להורדה | אפליקציית מוזיקה ראשונה מסוגה!!! אלגוריתם שלומד מה אתם אוהבים מאה אחוז אופליין!!! (זמין גם למחשב וגם לאנדרואיד!!!)
-
שלום לכלום ושבוע טוב!
ברשימה הבאה יש את כל מה שכבר בנוי בתוך האפליקצייה ומוכן לגירסא האחרונה אשמח מאוד שאם יש משהו שחיסרתי או משהו שאתם רוצים שאני יוסיף תעדכנו בהקדם תודה רבה!
הרשימה בספויילר:שיפורי עיצוב:
הוספת כפתור שמור מיקס או מצב רוח כפלייליסט
להוריד את ההסבר שמתחת כל מדף פשוט אלבומים בשבילך וזהו ולצמצם את המקום שזה תפס
לנקות את הסולם וכולי מהמסך של השיר שמתנגן כעת
הוספה בבחירה מה הברירת מחדל שניפתח בספרייה את כל הטאבים הקיימים
ברירת המחדל בטאב אומנים בתוך אמן שהאלבומים סגורים ורק בפתיחה על ידי לחיצה זה ניפתח
הרחבת הטאבים של הניווט בית ספרייה וכולי במצב טאבלט
באגים:
בעידכון גירסא ההגדרות האישיות לא השתנו!
בנוסף שירי החגים לא מתרעננים
בסיבוב המסך שהאפליקציה לא תיכנס מחדש לטאב טעימות אלא תישאר איפה שהמשתמש היה
באג במעבר שיר על ידי החלקה לצדדים הוא לא עובר נכון
הגדרות הטעימות:
שורה חדשה בהגדרות להגדרות הטעימות
האם הטעימות יציגו סגנון או מצב רוח אחד או סגנונות מרובים מעורבבים
האם הטעימות יעברו לשיר הבא אוטומטי או לא
טעימות טעינה מהירה יותר
הגדרה חדשה לשמירת הטעימות כקובץ MP3
ניהול תגיות וזיהוי שירים:
זיהוי חגים ושבתות רק לפי שמות השיר ולא האמן
שיהיה רשום לאיזה מועד הוא שייך - באוטומטי ולא רק שייך למועד
(זיהוי השירים הכפולים יפסיק להיות לפי המודלים אלא רק אם האפליקצייה מזהה שם של שיר וזמר דומים וגם זה מכובה כברירת מחדל בהדלקה יקפוץ אזהרה שיכול להיות שיעלמו שירים מקוריים ולא רק כפולים)
בתיקון התגיות להוסיף מילים שזה יחתוך בשם האמן והשיר כמו שמות של אתרים נפוצים להורדת סינגלים לדוגמא את הקטע "חדשות המוזיקה להורדה" ציצו" ועוד רשימה מובנית ובנוסף אופצייה להוסיף תגיות לבד
בתיקון תגיות לתת אופצייה לאחד שני זמרים גם אם האפליקצייה לא זיהתה פשוט יהיה אפשר לבחור זמר ולבחור עם מי לאחד אותו ובנוסף יהיה תיבת חיפוש קטנה לחפש את שם הזמר שאיתו רוצים לאחד
נגן, שמע וממשק משתמש:
אופציה בהגדרות לבחור מה קורה אם לוחצים על לחצן הקודם אם זה יילך לתחילת השיר בלחיצה הראשונה או לשיר הקודם
שבלחיצה על כותרת החג שבדף הבית במדף המיועד לו זה יכניס לכל השירים שזוהו ששייכים לחג ולא רק ה20 שבמסך הבית
פלייליסט ניפרד למוצאי שבת
הוספת ווידג'טים של ניהול השיר והתור ועוד ווידג'ט של פס ההתקדמות - המיקום בשיר אם אופצייה ללחוץ כדי לעבור לאמצע השיר רק בלי התור
סינכרון מלא בין תפריט שלושת הנקודות לבין ההגדרות מה יוצג בתפריט ואופצייה לכוון בכולם את כל סוגי תפריטי השלוש נקודות כולל את הסדר שלהם על ידי חיצים למעלה ולמטה
בכל תפריט שלוש נקודות יהיה אופצייה ערוך תגיות ועל ידי זה לשנות את שם הזמר או השיר
גיבוי, ייבוא וגרסאות:
ייבוא וייצוא מלא בניפרד דירוגים / לייקים / טביעת צליל של מודלי הAI
שיפורי מהירות משמעותיים לספריות גדולות
@elch מקווה שעדיין לא הצאת את הגרסה החדשה אבל ידוע הבאג שיש בקידרואיד בכיון תאריך ושעה וחשבתי אולי אתה יכול לעשות תאריך באפליקציה עצמה
זיהוי שירים אני אשמח אם יהיה אפשר לעשות גם לפי שם התקיה (נכון שיהיה בגלל זה את הבאג של שמוליק סוכות
לגבי החלקת השיר נראה לי צריך לשנות את כיווני ההחלקה בין ההבא לקודם
-
שלום לכלום ושבוע טוב!
ברשימה הבאה יש את כל מה שכבר בנוי בתוך האפליקצייה ומוכן לגירסא האחרונה אשמח מאוד שאם יש משהו שחיסרתי או משהו שאתם רוצים שאני יוסיף תעדכנו בהקדם תודה רבה!
הרשימה בספויילר:שיפורי עיצוב:
הוספת כפתור שמור מיקס או מצב רוח כפלייליסט
להוריד את ההסבר שמתחת כל מדף פשוט אלבומים בשבילך וזהו ולצמצם את המקום שזה תפס
לנקות את הסולם וכולי מהמסך של השיר שמתנגן כעת
הוספה בבחירה מה הברירת מחדל שניפתח בספרייה את כל הטאבים הקיימים
ברירת המחדל בטאב אומנים בתוך אמן שהאלבומים סגורים ורק בפתיחה על ידי לחיצה זה ניפתח
הרחבת הטאבים של הניווט בית ספרייה וכולי במצב טאבלט
באגים:
בעידכון גירסא ההגדרות האישיות לא השתנו!
בנוסף שירי החגים לא מתרעננים
בסיבוב המסך שהאפליקציה לא תיכנס מחדש לטאב טעימות אלא תישאר איפה שהמשתמש היה
באג במעבר שיר על ידי החלקה לצדדים הוא לא עובר נכון
הגדרות הטעימות:
שורה חדשה בהגדרות להגדרות הטעימות
האם הטעימות יציגו סגנון או מצב רוח אחד או סגנונות מרובים מעורבבים
האם הטעימות יעברו לשיר הבא אוטומטי או לא
טעימות טעינה מהירה יותר
הגדרה חדשה לשמירת הטעימות כקובץ MP3
ניהול תגיות וזיהוי שירים:
זיהוי חגים ושבתות רק לפי שמות השיר ולא האמן
שיהיה רשום לאיזה מועד הוא שייך - באוטומטי ולא רק שייך למועד
(זיהוי השירים הכפולים יפסיק להיות לפי המודלים אלא רק אם האפליקצייה מזהה שם של שיר וזמר דומים וגם זה מכובה כברירת מחדל בהדלקה יקפוץ אזהרה שיכול להיות שיעלמו שירים מקוריים ולא רק כפולים)
בתיקון התגיות להוסיף מילים שזה יחתוך בשם האמן והשיר כמו שמות של אתרים נפוצים להורדת סינגלים לדוגמא את הקטע "חדשות המוזיקה להורדה" ציצו" ועוד רשימה מובנית ובנוסף אופצייה להוסיף תגיות לבד
בתיקון תגיות לתת אופצייה לאחד שני זמרים גם אם האפליקצייה לא זיהתה פשוט יהיה אפשר לבחור זמר ולבחור עם מי לאחד אותו ובנוסף יהיה תיבת חיפוש קטנה לחפש את שם הזמר שאיתו רוצים לאחד
נגן, שמע וממשק משתמש:
אופציה בהגדרות לבחור מה קורה אם לוחצים על לחצן הקודם אם זה יילך לתחילת השיר בלחיצה הראשונה או לשיר הקודם
שבלחיצה על כותרת החג שבדף הבית במדף המיועד לו זה יכניס לכל השירים שזוהו ששייכים לחג ולא רק ה20 שבמסך הבית
פלייליסט ניפרד למוצאי שבת
הוספת ווידג'טים של ניהול השיר והתור ועוד ווידג'ט של פס ההתקדמות - המיקום בשיר אם אופצייה ללחוץ כדי לעבור לאמצע השיר רק בלי התור
סינכרון מלא בין תפריט שלושת הנקודות לבין ההגדרות מה יוצג בתפריט ואופצייה לכוון בכולם את כל סוגי תפריטי השלוש נקודות כולל את הסדר שלהם על ידי חיצים למעלה ולמטה
בכל תפריט שלוש נקודות יהיה אופצייה ערוך תגיות ועל ידי זה לשנות את שם הזמר או השיר
גיבוי, ייבוא וגרסאות:
ייבוא וייצוא מלא בניפרד דירוגים / לייקים / טביעת צליל של מודלי הAI
שיפורי מהירות משמעותיים לספריות גדולות
-
@elch מרוב עדכונים אולי אני לא רואה.. אבל דיברנו על מקש רווח לעצירה/המשך השיר..
תודה ענקית!מרוב עדכונים אולי אני לא רואה.. אבל דיברנו על מקש רווח לעצירה/המשך השיר..
זה הגירסא לאנדרואיד לווינדוס בהמשך בעזרת השם!
עדכון דרך האפליקציה
הבסיס כבר קיים אני צריך שהמכסה בגייטהאב תיתאפס לי (בעוד 28 יום...)
אם אפשר להוסיף למחשב אפשרות לסריקה מהירה יותר, כמו שיש לאנדרואיד
תיכתוב בבקשה בשרשור המיועד!
צא לדרך
מחכים לגרסה כמה שיותר מהרתודה רבה!!!
הוא לא מראה שירים אחרונים שנוספו במסך הבית. בנוסף כדאי שיהיה גם נוגן לאחרונה
לא הבנתי ואתה מדבר על אנדרואיד או ווינדוס?
מקווה שעדיין לא הצאת את הגרסה החדשה אבל ידוע הבאג שיש בקידרואיד בכיון תאריך ושעה וחשבתי אולי אתה יכול לעשות תאריך באפליקציה עצמה
רעיון מעולה!
מה עם להוסיף x בהתראה של האנדרואיד בשביל לסגור את השיר?
בניתי את זה כבר שחכתי לכתוב את זה...
-
@א.י.י לא בשיאומי מקשים בגלל האנדרואיד הנמוך יש מישהו שעובד על זה אני ישאל אותו איפה זה אוחז!
-
@א.י.י לא בשיאומי מקשים בגלל האנדרואיד הנמוך יש מישהו שעובד על זה אני ישאל אותו איפה זה אוחז!
-
@elch לא יודע למה הוא עדין מראה לי רשימה של שירי סוכת ושמחת תורה?
אשמח שתעזור
או שזה באג בגרסה
בשירי שבת הוא עובד חלק -
@elch לא יודע למה הוא עדין מראה לי רשימה של שירי סוכת ושמחת תורה?
אשמח שתעזור
או שזה באג בגרסה
בשירי שבת הוא עובד חלק -
@elch אוקי מובן אבל צריך לסדר בגרסה הבאה
שלא הבנתי אם אתה תוציא אותה או מוקד המערכות
שלא תצא חס ושלום תקלה ונכשל בבל תוסיף
-
@elch אוקי מובן אבל צריך לסדר בגרסה הבאה
שלא תצא חס ושלום תקלה ונכשל בבל תוסיף
-
הוא יוציא גרסה אחרונה. ואח"כ @מוקד-המערכות ימשיך. @elch נכון?
@סתם-משתמש נכון מאוד!
-
שלום לכולם הגירסא האחרונה של "קצב" כאן!!!
מה נוסף בגירסא הזאת? שיפורים במהירות טעינת הפיד הטעימות וכולי
אופצייה לשמור את הטעימות כקובץ MP3
מלא באגים שהיו כמו הבעייה בשמוליק סוכות ועוד!
ייצוא מלא כדי לאפשר לכם מעבר קל ומהיר לאפליקצייה של @מוקד-המערכות
מכיון שלא ניתן לעשות עידכון אחד לשתי אפליקציות גם בגלל החתימה וגם בגלל שם החבילה אז הוספתי ייצוא מלא של הדירוגים / לייקים / ניתוח / וטביעת הצליל
ווידג'טים חדשים ועוד ועוד!
@מוקד-המערכות הרבה הצלחה בהמשך הדרך!
שוב תודה רבה לכולם על התמיכה האדירה שלכם באפליקצייה נתתם לי המון כח וחיממתם לי מאוד את הלב על כך שהצלחתי להביא לציבור איכותי כל כך מוצר טוב שמגיע לנו בזכות ולא בחסד תודה רבה!!!להורדה מעוגן פליי - https://ogenplay.com/apps/b129195d-4632-43e8-83ac-689690752821
שימו לב לכל מי שהיתחבר ואהב את הממשק של "קצב" אני רוצה להמשיך אך ורק בתיקוני באגים כדי שמי שיש לו את האפליקצייה יהיה לו מוצר שלם אבל בלי להוסיף דברים חדשים לכן כל מי שיש לו באג כלשהו שיכתוב כאן - זה כולל את כל סוגי הבאגים כולל בעיות במהירות טעינת הפיד (אני לא מתחייב לתקן אבל אני רוצה מאוד!)
-
שלום לכולם הגירסא האחרונה של "קצב" כאן!!!
מה נוסף בגירסא הזאת? שיפורים במהירות טעינת הפיד הטעימות וכולי
אופצייה לשמור את הטעימות כקובץ MP3
מלא באגים שהיו כמו הבעייה בשמוליק סוכות ועוד!
ייצוא מלא כדי לאפשר לכם מעבר קל ומהיר לאפליקצייה של @מוקד-המערכות
מכיון שלא ניתן לעשות עידכון אחד לשתי אפליקציות גם בגלל החתימה וגם בגלל שם החבילה אז הוספתי ייצוא מלא של הדירוגים / לייקים / ניתוח / וטביעת הצליל
ווידג'טים חדשים ועוד ועוד!
@מוקד-המערכות הרבה הצלחה בהמשך הדרך!
שוב תודה רבה לכולם על התמיכה האדירה שלכם באפליקצייה נתתם לי המון כח וחיממתם לי מאוד את הלב על כך שהצלחתי להביא לציבור איכותי כל כך מוצר טוב שמגיע לנו בזכות ולא בחסד תודה רבה!!!להורדה מעוגן פליי - https://ogenplay.com/apps/b129195d-4632-43e8-83ac-689690752821
שימו לב לכל מי שהיתחבר ואהב את הממשק של "קצב" אני רוצה להמשיך אך ורק בתיקוני באגים כדי שמי שיש לו את האפליקצייה יהיה לו מוצר שלם אבל בלי להוסיף דברים חדשים לכן כל מי שיש לו באג כלשהו שיכתוב כאן - זה כולל את כל סוגי הבאגים כולל בעיות במהירות טעינת הפיד (אני לא מתחייב לתקן אבל אני רוצה מאוד!)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות