להורדה | אפליקציית מוזיקה ראשונה מסוגה!!! אלגוריתם שלומד מה אתם אוהבים מאה אחוז אופליין!!! (זמין גם למחשב וגם לאנדרואיד!!!)
-
טוב כרגיל אני צריך לשגע אותכם עם עוד עידכונים ועוד עידכונים אז בשביל שהמסורת לא תיעצר ח"ו הנה עוד עידכון!
מה נוסף?
שתי פיצ'רים גדולים: מעכשיו האפליקצייה תזהה שירים ששייכים לחגים מסויימים ולא תציג אותם חוץ מאותה תקופה ניתן לבחור בהגדרות מה בדיוק יקרה
והפיצ'ר השני הוא תימלול כרגע רק דרך האינטרנט נידרש מפתח API של ג'מיני להשיג מגוגל AI סטודיו להדרכה מפורטת - היעזרו בAI המועדף עליכם
ניתן לתמלל גם מאנדרואיד וגם לווינדוס עוד לא היעיליתי לווינדוס אני יעדכן בשרשור המיועד!
שימו לב המכסה של ג'מיני דיי נמוכה במכסת API לכן אני ממליץ לשלוח כמה שירים בייחד (לא מידיי הרבה כי גם יש מקסימום לכל שליחה!)
שימו לב לא תימללתי שירים חסידיים ככה שאין לי מושג באיזה רמה זה יהיה
מה עוד?- שיפורי עיצוב משמעותיים.
ניתן לבחור צבע אחר למי שלא אוהב את הוורוד סגול
ניתן ללחוץ על כל כותרת מדף והאפליקצייה תציג את התוכן בצורה אנכית ולא אופקית
רשימה של תורים אחרונים!!! שימו לב שיכול להיות שבברירת המחדל לא תראו את הכפתור אז תעברו על ההגדרות
נוסף מסך נעילה
ותיקוני באגים
להורדה מעוגן פליי - https://ogenplay.com/apps/b129195d-4632-43e8-83ac-689690752821
תמונה של התמלול ושל ההגדרות מסודרות מחדש בספויילר

- שיפורי עיצוב משמעותיים.
-
@elch יש אופציה להתקין את העידכון גם בלי שיצטרך לסרוק מחדש את כל המוזיקה?
או שתוקנו דברים גם בסריקה ובנתיחה ואז בכל מקרה אצטרך סריקה מחודשת -
הדירוגים של השירים נעלמו לי וגם הניתוח (שלקח הרבה זמן) נעלם לי
-
הדירוגים של השירים נעלמו לי וגם הניתוח (שלקח הרבה זמן) נעלם לי
@עמינדב-בן-נחשון בטוח? הבנתי שיש לו איזה באג... אבל עד כדי כך??????
תן לאפליקצייה כמה דקות כשהיא פתוחה אוליי זה ייטען
סליחה פשוט אצלי זה פשוט לא קרה... -
הוא נותן כאילו הוא ניתח אבל שאני פותח את השלש נקודות עם מצב רוח הוא כותב השיר עוד לא נותח
עשיתי ניתוח מחדש -
-
@עמינדב-בן-נחשון בטוח? הבנתי שיש לו איזה באג... אבל עד כדי כך??????
תן לאפליקצייה כמה דקות כשהיא פתוחה אוליי זה ייטען
סליחה פשוט אצלי זה פשוט לא קרה...@elch לי עובד חלק
ושוב תודה פתחתי את האפליקציה ואין קשר למה שהיה קודם זה פשוט מטורף כל הענין עם העיצוב סמלים תפריט ההגדרות הניתוח וכבמון הפיצ'ר של השבת וחגים
תודה !
ואם יהיה אפשר בגרסאות הבאות (אם יהיו) שמה שהוגדר כבחירה אישית של של סמלים עיצוב וכו' ישארו ולא ימחקו כל פעם
-
תודה רבה על האפליקציה!!! אחת האפליקציות החזקות שראיתי!!
אשמח אם הנגן לא יזהה שירים כקאברים רק בגלל שיש שיר תחת אותו שם זה לא נדיר שיש את אותו שם לשני שירים (עיין ערך אני מאמין)
אשמח אם יהיה במסך נעילה דומה למיוזיקלט
וגם ראיתי שכבר ביקשו ואני מצטרף לזה שדואטים ירשמו על שני האמנים במקום להרשם כאמן נפרד
תודה רבה!!!!!!!!! -
אחרי הרבה בדיקות התגלה שמה שקרה זה שהאפליקצייה ניסתה לזהות שירים כפולים דרך המודלים שרצים אופליין על המכשיר המודלים "שמעו" כל שיר וניסו להשוות אותו לכל שיר אחר אפשרי הבעייה שעד שהם לא היו בטוחים במה שהם זיהו האפליקצייה לא הציגה שום פיד דבר שלקח מלא זמן אצל משתמשים עם ספריות גדולות...
ככל הניראה אני יוריד את הזיהוי של שירים כפולים אם יש למישהו פיתרון איך כן לעשות את זה אני ישמח שיגיד הבעיות בדיוק בספויילרהבעייה שיש מלא שירים שהם לחן דומה עם אותו שם כמו אני מאמין / לכה דודי ועוד ועוד הזיהוי דרך המודלים עשה באגים כמו שאתם רואים ככה שאין לי רעיון אחר...
כרגע תיקנתי את הבעייה של טעינת הפיד בפתיחת האפליקצייה אבל זה לא מושלם
שימו לב כרגע יש באג שהאפליקצייה מזהה את שמוליק סוכות כשירי סוכות... הבעייה שמשום מה לא ניתן לכבות את ההמלצות של החגים עוד באג...
אז למה אני משחרר את זה? מכיוון שכבר מאתמול בצהריים ניגמר לי המכסה לקלוד קוד עד השבוע הבא
בגדול הבאגים לא מורגשים כל כך מעבר לזה שהמערכת תשים לכם את שמוליק סוכות בכל פלייליסט אפשרי...אני מבקש לא להפוך את השרשור לנידון אם שמוליק סוכות הוא זמר אהוב או לא ולהתייחס לזה כאל באג טכני בלבד!!! תודה!
אל דאגה הגירסא הזאת לא תימחק שום נתונים / דירוגים / לייקים הכל בסדר!
אני אשמח מאוד לשמוע איפה אתם ניתקלים בבאגים הצעות לשיפור וכל מה שיש לכם להגיד על האפליקצייה! תודה!
-
תודה רבה על האפליקציה!!! אחת האפליקציות החזקות שראיתי!!
אשמח אם הנגן לא יזהה שירים כקאברים רק בגלל שיש שיר תחת אותו שם זה לא נדיר שיש את אותו שם לשני שירים (עיין ערך אני מאמין)
וגם ראיתי שכבר ביקשו ואני מצטרף לזה שדואטים ירשמו על שני האמנים במקום להרשם כאמן נפרד
תודה רבה!!!!!!!!!תודה רבה על האפליקציה!!! אחת האפליקציות החזקות שראיתי!!
תודה רבה כיף לשמוע!!!
חשבתי שטיפלתי בזה תגיד לי אם גם בגירסא החדשה זה קורה אם כן אני יישב על זה
קיים בגירסא החדשה
גם כן קיים
שימו לב! דואטים שרשומים עם האות וו האפליקצייה לא תפצל אותם לבד מכיוון שאתם לא רוצים שהיא תתחיל לפצל לכם את מוטי וויס וכדומה אלא היא תציע לכם לפצל אותה!ואם יהיה אפשר בגרסאות הבאות (אם יהיו) שמה שהוגדר כבחירה אישית של של סמלים עיצוב וכו' ישארו ולא ימחקו כל פעם
זה פעם ראשונה שהזכירו את זה לא ידעתי על זה בעזרת השם אני יטפל בזה!
לי עובד חלק
ושוב תודה פתחתי את האפליקציה ואין קשר למה שהיה קודם זה פשוט מטורף כל הענין עם העיצוב סמלים תפריט ההגדרות הניתוח וכבמון הפיצ'ר של השבת וחגים
תודה !
ממש תודה רבה מחמם מאוד את הלב!!!
-
@elch וואו איזה שיפור מטורף!!! יישר כח!!
אולי כדאי שיהיה פליילסט נפרד של מוצאי שבת
כי שמתי לב שכרגע בזיהוי של שבת הוא מזהה גם שירים של מוצאי שבת לפי השם של השיר כגון אליהו הנביא או הבדלה וכדו'אהבתי מאוד את העיצוב החדש ואיך שזה מחולק בהגדרות
אגב באמת היתה לי את הבעיה של הפיד יש לי 10000 שירים וכל פעם לקחת לי דקה+ עד שזה נטען עכשיו זה ברגע נטען
הטעימות עדיין נטענות לאט וגם שמתי לב שבטעימות כשאני מסובב מסך זה האפליקציה כאילו נכנסת מחדש לחלונית
-
@elch וואו איזה שיפור מטורף!!! יישר כח!!
כי שמתי לב שכרגע בזיהוי של שבת הוא מזהה גם שירים של מוצאי שבת לפי השם של השיר כגון אליהו הנביא או הבדלה וכדו'אהבתי מאוד את העיצוב החדש ואיך שזה מחולק בהגדרות
אגב באמת היתה לי את הבעיה של הפיד יש לי 10000 שירים וכל פעם לקחת לי דקה+ עד שזה נטען עכשיו זה ברגע נטען
הטעימות עדיין נטענות לאט וגם שמתי לב שבטעימות כשאני מסובב מסך זה האפליקציה כאילו נכנסת מחדש לחלונית
וואו איזה שיפור מטורף!!! יישר כח!!
תודה רבה!!!
צודק רעיון מעולה!
עכשיו זה ברגע נטען
והפיד שניטען נכון? כאילו הוא באמת קרוב למה שאתה אוהב?
הטעימות עדיין נטענות לאט
מתי הם ניטענות לאט בלחיצה הראשונה או כשאתה גולל?
(בעיקרון 12 שניות אחרי שהאפליקצייה ניטענת שתי הטעימות הראשונות אמורות להיטען ובלחיצה על הטעימות ה10 הבאים אמורים להיות מוכנים מראש)כשאני מסובב מסך זה האפליקציה כאילו נכנסת מחדש לחלונית
הבנתי אני יבדוק תודה רבה!!!
-
וואו איזה שיפור מטורף!!! יישר כח!!
תודה רבה!!!
צודק רעיון מעולה!
עכשיו זה ברגע נטען
והפיד שניטען נכון? כאילו הוא באמת קרוב למה שאתה אוהב?
הטעימות עדיין נטענות לאט
מתי הם ניטענות לאט בלחיצה הראשונה או כשאתה גולל?
(בעיקרון 12 שניות אחרי שהאפליקצייה ניטענת שתי הטעימות הראשונות אמורות להיטען ובלחיצה על הטעימות ה10 הבאים אמורים להיות מוכנים מראש)כשאני מסובב מסך זה האפליקציה כאילו נכנסת מחדש לחלונית
הבנתי אני יבדוק תודה רבה!!!
-
-
מאיזה מספר גרסה יש עדכונים אוטומטיים?
לי יש 392 אבל הוא כותב שאין עדכונים למרות שיש בעוגן פליי... -
@elch שמתי לב שבפליילסט לדוגמא של סוכות שכרגע מופיע במסך הראשי הוא נותן אולי 20 שירים מתוך כל מה שהוא סימן כשייך לסוכות אני חושב שכדאי שיופיע כל הפלילסט (או שאני טועה וככה זה אמור להיות)
כרגע שיש לי מאגר גדול יחסית (10,000 שירים) יש לי איטיות מורגשת בכל האפליקציה האם זה קשור לזה שיש לי מאגר גדול?
-
@elch סתם חשבתי על זה שאולי כדאי שהמעבר בין שיר לשיר יהיה כמו במיוזיקולט שזה בהחלקה מלמעלה ומלמטה
סליחה שאני כ"כ משגע אותך ותודה על היחס החם לכולם וכן על האפליקציה (בפעם האלף
) @כמו-אתמול הוא כתב כבר כמה פעמים במהלך השרשור, שהוא רוצה כמו יוטיוב מיוזיק, ולא כמו מיוזיקולט
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות