בקשה | תוסף שסופר לחיצות על קישורים?
-
אשמח אם אחד היוצרים כאן בפורום ייצור תוסף שסופר לחיצות על קישורים, ומתריע כל פעם שמישהו לחץ עליהם
לפעמים מעניין אותי לדעת כמה הורידו דברים שהעלתי, או כמה נכנסו לאתר שפרסמתי.כמובן כ"א יוכל לראות אך ורק את כמות הלחיצות של הקישורים שלו עצמו.
תודה מראש!! -
-
גוגל לא יתנו לך את זה, יש מידיניות פרטיות
-
אשמח אם אחד היוצרים כאן בפורום ייצור תוסף שסופר לחיצות על קישורים, ומתריע כל פעם שמישהו לחץ עליהם
לפעמים מעניין אותי לדעת כמה הורידו דברים שהעלתי, או כמה נכנסו לאתר שפרסמתי.כמובן כ"א יוכל לראות אך ורק את כמות הלחיצות של הקישורים שלו עצמו.
תודה מראש!!@מיני-האקר האקר דגול כמוך, צריך להבין: תוסף רץ אך ורק על המחשב שלך הוא יכול לספור כמה פעמים אתה לחצת על קישור אבל הוא לא יכול לספור כמה פעמים אחרים לחצו עליו
בעל אתר כן יכול לספור הקלקות, וגוגל עושה את זה במנוע החיפוש שלה, בעל אתר שנרשם יכול לראות כמה הגיעו אליו מגוגל למשל, -
@מיני-האקר האקר דגול כמוך, צריך להבין: תוסף רץ אך ורק על המחשב שלך הוא יכול לספור כמה פעמים אתה לחצת על קישור אבל הוא לא יכול לספור כמה פעמים אחרים לחצו עליו
בעל אתר כן יכול לספור הקלקות, וגוגל עושה את זה במנוע החיפוש שלה, בעל אתר שנרשם יכול לראות כמה הגיעו אליו מגוגל למשל,@צדיק-0 דווקא טכנית זה כלל לא מופרך ליצור תוסף שיוצר קישור אוטומטי דרך דיד-לי, או שרת אחר.
-
@צדיק-0 דווקא טכנית זה כלל לא מופרך ליצור תוסף שיוצר קישור אוטומטי דרך דיד-לי, או שרת אחר.
-
@צדיק-0 דווקא טכנית זה כלל לא מופרך ליצור תוסף שיוצר קישור אוטומטי דרך דיד-לי, או שרת אחר.
@צדיק-וטוב-לו-0 @צדיק-0 התבלבלתי ביניכם.
אולי הוא התכוון תוסף לנוד בי בי? -
תוסף.
בגדול כמובן שלא ניתן שהתוסף יספור הקלקות,
כן ניתן שהתוסף יהפוך את הקישור לפני הפרסום לקישור שיעבור דרך אחד מהשירותים החינמיים שבין השאר סופרים הקלקות
(כמו דידלי זללה"ה) -
@צדיק-וטוב-לו-0 @צדיק-0 התבלבלתי ביניכם.
אולי הוא התכוון תוסף לנוד בי בי?@צדיק-וטוב-לו-0 @צדיק-0 התבלבלתי ביניכם.
לפחות יש כאלו שטוב להם
מה לעשות שרק צדיק גמור זוכה להיות צדיק וטוב לו... -
תודה לכל המגיבים.
@מיני-האקר למה אתה לא יוצר פה ? https://mitmachim.top/topic/101372/להורדה-כלי-ליצירת-תוספים-ע-י-ai-נוח-מאוד-לשימוש/6
יצרתי, והתקנתי, אבל למעשה הוא לא סופר.
זה עשה לי את זה כמה פעמים, כשזה דבר לא אפשרי, הוא יוצר סוג של הדמיה.האקר דגול כמוך, צריך להבין: תוסף רץ אך ורק על המחשב שלך הוא יכול לספור כמה פעמים אתה לחצת על קישור אבל הוא לא יכול לספור כמה פעמים אחרים לחצו עליו
בדיוק לכן אני רק מיני האקר

לסיכום: אם לא תוסף, אשמח שיעשו את זה בהגדרות של הפורום.
אבל עדיף תוסף, אז מי שיודע ליצור שיצור [ע"י מקצר קישורים], או שייתן לי טקסט מדוייק להעתקה לעורך. -
@צדיק-וטוב-לו-0 מה הקשר?
הוא רוצה לדעת כמה קליקים היה על קישור מסוים על ידי תוסף זה בלתי אפשרי
אפשר על ידי שינוי הקישור לקישור מקוצר שגם מונה קליקים, נכון, אבל איך זה קשור?@צדיק-0 הקשר פשוט.
בפועל תוסף יכול לעשות את הדבר בצורה אוטומטית.
לא באמת מעניין אותו איך זה עובד טכנית מאחורי הקלעים. -
תוסף.
בגדול כמובן שלא ניתן שהתוסף יספור הקלקות,
כן ניתן שהתוסף יהפוך את הקישור לפני הפרסום לקישור שיעבור דרך אחד מהשירותים החינמיים שבין השאר סופרים הקלקות
(כמו דידלי זללה"ה)(כמו דידלי זללה"ה)

רק מציין שאני עדיין מקצר בדידלי
זה ללא קישור לחשבון שלייצרתי את זה כאן בעבר לא זוכר איפה
ומישהו לא זוכר מי שיפר את זה שיכיל גם קישור מותאם אישיתזה פשוט לשמור בסימניה
הקוד המשופר
קרדיט ללא זוכר מיjavascript:(function(){var t=prompt("הכנס את הקישור שברצונך לקצר:",window.location.href);if(t){try{new URL(t)}catch(e){return void alert("הכתובת שהוזנה אינה תקינה.")}var e=prompt("הכנס סיומת מותאמת אישית (השאר ריק עבור קישור אקראי):",""),r={url:t};if(e&&""!==e.trim()){var a=e.trim();r.alias=a,r.custom=a,r.slug=a,r.keyword=a,r.short=a,r.path=a,r.custom_path=a,r.code=a,r.customCode=a,r.id=a}fetch("https://6ejpppqpkh.execute-api.eu-west-1.amazonaws.com/Prod/create",{method:"POST",headers:{"Content-Type":"application/json;charset=UTF-8"},body:JSON.stringify(r)}).then(function(t){return t.text().then(function(e){var r;try{r=JSON.parse(e)}catch(a){r=null}if(!t.ok){var o=r&&(r.message||r.error)||e||"שגיאת שרת: "+t.status;throw new Error(o)}return r})}).then(function(r){var o=r&&(r.shortUrl||r.short_url||r.shorturl||r.url);if(!o&&r&&r.code&&(o="https://did.li/"+r.code),!o&&e&&(o="https://did.li/"+e.trim()),o){var n=document.createElement("div");n.style="position:fixed;top:20px;left:50%;transform:translateX(-50%);background:#fff;color:#333;padding:20px;border-radius:8px;box-shadow:0 4px 15px rgba(0,0,0,0.2);z-index:999999;direction:rtl;font-family:Arial,sans-serif;text-align:center;border:2px solid #407be3;",n.innerHTML='<h3 style="margin:0 0 10px 0;color:#407be3;">הקישור קוצר בהצלחה!</h3><input id="shortUrlField" type="text" value="'+o+'" style="width:250px;padding:5px;text-align:center;margin-bottom:10px;border:1px solid #ccc;border-radius:4px;"><br><button id="copyBtn" style="background:#407be3;color:#fff;border:none;padding:5px 15px;border-radius:4px;cursor:pointer;margin-left:5px;">העתק</button><button id="closeBtn" style="background:#888;color:#fff;border:none;padding:5px 15px;border-radius:4px;cursor:pointer;">סגור</button>',document.body.appendChild(n);var c=document.getElementById("shortUrlField");c.focus(),c.select(),document.getElementById("copyBtn").onclick=function(){c.select(),navigator.clipboard&&navigator.clipboard.writeText?navigator.clipboard.writeText(c.value).then(function(){alert("הועתק ללוח!"),n.remove()}).catch(function(){document.execCommand("copy"),alert("הועתק ללוח!"),n.remove()}):(document.execCommand("copy"),alert("הועתק ללוח!"),n.remove())},document.getElementById("closeBtn").onclick=function(){n.remove()}}else alert("התקבלה תשובה לא צפויה מהשרת:\n"+JSON.stringify(r))}).catch(function(e){var r=!1;navigator.clipboard&&navigator.clipboard.writeText&&navigator.clipboard.writeText(t).then(function(){r=!0}).catch(function(){}),setTimeout(function(){alert("האתר הנוכחי חוסם קיצור אוטומטי (הגנת אבטחה של האתר עצמו).\n"+(r?"העתקתי את הקישור המקורי ללוח - ":"")+"פותח עכשיו את did.li בטאב חדש, פשוט הדבק שם ולחץ על קיצור."),window.open("https://did.li/","_blank")},r?100:0)})}})();
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות