בקשה | אפליקציה לגריסת קבצים להעלות לעוגן פליי
-
אני יודע שאסור לבקש פה אפליקציות ולכן אני מבקש שיעלו את זה לעוגן פליי @צוות-פיקוח תמחקו אם זה לא בסדר.
אגב, למה אסור??
מישהו העתיק לי כל מיני דברים בעייתיים ומחקתי אבל אתם יודעים כמה קל לשחזר היום, אני צריך אפליקציה לאנדרואיד שתמחוק בצורה שאפילו מחשב יהיה לו קשה לשחזר, וכמו שאמרתי הקבצים כבר מחוקים אז אני צריך משהו שימצא את הקובץ המחוק ויגרוס אותו, תודה.
-
אני יודע שאסור לבקש פה אפליקציות ולכן אני מבקש שיעלו את זה לעוגן פליי @צוות-פיקוח תמחקו אם זה לא בסדר.
אגב, למה אסור??
מישהו העתיק לי כל מיני דברים בעייתיים ומחקתי אבל אתם יודעים כמה קל לשחזר היום, אני צריך אפליקציה לאנדרואיד שתמחוק בצורה שאפילו מחשב יהיה לו קשה לשחזר, וכמו שאמרתי הקבצים כבר מחוקים אז אני צריך משהו שימצא את הקובץ המחוק ויגרוס אותו, תודה.
@אבינדב
א מאוד קשה לשחזר קבצים מחוקים באנדרואיד!
ב בדרך כלל באפליקציות לשחזור קבצים יש אופציה לעשות את מה שביקשת ע''י כתיבה על כל האחסון ואז מחיקתו.
האם זה עובד? לא יודע, אבל הגיוני שכן כי ברגע שעושים כתיבה מלאה לכאורה כל ההיסטוריה נעלמת.יש בפורום את disk digger pro תחפש...
-
@אבינדב
א מאוד קשה לשחזר קבצים מחוקים באנדרואיד!
ב בדרך כלל באפליקציות לשחזור קבצים יש אופציה לעשות את מה שביקשת ע''י כתיבה על כל האחסון ואז מחיקתו.
האם זה עובד? לא יודע, אבל הגיוני שכן כי ברגע שעושים כתיבה מלאה לכאורה כל ההיסטוריה נעלמת.יש בפורום את disk digger pro תחפש...
-
@נוחעם-fm א.אני שחזרתי במחשב. ב.התוכנה שאני משתמש מוציאה 80 מכרטיס של 32 אבל אתה צודק שיהי יותר מסובך לעשות את זה אחר כך אבל זה כרטיס של 128 ואני לא בקטע למלא אותו.
ג.אני צריך אפליקציה לאנדרואיד לגריסה
-
@אבינדב אתה מדבר על כרטיס זיכרון? כי אני הבנתי שמדובר על מכשיר אנדרואיד שרוצים למחוק את ההיסטוריה שלו.
-
@אבינדב אתה מדבר על כרטיס זיכרון? כי אני הבנתי שמדובר על מכשיר אנדרואיד שרוצים למחוק את ההיסטוריה שלו.
-
אגב, למה אסור??
משהו שימצא את הקובץ המחוק ויגרוס אותו
אני ממליץ על התכנה הזאת https://github.com/bleachbit/bleachbit
הוראות:
לחץ על תפריט עריכה (Edit) שנמצא בחלק העליון של החלון.
בחר באפשרות העדפות (Preferences).
בחלון הקטן שנפתח, לחץ על הלשונית כוננים (Drives).
לחץ על כפתור הוסף (Add) שנמצא בצד שמאל או למטה.
ייפתח חלון לבחירת תיקייה. לחץ על "המחשב הזה" ובחר את הכונן של כרטיס הזיכרון שלך (למשל כונן :F). לחץ על בחירת תיקייה.
לחץ על כפתור סגור.כעת לביצוע הניקוי:
במסך הראשי של התוכנה, בצד ימין, חפש את הקטגוריה מערכת (System).
סמן ב-V רק את האפשרות שטח פנוי בדיסק (Free disk space).
לחץ על כפתור ניקוי (Clean) עם האייקון של המטאטא בחלק העליון.
אשר את ההודעה שתקפוץ בלחיצה על מחיקה.התוכנה תתחיל "לנגב" את השטח הפנוי בכרטיס הזיכרון שבחרת. בסיום התהליך, המידע שנמחק בעבר לא יהיה ניתן לשחזור.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות