בירור | דפדפן בלי שירותי גוגל
-
אני עם M36 בגרסא של @ezerphone וכרום הרגיל אני פשוט לא מצליח להתקין, מישהו מכיר משהו נורמלי? בינתיים אני משתמש בפיירפוקס והוא תופס לי איזה 650 מ"ב בערך ואיטי נורא, אשמח להמלצות.
אני צריך את זה כדי לצפות בHTML אופליין.אם מישהו רוצה להעלות משהו שאין לו קישור חיצוני אלא רק קובץ APK אני אשמח אם הוא יעלה את זה לעוגן פליי או בזיפ.
-
אני עם M36 בגרסא של @ezerphone וכרום הרגיל אני פשוט לא מצליח להתקין, מישהו מכיר משהו נורמלי? בינתיים אני משתמש בפיירפוקס והוא תופס לי איזה 650 מ"ב בערך ואיטי נורא, אשמח להמלצות.
אני צריך את זה כדי לצפות בHTML אופליין.אם מישהו רוצה להעלות משהו שאין לו קישור חיצוני אלא רק קובץ APK אני אשמח אם הוא יעלה את זה לעוגן פליי או בזיפ.
@אבינדב
דפדפן Via מאוד נוח ולא שוקל כמעט כלום!!
קח גירסא מתורגמת (ע''י המתרגם שלי כמובן..)
Via translated.zip@קראנץ-ונילה אולי זה יעניין גם אותך...
-
@אבינדב
דפדפן Via מאוד נוח ולא שוקל כמעט כלום!!
קח גירסא מתורגמת (ע''י המתרגם שלי כמובן..)
Via translated.zip@קראנץ-ונילה אולי זה יעניין גם אותך...
@נוחעם-FM חבל נראה לי שגרסאות יותר חדשות וגם נראה לי שהגרסאות החדשות מתורגמות אבל לא בטוח
-
@נוחעם-FM חבל נראה לי שגרסאות יותר חדשות וגם נראה לי שהגרסאות החדשות מתורגמות אבל לא בטוח
-
בשביל לצפות בhtml לא צריך דפדפן
יש כמויות אפליקציות בשביל זה
ודרך אגב אם אתה מתעקש על דפדפן אני ממליץ את Duck Duck Go
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות