בקשה | תוכנה לאימון לבעל תוקע
-
האם מישהו מעונין להכין תוכנה (אולי אם AI אני פשוט לא יודע איך) עבור בעלי תוקע שלומדים ורוצים להתאמן על האורך של התקיעות
אז אולי אפשר לעשות תוכנה שעובדת עם המיקרופון של המחשב ושזה יהיה כמו שעון עצר
כלומר שיהיה אפשרי להגדיר את אורך התקיעה וכו' (כל אחד לפי מנהגו וכו') ואז כאשר המיקרופון מזהה שהחלה התקיעה היא תתחיל סטופר ץ , ואז כאשר התוקע תקע מספיק כל המסך מהבהב או משהו כזה
אם מישהו יוכל לעשות את זה ולזכות את הרבים אני אודה לו מאוד
בתודה מראש! -
האם מישהו מעונין להכין תוכנה (אולי אם AI אני פשוט לא יודע איך) עבור בעלי תוקע שלומדים ורוצים להתאמן על האורך של התקיעות
כלומר שיהיה אפשרי להגדיר את אורך התקיעה וכו' (כל אחד לפי מנהגו וכו') ואז כאשר המיקרופון מזהה שהחלה התקיעה היא תתחיל סטופר ץ , ואז כאשר התוקע תקע מספיק כל המסך מהבהב או משהו כזה
בתודה מראש!@שקאד נטפרי לא מאשרים לבנות כזה דבר כיון שזה נושא שקשור לדת...
-
ניסיתי מה אתם אומרים?
-
ניסיתי מה אתם אומרים?
@שקאד תעלה בזיפ, א"א להעלות HTML לפורום.
גם זיפ א"א תשנה את הסיומת של הזיפ ל-ZI -
@שקאד תעלה בזיפ, א"א להעלות HTML לפורום.
גם זיפ א"א תשנה את הסיומת של הזיפ ל-ZI@טופ-שבמתמחים
איך עושים את זה? -
בתודה מראש!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות