באג | הקובץ מופיע רק במקליט, ובמחשב הוא קובץ ריק
-
יש לי מקליט פשוט ארוך וצר עם זיכרון פנימי של 4 גיגה, נראה בערך כך

ההקלטה נשמעת במקליט כרגיל, וכשאני רוצה להעלות את זה למחשב, זה מופיע כקובץ ששוקל 0 KB - ריק.
אשמח לקבל פיתרון/הסבר. תודה -

ההקלטה נשמעת במקליט כרגיל, וכשאני רוצה להעלות את זה למחשב, זה מופיע כקובץ ששוקל 0 KB - ריק.
אשמח לקבל פיתרון/הסבר. תודה@מושקה-והפריץ
קנית באליאקספרס? -

אשמח לקבל פיתרון/הסבר. תודה@מושקה-והפריץ דבר פלא, כלומר אתה רואה במחשב כונן ריק?
ומה קורה כשאתה מעלה קובץ מהמחשב למקליט? -
תבדוק בהגדרות שם האם אתה יכול לשנות את פורמט ההקלטה
בדקתי גם עם הAI הוא אומר שתנסה את זה: תיקון שגיאות דיסק (CHKDSK): חברו את המקליט למחשב, היכנסו ל-"This PC" (המחשב שלי), איתרו את כונן ה-USB של המקליט ובדקו מהו אות הכונן שלו (לדוגמה E: או F:). פתחו את שורת הפקודה (CMD) כמנהל, הקלידו את הפקודה הבאה (החליפו את האות X באות הכונן בפועל של המקליט) ולחצו Enter:
chkdsk X: /f -
תבדוק בהגדרות שם האם אתה יכול לשנות את פורמט ההקלטה
בדקתי גם עם הAI הוא אומר שתנסה את זה: תיקון שגיאות דיסק (CHKDSK): חברו את המקליט למחשב, היכנסו ל-"This PC" (המחשב שלי), איתרו את כונן ה-USB של המקליט ובדקו מהו אות הכונן שלו (לדוגמה E: או F:). פתחו את שורת הפקודה (CMD) כמנהל, הקלידו את הפקודה הבאה (החליפו את האות X באות הכונן בפועל של המקליט) ולחצו Enter:
chkdsk X: /f@szsiboni זה לא נשמע שגיאה באיחסון, תלוי איזה AI זה, נפ"מ אם מצדיק ציטוט שלו.
-
@szsiboni זה לא נשמע שגיאה באיחסון, תלוי איזה AI זה, נפ"מ אם מצדיק ציטוט שלו.
@123-דג-מלוח בכללי יש לי בעיה יחסית דומה בנגן MP4 מעליאקספקס תנסה את זה לי זה עבד בעבר לשנות פורמט הקלטה... ולגבי הAI זה גימיני ולפ"ד שווה נסיון
-
@123-דג-מלוח בכללי יש לי בעיה יחסית דומה בנגן MP4 מעליאקספקס תנסה את זה לי זה עבד בעבר לשנות פורמט הקלטה... ולגבי הAI זה גימיני ולפ"ד שווה נסיון
@szsiboni רעיון מגמיני שוה ניסיון כסומא בארובה.
הניסיון שלך שוה פי כמה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות