בעיה | חשבון גוגל נחסם ויש הזמנות מעלי אקספרס
-
פתחתי לפני מס' שעות חשבון גוגל בדרך הזאת (לא ראיתי את כל הבעיות שהיה כתוב למטה...)
הזמנתי מייד כמה הזמנות מעלי אקספרס ומייד אח"כ לא הצלחתי להיכנס לחשבון, ראיתי בכמה נושאים שיש פה שאפשר לערער אבל זה רק אחרי שנחסם החשבון לגמרי
הבעיה שאם ההזמנות יגיעו מוקדם יכול להיות שהם יחזרו אם לא נבוא לקחת,
ואני אנה אני בא... -
@הישיבע-בוחר תעקוב אחריהם בדף ההזמנות בעליאקספרס, מה הבעיה?
@פלמנמוני אין אפשרות להיכנס לחשבון בעלי אקספרס אם אי אפשר להיכנס לחשבון גוגל
הוא שולח קוד עם 4 ספרות לחשבון
-
אתה יכול לנסות לשחזר את החשבון כאן לפי מספר אשראי ותאריך הזמנה/סכום תשלום
https://www.aliexpress.com/p/account-center2/new-account-management.html -
אתה יכול לנסות לשחזר את החשבון כאן לפי מספר אשראי ותאריך הזמנה/סכום תשלום
https://www.aliexpress.com/p/account-center2/new-account-management.html@1011

יש מצב אתה מסביר לי מה הוא רוצה בשורה של הסכום -
@1011

יש מצב אתה מסביר לי מה הוא רוצה בשורה של הסכום- 6 ספרות ראשונות של מספר האשראי איתו שילמת ו4 ספרות אחרונות.
- סך התשלום כפי שמופיע בפירוט החיובים של כרטיס האשראי
- תאריך תשלום
-
- 6 ספרות ראשונות של מספר האשראי איתו שילמת ו4 ספרות אחרונות.
- סך התשלום כפי שמופיע בפירוט החיובים של כרטיס האשראי
- תאריך תשלום
@1011 כתבתי סכום אבל הוא רושם לי לכתוב במטבע המקומי שלי ולא נותן אפשרות לבחור סוג מטבע אז השאלה היא מה הוא רוצה שאני יוסיף על הסכום
-
@1011 כתבתי סכום אבל הוא רושם לי לכתוב במטבע המקומי שלי ולא נותן אפשרות לבחור סוג מטבע אז השאלה היא מה הוא רוצה שאני יוסיף על הסכום
@הישיבע-בוחר תבדוק בפירוט האשראי שלך מה הסכום המקורי בו חויבת ואותו תכתוב
-
תודה רבה
אבל הוא כותב לי שזה קיבל אישוריים שגויים ולא נותן לשחזר, אז אם למישהו יש עוד עצה אשמח שיכתוב פה -
פתחתי לפני מס' שעות חשבון גוגל בדרך הזאת (לא ראיתי את כל הבעיות שהיה כתוב למטה...)
הזמנתי מייד כמה הזמנות מעלי אקספרס ומייד אח"כ לא הצלחתי להיכנס לחשבון, ראיתי בכמה נושאים שיש פה שאפשר לערער אבל זה רק אחרי שנחסם החשבון לגמרי
הבעיה שאם ההזמנות יגיעו מוקדם יכול להיות שהם יחזרו אם לא נבוא לקחת,
ואני אנה אני בא... -
תודה רבה
אבל הוא כותב לי שזה קיבל אישוריים שגויים ולא נותן לשחזר, אז אם למישהו יש עוד עצה אשמח שיכתוב פה@הישיבע-בוחר מה זה "אישוריים שגויים"? צרף צילום מסך ועדיף בלי תרגום אלא את המקור.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות