שיתוף | להורדה - תוסף מודעות שנצפו ביד 2
-
@שלמה-רביב תודה!
אולי כדאי להוריד לגמרי את הV ולהשאיר רק צבע צהוב,
בכ"א תוסף מצוין, תודה רבה. -
@שלמה-רביב תודה!
אולי כדאי להוריד לגמרי את הV ולהשאיר רק צבע צהוב,
בכ"א תוסף מצוין, תודה רבה. -
עוד משהו מוזר
ככל הנראה נתת הוראה לזהות מודעות מסחריות ולהתעלם מהם (או משהו בסגנון)
בפועל - ישנן מודעות שלא נצבעות בשום צורה (אין עליהם אופציית V וכניסה אליהם לא משנה)
מקווה שיעבוד בגרסא הבאה (אם כי זה לא ממש קריטי מדובר על 5 מודעות אולי..

@ישראל1212 יש איזה משהו משותף למודעות שלא נצבעו?
עדכונים שכדאי לשפר:
האפשרות להעיף מודעה - לא פועל על מסחריות (תוכן ממומן - בנדל"ן זה פרויקט חדש וכו')
והסרת הווים (או להזיז למקום שלא מפריע, אבל בפועל זה דיי מיותר כפי שציינו)בע"ה הם יהיו בתוסף
גם אם לא בגרסה המעודכנת אז בעוד כמה עדכונים, בע"ה הם יהיו.
-
עדכון משמעותי לתוסף!
גרסה 1_5_2.
התוסף עבר כמה וכמה גרסאות, העלתי כאן את הגרסה הכי מתקדמת.
כל השיפורים:
גרסה 1.5.0
תוקן: הסתרה (✕) וסימון "נצפתה" (✓) לא עבדו על "פרויקט חדש" ותוכן מסחרי דומה בנדל"ן — הכתובת שלהם
נוסף: הגדרה חדשה בתוסף -"צביעת הכרטיס" מול "רק ✓ בפינה".
תוקן (נמצא תוך כדי הבדיקה): התאמת חיפושים שמורים עם פילטר מרובה-ערכים (כמו "חדרים" מרובה-בחירה) נכשלה תמיד בשקט, וההתראות עליהם לא עבדו.
נוסף: קובץ בדיקות אוטומטיות שרץ מול הקוד עצמו.גרסה 1.5.1
תוקן: מודעות רכב מסחריות (ליסינג/סוכנות) לא תמיד זוהו — נוסף זיהוי לתבנית מחיר חודשי כמו "(60 חודשים).
גרסה 1.5.2
תוקן: ה-✓ נשאר קבוע וחסם את המחיר גם במצב "צביעת הכרטיס" — עכשיו הוא קבוע רק במצב "רק ✓ בפינה", ובמצב הצבע מופיע רק בריחוף.
תוקן: הסתרה אוטומטית של מודעות מסחריות תפסה גם מודעות רגילות בגלל מילות מפתח רחבות מדי ("תיווך" וכו') — הוסרו, ההסתרה נשענת עכשיו על קישור סוכנות ותבנית מחיר חודשי בלבד.תודה רבה ל @ישראל1212 על הבדיקות.
yad2-highlighter-v1_5_2 (2).zi -
עדכון משמעותי לתוסף!
גרסה 1_5_2.
כל השיפורים:
גרסה 1.5.0
תוקן: הסתרה (✕) וסימון "נצפתה" (✓) לא עבדו על "פרויקט חדש" ותוכן מסחרי דומה בנדל"ן — הכתובת שלהם
תוקן (נמצא תוך כדי הבדיקה): התאמת חיפושים שמורים עם פילטר מרובה-ערכים (כמו "חדרים" מרובה-בחירה) נכשלה תמיד בשקט, וההתראות עליהם לא עבדו.
תוקן: מודעות רכב מסחריות (ליסינג/סוכנות) לא תמיד זוהו — נוסף זיהוי לתבנית מחיר חודשי כמו "(60 חודשים).
גרסה 1.5.2
תוקן: ה-✓ נשאר קבוע וחסם את המחיר גם במצב "צביעת הכרטיס" — עכשיו הוא קבוע רק במצב "רק ✓ בפינה", ובמצב הצבע מופיע רק בריחוף.
תוקן: הסתרה אוטומטית של מודעות מסחריות תפסה גם מודעות רגילות בגלל מילות מפתח רחבות מדי ("תיווך" וכו') — הוסרו, ההסתרה נשענת עכשיו על קישור סוכנות ותבנית מחיר חודשי בלבד.תודה רבה ל @ישראל1212 על הבדיקות.
yad2-highlighter-v1_5_2 (2).zi@שלמה-רביב תודה ענקית על תוסף מדהים שחוסך לי ממש הרבה זמן.
מעריך מאוד!! -
עדכון משמעותי לתוסף!
גרסה 1_5_2.
כל השיפורים:
גרסה 1.5.0
גרסה 1.5.2
yad2-highlighter-v1_5_2 (2).zi@שלמה-רביב תוסף מטורף!
אולי תעשה אתראה למייל של קבלת צאט חדש? -
@שלמה-רביב תוסף מטורף!
אולי תעשה אתראה למייל של קבלת צאט חדש?@המתכנת-התותח יש גם התראה על דירה בחיפוש (עוד לא ראיתי אם עובד) וגם את האופציה של התראה למייל, אישית קצת הסתבכתי עם זה, אבל מי שמעונין לנסות (ואולי גם על הדרך ללמד אותי איפה טעיתי) מוזמן בחום.
עריכה: אני רואה שהתכוונת להודעה בצ'אט. טעות שלי. -
@שלמה-רביב תוסף מטורף!
אולי תעשה אתראה למייל של קבלת צאט חדש?אולי תעשה אתראה למייל של קבלת צאט חדש?
אפשר לעשות אבל לפי מה שהבנתי המשתמשים לא אוהבים להרשם לאתר ההוא ולהכניס ID אז זה פחות רלוונטי, התראה רגילה למחשב אפשרית.
כרגע חזר לי הקרדיטים אז עכשיו אני פנוי לשיפורים נוספים, מוזמנים להציע רעיונות!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות