להורדה | אפליקציית מוזיקה ראשונה מסוגה!!! אלגוריתם שלומד מה אתם אוהבים מאה אחוז אופליין!!! (זמין גם למחשב וגם לאנדרואיד!!!)
-
-
@דני-א אני לא זוכר מה היה בעוגן פליי בשעה שמונה הבאג הזה הוא באג שהיה ותוקן לאחרונה אני ישמח שתיכנס שוב לעוגן פליי ותוריד את הגירסא האחרונה אם זה עדיין לא עובד תעדכן
תודב רבה! -
@דני-א אני ישמח ליותר פרטים איזה אנדרואיד זה איזה מולטימדיה האם יש חסימת MDM על המולטימדיה שאוליי חוסמת התקנות ומה בדיוק השגיאה
תודה!@elch עדיין ל אהורדתי.
כדאי מאד שיהיה בסרגל למטה אפשרות להרבה יותר אופציות לא רק 5
וגם שיהיה בסרגל כרטיסייה "רשימות השמעה" וברשימות השמעה יהיה חוץ מהרשימות הידניות - שאני הוספתי, יהיה גם, מצבי רוח וכדומה..איפה היית עד היום?
תיצור לנו עוד אפליקציות מטורפות שכאלו! -
@דני-א אני ישמח ליותר פרטים איזה אנדרואיד זה איזה מולטימדיה האם יש חסימת MDM על המולטימדיה שאוליי חוסמת התקנות ומה בדיוק השגיאה
תודה! -
@elch עדיין ל אהורדתי.
כדאי מאד שיהיה בסרגל למטה אפשרות להרבה יותר אופציות לא רק 5
וגם שיהיה בסרגל כרטיסייה "רשימות השמעה" וברשימות השמעה יהיה חוץ מהרשימות הידניות - שאני הוספתי, יהיה גם, מצבי רוח וכדומה..איפה היית עד היום?
תיצור לנו עוד אפליקציות מטורפות שכאלו!וגם שיהיה בסרגל כרטיסייה "רשימות השמעה" וברשימות השמעה יהיה חוץ מהרשימות הידניות - שאני הוספתי, יהיה גם, מצבי רוח וכדומה..
זה נימצא בתוך הספרייה
ומה העיניין לעשות רשימות של מצב רוח בספרייה יש לך מיקסים בדף הראשי שהדיוק שלהם אגב משתפר בכל עידכון ושורות עם מצבי רוח למעלה בדף הראשיאגב כל כך רצית אז בעזרת השם בקרוב תקבל! - בעזרת השם בקרוב יהיה מודל AI שירוץ על הגירסא במחשב ויתמלל את השירים (זה לא יהיה חובה להוריד אותו הוא יהיה כקובץ ניפרד הוא שוקל המוןןןן) ויהיה אופצייה לייצא את התימלול שלו לאנדרואיד
-
וגם שיהיה בסרגל כרטיסייה "רשימות השמעה" וברשימות השמעה יהיה חוץ מהרשימות הידניות - שאני הוספתי, יהיה גם, מצבי רוח וכדומה..
זה נימצא בתוך הספרייה
ומה העיניין לעשות רשימות של מצב רוח בספרייה יש לך מיקסים בדף הראשי שהדיוק שלהם אגב משתפר בכל עידכון ושורות עם מצבי רוח למעלה בדף הראשיאגב כל כך רצית אז בעזרת השם בקרוב תקבל! - בעזרת השם בקרוב יהיה מודל AI שירוץ על הגירסא במחשב ויתמלל את השירים (זה לא יהיה חובה להוריד אותו הוא יהיה כקובץ ניפרד הוא שוקל המוןןןן) ויהיה אופצייה לייצא את התימלול שלו לאנדרואיד
@elch חשבתי על עוד רעיון. שיהיה ניתן לדוגמא בקצבי לעשות החרגה של מילים מסוימות לדוגמא שלא ישים שם כל מה שכתוב "סט" או "רמיקסים" כי אותם אני רוצה לשמור לאימון.
עוד משהו נראה לי שבתיקיות שלא יסרוק שיפתח את מנהל הקבצים בשביל לבחור מה לא לסרוק. פשוט לא תמיד זוכרים את הנתיב של מה שלא רוצים. -
הורדתי. הממשק - פשוט וואוווואאו!! [יחסית כמובן - יש מה לשפר]
כמה הערות בספויילר כי זה מכיל תמונות ויבל שיצתרכו לגלול כ"כ הרבה
1 כדאי מאד שיהיה למטה בסרגל אפשרות ליותר מ5 כרטיסיות2 מה שיש למטה - הסתרה מהנגן, זה מה שאמרתי שכאילו נמחק?

נראלי כדאי שמה 'יש למעלה - בירוק, יהיה איפה שהאדום - הרבה יותר נוח לגלול למטה מאשר לצדדים. הרבה יותר. נקודה.
אפשר גם לשים איזה אימוגי קטן ליד כל רשימה לשיפור המראה [אפור].
וא"ת מה הקשר בין רשימות השמעה אישיות לשמח מרגש וכו'? וי"ל דהמ"ל לשים קן קטן או משהו בין הנושאים [כחול] - זה יעיף את העיצוב למחוזות מטורפים!

מה עם להוסיף לרשימת השמעה - ירוק
ומה עם דירג אמן - אדום

במחשב
אין מצב גם לאנדרואיד?
מה שתבחר לעשות ומה שלא - שכוייח עצום!
-
הורדתי. הממשק - פשוט וואוווואאו!! [יחסית כמובן - יש מה לשפר]
כמה הערות בספויילר כי זה מכיל תמונות ויבל שיצתרכו לגלול כ"כ הרבה
1 כדאי מאד שיהיה למטה בסרגל אפשרות ליותר מ5 כרטיסיות2 מה שיש למטה - הסתרה מהנגן, זה מה שאמרתי שכאילו נמחק?

נראלי כדאי שמה 'יש למעלה - בירוק, יהיה איפה שהאדום - הרבה יותר נוח לגלול למטה מאשר לצדדים. הרבה יותר. נקודה.
אפשר גם לשים איזה אימוגי קטן ליד כל רשימה לשיפור המראה [אפור].
וא"ת מה הקשר בין רשימות השמעה אישיות לשמח מרגש וכו'? וי"ל דהמ"ל לשים קן קטן או משהו בין הנושאים [כחול] - זה יעיף את העיצוב למחוזות מטורפים!

מה עם להוסיף לרשימת השמעה - ירוק
ומה עם דירג אמן - אדום

במחשב
אין מצב גם לאנדרואיד?
מה שתבחר לעשות ומה שלא - שכוייח עצום!
אין מצב גם לאנדרואיד?
הוא כתב שזה יהיה כבד אז לא כ''כ רלוונטי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
.