אפשר גם לכתוב את התיקון לתוך הקבצים עצמם — ההגדרה כבויה כברירת מחדל, וגם כשהיא דלוקה העטיפה וכל שאר התגיות נשמרות.
ועוד
איזון עוצמה בין שירים · אקולייזר · ווידג'ט עם עטיפת השיר · פלייליסטים · פלייליסט אוטומטי של מה שאהבתם · תור שאפשר לגרור ולסדר · מילות שיר · ממשק בעברית מימין לשמאל · מתאים את עצמו לכל גודל מסך, מטלפון קטן ועד טאבלט.
דרישות: אנדרואיד 8 ומעלה. הרשאה אחת — גישה לקבצי המוזיקה במכשיר. זהו.
האפליקצייה היא מאה אחוז אופליין! ומנגנת את המוזיקה שבמכשיר שלכם! כמו כן היא לא מנגנת וידאו
להורדה מעוגן פליי - https://ogen-plei-qype.vercel.app/apps/b129195d-4632-43e8-83ac-689690752821
תמונות:

אשמח מאוד לשמוע המלצות הערות והארות תודה מראש!עדכון משמעותי לאפליקצייה
האלגוריתם השתפר מאוד!
נוסף מדפים חדשים כמו אלבומים בשבילך וגרסאות כיסוי ורמיקסים - האפליקצייה מזהה אם כתוב על השיר רמיקס קאבר וכדומה ומציגה אותם במדף ניפרד
נוסף בספרייה גישה לשירים דרך התיקיות
נוסף בהגדרות שליטה מלאה על מסך הבית אתם בוחרים איזה מדפים יוצגו
תפריט השלושת הנקודות מופיע בכל מקום שבו מופיע שיר
נוסף ייצוא וייבוא פלייליסטים
האפליקצייה מזהה שיר של שתי אמנים ומציגה אותם אצל שתי האמנים במקום לפתוח אמן חדש
נוסף הגדרה שניתן להחליט אם השמע יעצור בווליום אפס וימשיך אוטומטי
נוסף ז'אנר ראפ וישראלי
נוסף אופצייה ללחצני הרצה קדימה ואחורה
נוסף תמונה ספציפית לשירים ללא תמונה
האקוולייזר שודרג
האפליקצייה מזהה שירים כפולים ומציגה רק אחד מהם
נוסף אופצייה להכניס קובץ של מילות שיר והאפליקצייה מסנכרנת את מילות השיר לזמן שהוא מתנגן
השתדרג החיפוש בין הייתר הוא מחפש גם ממילות השירועוד ועוד אני כבר לא זוכר...
ככל הנראה יהיה באגים לחלק מהפיצ'רים החדשים אז אשמח לשמוע אם ניתקלתם בבאג מסויים אם כן פרטו בדיוק מה הבאג!
תוקנו מספר באגים
(ייתכן שהגירסא הזאת היא לא הכי חדשה ולא קיימים בה כל התכונות הערב אני יעלה את העידכון הסופי בעזרת השם)
קלוד אני מקווה שזוכר... אז תיאור שלו בספויילר מייד כשיתאפס המכסה בעוד שעה...העיליתי לעוגן פליי בקישור הזה - https://ogen-plei-qype.vercel.app/apps/b129195d-4632-43e8-83ac-689690752821
@elch
בקודם הוא רק מצא לי 200 שירים מתוך 2000 זה תוקן? -
@elch
בקודם הוא רק מצא לי 200 שירים מתוך 2000 זה תוקן? -
בקודם הוא רק מצא לי 200 שירים מתוך 2000 זה תוקן?
לא אתה הראשון שאומר לי על זה!
תיבדוק בהגדרות מה הוא כותבוהאם יש עוד מישהו שניתקל בזה???
@elch
הוא לא כותב כלום
תתקן
וגם תוסיף אופציה להוסיף תיקיות שהוא יסרוק.. -
@elch
הוא לא כותב כלום
תתקן
וגם תוסיף אופציה להוסיף תיקיות שהוא יסרוק.. -
וגם תוסיף אופציה להוסיף תיקיות שהוא יסרוק..
כלומר?
-
@elch בכללי מאוד מענין אותי איך המודל הזה עובד בעצם?
האמת שאני לא ממש יודע זה קלוד אמר לי מה לעשות... מה שהבנתי האפליקצייה בעצם מנתחת כל אות מכל שיר אבל לא את כל השיר כי זה יקח שעות אז רק את ה15 - 30 שניות הראשונות אם היא מזהה מלא תופים היא מבינה שזה קצבי בנוסף המודל AI אומן על לזהות סגנונות ולא רק מצבי רוח נתנו לו כמויות שירים ואמרו לו זה מזרחי זה חסידי וכולי עד שעכשיו הוא יודע לזהות
החלק של הניתוח הרבה יותר פשוט עם שמת לייק אם הדלקת הרבה פעמים סגנון מסויים אם איך ששיר נידלק דילגת עליו או שמעת עד הסוף וכולי וכולי ואז הוא נותן לכל שיר ניקוד ומה שהכי אהבת ניקוד הכי גבוה... -
וגם תוסיף אופציה להוסיף תיקיות שהוא יסרוק..
כלומר?
בדיוק כמו שיש את האופציה 'תיקיות לא לסריקה'
תוסיף תיקיות כן לסריקה... -
@elch מקווה שלא תתעלף מהרשימה אבל לפחות זה מרוכז...
- אופציה לגישה מהירה ממתנגן כעת ל ז'אנר, אומן, אלבום, תקיה וכו' (ע"י לחיצה על השדה המבוקש)
- הצגת חיפוש במסננים כלומר קטגוריות אמנים, אלבומים, זאנרים, תגיות וכו'
- כשנכנסים לאמן שיהיה אופציה לראות את כל השירים מסודרים לפי אלבומים ולא רשימה רנדומלית של כל השירים של האמן
- לכווץ טיפה את כל מה שמופיע במתנגן כעת כי יש תמונות אלבום שמופיעות חתוך
- אופציה לדירוג אומן דרך השיר שמושמע כעת
- אופציה לשיוך איקיולייזר לפי מכשיר (בונוס, יש פרוטוקולים לפריטים ע"פ מכשיר)
- אופציה להוספת איקיולייזרים חיצוניים מקבצים מקומיים (JSON וכו')
(אוטו איקיולייזר) - בשיר שמתנגן כעת אופציה לראות את כל הפרטים המלאים שמופיעים במטא דאטה + אופצייה לעריכה מקומית ידנית על הקובץ ולא רק על האפליקציה
- הצגת זאנרים לפי מה שמופיע בתגיות כטאב ב>ספרייה
- ב "הסיכום שלך" שיהיה גם הצגת אלבומים, וזאנרים (במקום / בנוסף לסוף ההגדרות)
- ספרייה > פליילסטים > רשימה חדשה, שיהיה אופציה להוסיף גם מקובץ
- אופציה להוספה לשורת ניווט טאבים של פלייליסטים, תורים וכדומה (ולא רק בית / חיפוש /ספרייה / אמנים)
- אופציה לשאיבת תמונות אמן האלבום ממסד נתונים חיצוני או בחירה ידנית
- הוספת תורים שישמרו כמו במיוסיקולט
- כפתור בתוך הפלייליסט לייצוא, m3u וכו'
אהמממ... בתודה מראש...
-
@elch מקווה שלא תתעלף מהרשימה אבל לפחות זה מרוכז...
- אופציה לגישה מהירה ממתנגן כעת ל ז'אנר, אומן, אלבום, תקיה וכו' (ע"י לחיצה על השדה המבוקש)
- הצגת חיפוש במסננים כלומר קטגוריות אמנים, אלבומים, זאנרים, תגיות וכו'
- כשנכנסים לאמן שיהיה אופציה לראות את כל השירים מסודרים לפי אלבומים ולא רשימה רנדומלית של כל השירים של האמן
- לכווץ טיפה את כל מה שמופיע במתנגן כעת כי יש תמונות אלבום שמופיעות חתוך
- אופציה לדירוג אומן דרך השיר שמושמע כעת
- אופציה לשיוך איקיולייזר לפי מכשיר (בונוס, יש פרוטוקולים לפריטים ע"פ מכשיר)
- אופציה להוספת איקיולייזרים חיצוניים מקבצים מקומיים (JSON וכו')
(אוטו איקיולייזר) - בשיר שמתנגן כעת אופציה לראות את כל הפרטים המלאים שמופיעים במטא דאטה + אופצייה לעריכה מקומית ידנית על הקובץ ולא רק על האפליקציה
- הצגת זאנרים לפי מה שמופיע בתגיות כטאב ב>ספרייה
- ב "הסיכום שלך" שיהיה גם הצגת אלבומים, וזאנרים (במקום / בנוסף לסוף ההגדרות)
- ספרייה > פליילסטים > רשימה חדשה, שיהיה אופציה להוסיף גם מקובץ
- אופציה להוספה לשורת ניווט טאבים של פלייליסטים, תורים וכדומה (ולא רק בית / חיפוש /ספרייה / אמנים)
- אופציה לשאיבת תמונות אמן האלבום ממסד נתונים חיצוני או בחירה ידנית
- הוספת תורים שישמרו כמו במיוסיקולט
- כפתור בתוך הפלייליסט לייצוא, m3u וכו'
אהמממ... בתודה מראש...
@מעלה-ומוריד דבר ראשון ממש תודה רבה לך זה משדרג את האפליקצייה לי ולכולם!!!
בעידכון הקרוב זה לא יכנס אבל בעידכון הבא בעזרת השם זה יכנס
עכשיו אענה אחד אחדאופציה לגישה מהירה ממתנגן כעת ל ז'אנר, אומן, אלבום, תקיה וכו' (ע"י לחיצה על השדה המבוקש)
בגדול הכל קיים חוץ מז'נאר לא? אמנים יש לך תיקייה יש אה וגם אלבומים אין אבל יש עניין? בחיים לא נכנסתי במיוזיקולט דרך אלבומים והאפליקצייה כן תציג מדף ניפרד של אלבומים בשבילך במסך הבית אז נראה לי על זה אני יוותר אבל הז'נאר הוא רעיון מעולה
הצגת חיפוש במסננים כלומר קטגוריות אמנים, אלבומים, זאנרים, תגיות וכו'
רעיון מעולה ייושם בעזרת השם!
כשנכנסים לאמן שיהיה אופציה לראות את כל השירים מסודרים לפי אלבומים ולא רשימה רנדומלית של כל השירים של האמן
גם כן רעיון מעולה
לכווץ טיפה את כל מה שמופיע במתנגן כעת כי יש תמונות אלבום שמופיעות חתוך
ייושם בעזר"ה
אופציה לדירוג אומן דרך השיר שמושמע כעת
נראה לי מסבך הכל ותופס מקום מיותר אבל אני ישקול את זה
אופציה לשיוך איקיולייזר לפי מכשיר (בונוס, יש פרוטוקולים לפריטים ע"פ מכשיר)
אופציה להוספת איקיולייזרים חיצוניים מקבצים מקומיים (JSON וכו')לא הבנתי למען האמת אני לא מבין בתחום הזה אז כנראה הבעייה בי... אני ישאל את קלוד אם הוא הבין...
בשיר שמתנגן כעת אופציה לראות את כל הפרטים המלאים שמופיעים במטא דאטה + אופצייה לעריכה מקומית ידנית על הקובץ ולא רק על האפליקציה
כרגע קיים באפליקצייה אופצייה שזה יחול על הקובץ עצמו דרך ההגדרות אבל לא קיים ידנית ייושם בעזר"ה
הצגת זאנרים לפי מה שמופיע בתגיות כטאב ב>ספרייה
רעיון מעולה!!!
ב "הסיכום שלך" שיהיה גם הצגת אלבומים, וזאנרים (במקום / בנוסף לסוף ההגדרות)
רעיון מעולה!
ספרייה > פליילסטים > רשימה חדשה, שיהיה אופציה להוסיף גם מקובץ
מה אתה מתכוון ייבוא בעצם?
אופציה להוספה לשורת ניווט טאבים של פלייליסטים, תורים וכדומה (ולא רק בית / חיפוש /ספרייה / אמנים)
אני ישקול את זה
אופציה לשאיבת תמונות אמן האלבום ממסד נתונים חיצוני או בחירה ידנית
הוספת תורים שישמרו כמו במיוסיקולטנראים לי קצת מיותרים לא?
כפתור בתוך הפלייליסט לייצוא, m3u וכו'
רעיון מעולה!!
תודה רבה ההצעות שלך עוזרות לכולם לקבל מוצר טוב יותר!
אני לא מאמין הצלחתי להגיב לפוסט הזה
-
עכשיו אענה אחד אחדאופציה לגישה מהירה ממתנגן כעת ל ז'אנר, אומן, אלבום, תקיה וכו' (ע"י לחיצה על השדה המבוקש)
בגדול הכל קיים חוץ מז'נאר לא? אמנים יש לך תיקייה יש אה וגם אלבומים אין אבל יש עניין? בחיים לא נכנסתי במיוזיקולט דרך אלבומים והאפליקצייה כן תציג מדף ניפרד של אלבומים בשבילך במסך הבית אז נראה לי על זה אני יוותר אבל הז'נאר הוא רעיון מעולה
כשנכנסים לאמן שיהיה אופציה לראות את כל השירים מסודרים לפי אלבומים ולא רשימה רנדומלית של כל השירים של האמן
גם כן רעיון מעולה
ייושם בעזר"ה
אופציה להוספת איקיולייזרים חיצוניים מקבצים מקומיים (JSON וכו')לא הבנתי למען האמת אני לא מבין בתחום הזה אז כנראה הבעייה בי... אני ישאל את קלוד אם הוא הבין...
בשיר שמתנגן כעת אופציה לראות את כל הפרטים המלאים שמופיעים במטא דאטה + אופצייה לעריכה מקומית ידנית על הקובץ ולא רק על האפליקציה
כרגע קיים באפליקצייה אופצייה שזה יחול על הקובץ עצמו דרך ההגדרות אבל לא קיים ידנית ייושם בעזר"ה
רעיון מעולה!!!
רעיון מעולה!
אופציה להוספה לשורת ניווט טאבים של פלייליסטים, תורים וכדומה (ולא רק בית / חיפוש /ספרייה / אמנים)
אני ישקול את זה
רעיון מעולה!!
@מעלה-ומוריד כתב:
לגבי השאיבת תמונות - זה לא מיותר, לא בטוח שיהיה שימושי מידי הרבה.
לגבי הנוספת תורים - לדעתי זה ממש שימושי, בגדול אני תומך בכל מה שיש במויוזיקלוט אם זה אפשרי.
תודה רבה
-
גם כן רעיון מעולה
ייושם בעזר"ה
רעיון מעולה!!!
רעיון מעולה!
אני ישקול את זה
רעיון מעולה!!
אופציה לגישה מהירה ממתנגן כעת ל ז'אנר, אומן, אלבום, תקיה וכו' (ע"י לחיצה על השדה המבוקש)
שכשלוחצים (מסומן)

זה יעבור לאמן, אה! וכמובן אם אפשר להוסיף שורת אלבום...@מעלה-ומוריד כתב:
@elch: מה אתה מתכוון ייבוא בעצם?
כן, אבל כהוספת פלייליסט ולא נתונים דרך הגדרות (קיים למשל בnanida)
ושוב, תודה...
-
@elch נראלי כדאי לשפר את העיצוב. יכול להיות שרק לי זה לא נראה בעין כי יש לי נגן בצורה מוזרה, אבל אם אני אשוה את זה כמובן למיוזיקלוט זה פשוט לא נוח אחרי שהתרגלתי למיוזיקלוט.
אי לכך, יש לי הצעה (אני לא יודע עד כמה היא מעשית ורלוונטית): לקחת את מיוזיקלוט, ולהוסיף את החידושים שיש לך למיוזיקלוט. חסל באגים, הוספת פיצ'רים, עיצוב, וכהנה רבות.
אני חושב שזה יהיה פשוט מושלם [אני לא מבין בזה ולא יודע עם מעשי בכלל]אבל כמובן שאומרים תודה רבה על מה שיש!
-
@elch נראלי כדאי לשפר את העיצוב. יכול להיות שרק לי זה לא נראה בעין כי יש לי נגן בצורה מוזרה, אבל אם אני אשוה את זה כמובן למיוזיקלוט זה פשוט לא נוח אחרי שהתרגלתי למיוזיקלוט.
אי לכך, יש לי הצעה (אני לא יודע עד כמה היא מעשית ורלוונטית): לקחת את מיוזיקלוט, ולהוסיף את החידושים שיש לך למיוזיקלוט. חסל באגים, הוספת פיצ'רים, עיצוב, וכהנה רבות.
אני חושב שזה יהיה פשוט מושלם [אני לא מבין בזה ולא יודע עם מעשי בכלל]אבל כמובן שאומרים תודה רבה על מה שיש!
@סתם-משתמש הרעיון הוא חיקוי ליוטיוב מיוזיק, באופליין. ממשק, אלגוריתם, פלייליסטים, מצבי רוח וכו' וביינתים זה די מדוייק
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות