המלצה | סוללה מטורפת באוזניות Anker p41i !!!
-
-
@מוקד-המערכות
לאיזה טלפון כשר זה התחבר לך?
תודה!@י.-פל. זה כמו P40 רק עם סוללה לאנשים שהולכים במדבר...
לדעתי חבל על המשקל והגודל - P40 זה בדיוק אותה האוזניה, מעט יותר זולה - הרבה יותר פרקטית ונוחה, ולא קורה לי כלום מלהטעין את האוזניות פעם בשבוע.לגבי חיבור לפלאפונים - זה מתחבר לרוב/כך המכשירים הכשרים, לא זוכר שראיתי תלונות על הדגם הזה = P40/P41.
מה שכן התלוננו על בעיות בחיבור לQ8, אאל"ט, היה בליברטי 4 פרו, ובליברטי 4 NC. -
@י.-פל. זה כמו P40 רק עם סוללה לאנשים שהולכים במדבר...
לדעתי חבל על המשקל והגודל - P40 זה בדיוק אותה האוזניה, מעט יותר זולה - הרבה יותר פרקטית ונוחה, ולא קורה לי כלום מלהטעין את האוזניות פעם בשבוע.לגבי חיבור לפלאפונים - זה מתחבר לרוב/כך המכשירים הכשרים, לא זוכר שראיתי תלונות על הדגם הזה = P40/P41.
מה שכן התלוננו על בעיות בחיבור לQ8, אאל"ט, היה בליברטי 4 פרו, ובליברטי 4 NC.@יאיר-דניאל שוב, אני נדהמתי מהכמות זמן של הבטרייה, אבל כל אחד והנוחות שלו.
-
@מוקד-המערכות יש מצב לקשור?
וכן רציתי לשאול אותך יש בעיה בכל האוזניות של אנקר שהשמע ממש נמוך בזה בווליום גבוה?וכן רציתי לשאול אותך יש בעיה בכל האוזניות של אנקר שהשמע ממש נמוך בזה בווליום גבוה
התכוונת לך יש בעיה עם השמע של האוזניות של אנקר.
כי אני - עם ניסיון של 4 שנים, עם כל הדגמים הבאים - לא נתקלתי בזה, באף אחד מהדגמים!- A20
- P20
- P30
- P40
- ליברטי 4 NC
- ליברטי 4 PRO
-
@מוקד-המערכות יש מצב לקשור?
וכן רציתי לשאול אותך יש בעיה בכל האוזניות של אנקר שהשמע ממש נמוך בזה בווליום גבוה?וכן רציתי לשאול אותך יש בעיה בכל האוזניות של אנקר שהשמע ממש נמוך בזה בווליום גבוה?
האפליקצייה שלהם זה הפתרון .
-
וכן רציתי לשאול אותך יש בעיה בכל האוזניות של אנקר שהשמע ממש נמוך בזה בווליום גבוה
התכוונת לך יש בעיה עם השמע של האוזניות של אנקר.
כי אני - עם ניסיון של 4 שנים, עם כל הדגמים הבאים - לא נתקלתי בזה, באף אחד מהדגמים!- A20
- P20
- P30
- P40
- ליברטי 4 NC
- ליברטי 4 PRO
@יאיר-דניאל תגיד
בכל האוזניות של אנקר יש בעיה שעוצמת השמע נמוכה
אני מחפש משו עם סאונד ובאס ואטימה טובה אבל שיהיה עוצמה של ווליום קיים משו שעונה למה שאני צריך? -
@יאיר-דניאל תגיד
אני מחפש משו עם סאונד ובאס ואטימה טובה אבל שיהיה עוצמה של ווליום קיים משו שעונה למה שאני צריך?@יאיר-דניאל תגיד
אני מחפש משו עם סאונד ובאס ואטימה טובה אבל שיהיה עוצמה של ווליום קיים משו שעונה למה שאני צריך?מוקד-המערכות כתב:
-
@יאיר-דניאל תגיד
אני מחפש משו עם סאונד ובאס ואטימה טובה אבל שיהיה עוצמה של ווליום קיים משו שעונה למה שאני צריך?מוקד-המערכות כתב:
@מוקד-המערכות עם האפליקציה אפשר להעלות את עוצת הווליום?
וגם אם כן זה הורס את האוזניות כי לשים את המקסימום ווליום זה גומר על האוזניה לא? -
וגם אם כן זה הורס את האוזניות כי לשים את המקסימום ווליום זה גומר על האוזניה לא?@מוקד-המערכות עם האפליקציה אפשר להעלות את עוצת הווליום?
כן.
וגם אם כן זה הורס את האוזניות כי לשים את המקסימום ווליום זה גומר על האוזניה לא?
מי אמר לשים מקסימום ?
-
כן.
וגם אם כן זה הורס את האוזניות כי לשים את המקסימום ווליום זה גומר על האוזניה לא?
מי אמר לשים מקסימום ?
@מוקד-המערכות כי העוצמה שאתה מקבל כשאתה פותח את האריזה זה העוצמה שהאוזניה יכולה להכיל
יותר מזה זה כבר גומר אותה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות