עזרה | F25 בעייתי ממש
-
קנינו את הפלאפון הזה לפני שבועיים, ויש לו מלא באגים. אין התראות משום אפליקציה, והכל נעול. ניסיתי לפתוח וזה נעול. כלומר, לא רואים מי מתקשר.
לא עובד הפניית שלוחות, ושומעים מקוטע ממש.ראיתי כאן כמה מדריכים, ובנוסף דרך ADB, הפעלתי התראות לפלאפון לאפליקציית החייגן, עשיתי ריסטארט וזה עבד ליום. ושוב פעם לא עובד.
מה הקטע? בעיית קושחה? גם המסך מציק קצת, שיניתי את הרזולוציה, וכשמדליקים, המסך כאילו משנה גדלים, עד שמתאזן לאחרי כמה שניות. זה ספציפית אכיל.
-
קנינו את הפלאפון הזה לפני שבועיים, ויש לו מלא באגים. אין התראות משום אפליקציה, והכל נעול. ניסיתי לפתוח וזה נעול. כלומר, לא רואים מי מתקשר.
לא עובד הפניית שלוחות, ושומעים מקוטע ממש.ראיתי כאן כמה מדריכים, ובנוסף דרך ADB, הפעלתי התראות לפלאפון לאפליקציית החייגן, עשיתי ריסטארט וזה עבד ליום. ושוב פעם לא עובד.
מה הקטע? בעיית קושחה? גם המסך מציק קצת, שיניתי את הרזולוציה, וכשמדליקים, המסך כאילו משנה גדלים, עד שמתאזן לאחרי כמה שניות. זה ספציפית אכיל.
@nbjo460 איפה קנית?
תצרוב גרסה נורמלית -
@nbjo460 איפה קנית?
תצרוב גרסה נורמלית@מחנה-ידידים
קניתי בירושלים, אבל זה לא באמת נגיש לי. איפה אני משיג קושחה נורמלית, עם חסימה טובה? -
@מחנה-ידידים
קניתי בירושלים, אבל זה לא באמת נגיש לי. איפה אני משיג קושחה נורמלית, עם חסימה טובה?@nbjo460 תלוי איפה אתה גר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות