בעיה | ווינדוס 11 עברית
-
שלום לכולם,
יש לי מחשב עם ווינדוס 11. שפת המערכת מוגדרת לעברית ויש תמיכה מלאה במקלדת, אבל יש לי בעיה מעצבנת: למרות שהכל לכאורה על עברית, יש המון דברים שנשארים עקשנית באנגלית (כמו חלק מתפריטי הקליק הימני, חלונות מערכת מסוימים ועוד), ושום שינוי בהגדרות השפה הרגילות לא עוזר לשנות את זה.האם מוכרת לכם הבעיה הזו ויש פתרון ידוע כדי לאלץ את כל הממשק לעבור לעברית מלאה?
תודה מראש לעוזרים!
אני ישלח תמונות

-
שלום לכולם,
יש לי מחשב עם ווינדוס 11. שפת המערכת מוגדרת לעברית ויש תמיכה מלאה במקלדת, אבל יש לי בעיה מעצבנת: למרות שהכל לכאורה על עברית, יש המון דברים שנשארים עקשנית באנגלית (כמו חלק מתפריטי הקליק הימני, חלונות מערכת מסוימים ועוד), ושום שינוי בהגדרות השפה הרגילות לא עוזר לשנות את זה.האם מוכרת לכם הבעיה הזו ויש פתרון ידוע כדי לאלץ את כל הממשק לעבור לעברית מלאה?
תודה מראש לעוזרים!
אני ישלח תמונות

האם מוכרת לכם הבעיה הזו ויש פתרון ידוע כדי לאלץ את כל הממשק לעבור לעברית מלאה?
עדכונים
-
האם מוכרת לכם הבעיה הזו ויש פתרון ידוע כדי לאלץ את כל הממשק לעבור לעברית מלאה?
עדכונים
@יוסף-מאיר-וייס
מה אני עושה שורה תחתונה רק עדכונים?

רק את זה?
עשיתי את זה ולא עובד לי -
שלום לכולם,
תודה מראש לעוזרים!
אני ישלח תמונות

-
@הכהן-הגדול אולי כדאי לך לעשות שוב עדכון של שפת התצוגה
@a.y.f.
איך ומה עושים -
@a.y.f.
איך ומה עושים -
@הכהן-הגדול לא יודע כמה יעבוד אבל שווה נסיון.
פשוט להחליף לאנגלית ובחזרה לעברית@a.y.f.
ניסיתי ולא עבד
מה יכול להיות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות