עזרה | שגיאות חיבור ב Freebuff Desktop (באתרוג)
-
שלום וברכה
אני משתמש באופן קבע ב Freebuff Desktop (בגלל החינמי)
ומדי פעם יש בו בעיות בחיבור לשרת.
אני פותח פה את הנושא לטובת המשתמשים בו שנעדכן כל פעם על פתרונות בשגיאות החיבור אצלו.
@המתכנת-התותחאז מה בכלל נדרש בשביל ההתחלה:
(הכל בסינון אתרוג)- צריך לפתוח באיזור האישי באתרוג את שתי הכתובות האלו codebuff.com freebuff.com
- לפתוח PowerShell ולהדביק את הקוד הבא שמאתר תעודות אבטחה ומגדיר את משתני הסביבה.
$all = Get-ChildItem Cert:\LocalMachine\Root; $all += Get-ChildItem Cert:\CurrentUser\Root; $etrog = foreach ($c in $all) { if ($c.Subject -match 'Netspark|NetFree|Rimon|Etrog') { $b = [Convert]::ToBase64String($c.Export(1), 'InsertLineBreaks'); '-----BEGIN CERTIFICATE-----', $b, '-----END CERTIFICATE-----' } }; $etrog | Out-File -FilePath C:\Users\Public\etrog-ca.pem -Encoding ascii; [Environment]::SetEnvironmentVariable('NODE_USE_SYSTEM_CA', '1', 'User'); [Environment]::SetEnvironmentVariable('NODE_EXTRA_CA_CERTS', 'C:\Users\Public\etrog-ca.pem', 'User'); [Environment]::SetEnvironmentVariable('BUN_EXTRA_CA_CERTS', 'C:\Users\Public\etrog-ca.pem', 'User'); [Environment]::SetEnvironmentVariable('GIT_SSL_CAINFO', 'C:\Users\Public\etrog-ca.pem', 'User'); Stop-Process -Name Freebuff, bun -Force -ErrorAction SilentlyContinue; Write-Host 'ההגדרה הושלמה בהצלחה! כעת ניתן לפתוח את Freebuff' -ForegroundColor Greenאבל היום התחדשה שגיאה חדשה של בעיות חיבור לשרת
ובשביל זה Antigravity כתב לי סקריפט שמאריך את זמן ההמתנה לקבלת תשובה מהשרת מ 15 שניות ל 60 שניות, וחוסם התקנת עדכונים שקטים שיכולים לדרוס את התיקון שהסקריפט הזה מבצע. וזה עובד ככה! הנה הסקריפט להוריד ולהפעיל: Fix-Freebuff.zp לשנות סיומת הקובץ ל batראו גם את הפוסט שלי פה https://mitmachim.top/post/1222371 על תצוגה מימין לשמאל ב Freebuff Desktop
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות