בקשת מידע | האם יש תוסף שמוריד כמה קבצים בהודעה אחת בגוגל צאט?
-
אני מחפש תוסף שמוריד את כל הקבצים בפעם אחת ולא שאני אצטרך להוריד אחד אחד?
-
יש את התוסף הזה
https://chromewebstore.google.com/detail/chrono-download-manager/mciiogijehkdemklbdcbfkefimifhecn?authuser=0&utm_source=app-launcherעזרה בניסוח ע"י AI - איך משתמשים בהם?
כנסו לשיחה או למרחב (Space) הרלוונטי בגוגל צ'אט, ועברו ללשונית "קבצים" (Files). גללו עד למטה כדי לוודא שכל הקבצים נטענו על המסך. לאחר מכן, הפעילו את התוסף – הוא יזהה את כל הקישורים להורדה שמופיעים בדף ויאפשר לכם לסמן ולהוריד את כולם יחד.
3. קבצים ששותפו דרך Google Drive
אם הקבצים בצ'אט נשלחו כקישורים מתוך Google Drive (ולא הועלו ישירות מהמחשב כקובץ מצורף), קל מאוד להוריד אותם מחוץ לצ'אט. היכנסו ל-Google Drive, גשו לתפריט "שותפו איתי" (Shared with me), סמנו את כל הקבצים הרצויים בעזרת העכבר ומקש ה-Ctrl, ולחצו על כפתור ההורדה. הדרייב יארוז אותם אוטומטית לקובץ ZIP אחד. -
יש את התוסף הזה
https://chromewebstore.google.com/detail/chrono-download-manager/mciiogijehkdemklbdcbfkefimifhecn?authuser=0&utm_source=app-launcherעזרה בניסוח ע"י AI - איך משתמשים בהם?
כנסו לשיחה או למרחב (Space) הרלוונטי בגוגל צ'אט, ועברו ללשונית "קבצים" (Files). גללו עד למטה כדי לוודא שכל הקבצים נטענו על המסך. לאחר מכן, הפעילו את התוסף – הוא יזהה את כל הקישורים להורדה שמופיעים בדף ויאפשר לכם לסמן ולהוריד את כולם יחד.
3. קבצים ששותפו דרך Google Drive
אם הקבצים בצ'אט נשלחו כקישורים מתוך Google Drive (ולא הועלו ישירות מהמחשב כקובץ מצורף), קל מאוד להוריד אותם מחוץ לצ'אט. היכנסו ל-Google Drive, גשו לתפריט "שותפו איתי" (Shared with me), סמנו את כל הקבצים הרצויים בעזרת העכבר ומקש ה-Ctrl, ולחצו על כפתור ההורדה. הדרייב יארוז אותם אוטומטית לקובץ ZIP אחד. -
אני מחפש תוסף שמוריד את כל הקבצים בפעם אחת ולא שאני אצטרך להוריד אחד אחד?
לא ממש עובד
-
לא ממש עובד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות