להורדה | "כושר כשר" - אפליקציית כושר שקשקשתי עם קלוד...
-
בתור חובב כושר, הפריע לי מאוד שכל אפליקציית כושר שמצאתי, מצאתי בה גם דברים שבתור יהודי לא היה לי הכי נעים לראות אותם וגם לא הכי נעים לי לפרט עליהם...
ושאלתי את עצמי: למה לא יכולה להיות אפליקציית כושר אחת נורמלית? ומכיוון שלא מצאתי תשובה, החלטתי ליצור אותה (את התשובה והאפליקציה). פניתי ל-AI, פרומפט לפה פרומפט לשם, והנה זה לפניכם:
למנטופרים:
- כושר כשר.ap (להוסיף k)
תמונות:

לא מספיק עברתי עליה, אז אם מישהו נתקל בשגיאה או ברוח רפאים (
) או בכל דבר אחר, אשמח שיגיד ואשתדל לתקן.קרדיט ענק ל-@פתרון-ai שבלעדיו האפליקציה הזאת לא הייתה קיימת.
בהצלחה!
@מייבין-במקצת נשמע נחמד. יש למחשב?
-
@אהרן ביקשו ממני באישי, התחלתי לעבוד, אבל נתקעתי עם מגבלה.
מקווה שזה יקרה מחר... -
-
@מייבין-במקצת וואו וואו...התקנתי את זה וממש נהנתי מזה...
יש לך את זה ובגדול...דרך אגב,מה ?,אמרת לקלוד ליצור את האפליקציה והוא יצר ???,או שעזרת לו או משהו,כמובן חוץ מההנחיה...
-
אפשרות לבנות תוכנית אישית
קיים
ושהטיימר רץ מתרגיל לתרגיל בלי ללחוץ סעום כל פעם
נעשה אופציה כזאת בהגדרות...
או שעזרת לו או משהו,כמובן חוץ מההנחיה...
עיין כאן
-
-
בתור חובב כושר, הפריע לי מאוד שכל אפליקציית כושר שמצאתי, מצאתי בה גם דברים שבתור יהודי לא היה לי הכי נעים לראות אותם וגם לא הכי נעים לי לפרט עליהם...
ושאלתי את עצמי: למה לא יכולה להיות אפליקציית כושר אחת נורמלית? ומכיוון שלא מצאתי תשובה, החלטתי ליצור אותה (את התשובה והאפליקציה). פניתי ל-AI, פרומפט לפה פרומפט לשם, והנה זה לפניכם:
למנטופרים:
- כושר כשר.ap (להוסיף k)
תמונות:

) או בכל דבר אחר, אשמח שיגיד ואשתדל לתקן.קרדיט ענק ל-@פתרון-ai שבלעדיו האפליקציה הזאת לא הייתה קיימת.
בהצלחה!
@מייבין-במקצת למה שלא תעלה את האפליקציה ל "עוגן פליי"
-
@רוטב-שום כרגע עוגן פליי חסום לי (נטפרי רשימה לבנה)
כשיפתח אני יעלה... -
-
למנטופרים:
- כושר כשר.ap (להוסיף k)
תמונות:

בהצלחה!
@מייבין-במקצת חזק, אתה מפציץ אני רואה!!
-
-
האפליקציה עלתה לעוגן פליי
https://ogen-plei-qype.vercel.app/apps/4b685670-0f1f-4385-b301-a0ae002491a4
-
חזק, אתה מפציץ אני רואה!!
ממש !!!,,,הוא תמיד היה ככה !!!
@מייבין-במקצת תמשיך לעשות דברים טובים !!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות