להורדה | אפליקציית מוזיקה ראשונה מסוגה!!! אלגוריתם שלומד מה אתם אוהבים מאה אחוז אופליין!!! (זמין גם למחשב וגם לאנדרואיד!!!)
-
@elch מה עושה הכפתור בתצוגת השיר שנראה כמו הסמל של גימני
?
אגב, הוא באמצע לסרוק לי 4,600 שירים, נראה לי ייקח כל היום... - 7 שעות 1760 שירים, שזה יוצא 251 שירים לשעה ו4.1 שירים לדקה
ובכללי הכפתורים טיפה איטיים -
?
אגב, הוא באמצע לסרוק לי 4,600 שירים, נראה לי ייקח כל היום... - 7 שעות 1760 שירים, שזה יוצא 251 שירים לשעה ו4.1 שירים לדקה
@elch כלומר מביא שירים דומים?
-
@elch כלומר מביא שירים דומים?
@אברהם-הנסיך כן
-
?
ובכללי הכפתורים טיפה איטיים
כנראה כי זה באמצע סריקה בעזרת השם בהמשך היום אני יוציא עידכון למחשב ויהיה אפשר לעשות את הסריקה על המחשב
@elch יש אפשרות לעשות לזה EXE?
-
@elch יש אפשרות לעשות לזה EXE?
@אברהם-הנסיך כבר קיים אבל כמו שכתבתי כרגע לא ניתן לעשות לייבאות את הניתוח מהמחשב לנגן בגלל המודל AI החדש בהמשך היום בעזרת השם אני יעלה גירסא חדשה
להורדה למחשב - https://ogenplay.com/apps/1e2a7970-863b-460b-aa4c-a3cadac38b32 -
זה הגירסא שיש בעוגן פליי כרגע?(1.0.193)
כי היא כבר קיימת אצלי עוד מלפני ההודעה על העדכון על הוספת המודל. -
זה הגירסא שיש בעוגן פליי כרגע?(1.0.193)
כי היא כבר קיימת אצלי עוד מלפני ההודעה על העדכון על הוספת המודל. -
@זמני לא! שכחתי להעלות שמה את הגירסא אבל בפועל זה הגירסא האחרונה!
אז @כולם שימו לב למרות שבעוגן פליי רשום גירסא 1.0.193 הגירסא האמיתית שתירד לכם היא הגירסא החדשה ביותר
-
?
שזה יוצא 251 שירים לשעה ו4.1 שירים לדקה
@elch זה נורא לאט. אין אופציה לעשות שיעבוד יותר מהר? אולי על מספר שירים במקביל? או שתשכפל את המודל אפ' שזה ישקול יותר זה שווה. 4 שירים לדקה זה לא כ"כ ריאלי..
זה נורא לאט. אין אופציה לעשות שיעבוד יותר מהר? אולי על מספר שירים במקביל? או שתשכפל את המודל אפ' שזה ישקול יותר זה שווה. 4 שירים לדקה זה לא כ"כ ריאלי..
תיאורטית אפשר אבל מכשירים חלשים לא יעמדו בזה...
אפשר אוליי לעשות גירסא כבדה וקלה נראה.
בכל אופן זה כזה מפריע לך להשאיר את זה ללילה נגיד? -
זה נורא לאט. אין אופציה לעשות שיעבוד יותר מהר? אולי על מספר שירים במקביל? או שתשכפל את המודל אפ' שזה ישקול יותר זה שווה. 4 שירים לדקה זה לא כ"כ ריאלי..
תיאורטית אפשר אבל מכשירים חלשים לא יעמדו בזה...
אפשר אוליי לעשות גירסא כבדה וקלה נראה.
בכל אופן זה כזה מפריע לך להשאיר את זה ללילה נגיד? -
@צצצצצ יש לך איך לבדוק את זה כי אם כן אני יוכל באמת לעשות עיבוד מהיר יותר אין לי מושג אבל איך אפשר לדעת כמה ראם בפועל הוא לוקח וכמה זיכרון וסוללה ומעבד וכולי...
אבל כמו שכתבתי בעזרת השם אני יוציא עידכון לגירסא לווינדוס ויהיה אפשר לנתח הכל על המחשב ולייבא את הנתונים לאנדרואיד -
@צצצצצ יש לך איך לבדוק את זה כי אם כן אני יוכל באמת לעשות עיבוד מהיר יותר אין לי מושג אבל איך אפשר לדעת כמה ראם בפועל הוא לוקח וכמה זיכרון וסוללה ומעבד וכולי...
אבל כמו שכתבתי בעזרת השם אני יוציא עידכון לגירסא לווינדוס ויהיה אפשר לנתח הכל על המחשב ולייבא את הנתונים לאנדרואיד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות