באג | מחלת רטט חסרת פשר בשיאומי מקשים
-
תקף את המכשיר שלי קטע מוזר כל כמה דקות הוא עושה רטט קצר (כמו בתחילת וסוף שיחה) ואם זה כשהמסך כבוי אז גם המסך נדלק.
אם זה קרה למישהו ויודע מה זה אשמח לשמוע.
תודה.@ראש-בראש כנראה שיש לך מספר ברשימת דחיה (רשימה שחורה) !
וכל פעם שאותו מספר מתקשר אליך, זה עושה רטט ונדלק המסך !!!! -
תקף את המכשיר שלי קטע מוזר כל כמה דקות הוא עושה רטט קצר (כמו בתחילת וסוף שיחה) ואם זה כשהמסך כבוי אז גם המסך נדלק.
תודה. -
ר ראש בראש סימן נושא זה כשאלה
-
תודה.@ראש-בראש
ניחוש פרוע...
הgps מופעל וכל פעם שיש מיקום הוא שולח רטט -
תודה.@ראש-בראש כנראה שיש לך מספר ברשימת דחיה (רשימה שחורה) !
וכל פעם שאותו מספר מתקשר אליך, זה עושה רטט ונדלק המסך !!!! -
@ראש-בראש כנראה שיש לך מספר ברשימת דחיה (רשימה שחורה) !
וכל פעם שאותו מספר מתקשר אליך, זה עושה רטט ונדלק המסך !!!!@אום-אני-חומה ראש של גמרא!
-
הורדתי את הרטט בתחילת וסוף שיחה בהגדרות ועכשיו הוא רק מדליק את המסך מידי פעם כך שזה כנראה קשור איכשהו לחיבור
@ראש-בראש סמן כנפתר.
-
@ראש-בראש כנראה שיש לך מספר ברשימת דחיה (רשימה שחורה) !
וכל פעם שאותו מספר מתקשר אליך, זה עושה רטט ונדלק המסך !!!!@אום-אני-חומה יפההה שכויח!
האמת שניסיתי לחשוב בכיון אבל היה מוזר לי שקו מתקשר בתכיפות כל כך גבוהה אבל בדקתי ברשימה שחורה את הסטורית השיחות וזה באמת פעם ב5 דקות... -
ר ראש בראש סימן נושא זה כנפתר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות