בירור | אנדרואיד 16 לג'לי סטאר
-
היי חברים יקרים.
אני משתמש בסטאר כבר שנה וברוך השם מרוצה+++++ לא חלמתי שאני יהיה כל כך מרוצה ככה ממכשיר סיני .
עכשיו קיבלתי עדכון מערכת לאנדרואיד 16 ואני מתלבט אם לעבור אליו.
צד אחד ברור, להתקדם בחינם לאנדרואיד חדש יותר, למה לא .
מצד שני אני כל כך מרוצה כרגע שאני שואל את עצמי למה לעבור לגרסה חדשה שאני לא יודע איך היא תהייה, באגים וכדו'שאלתי ובקשתי -
מישהו כבר התנסה בזה ויכול לומר לי איך הגרסה החדשה ? -
היי חברים יקרים.
אני משתמש בסטאר כבר שנה וברוך השם מרוצה+++++ לא חלמתי שאני יהיה כל כך מרוצה ככה ממכשיר סיני .
מצד שני אני כל כך מרוצה כרגע שאני שואל את עצמי למה לעבור לגרסה חדשה שאני לא יודע איך היא תהייה, באגים וכדו'שאלתי ובקשתי -
מישהו כבר התנסה בזה ויכול לומר לי איך הגרסה החדשה ?@יצחק-רשטונ תראה מב כצוב כוונתי תעבור על השרשורים הרלוונטיים אין דברים מאוד מהותיים
-
היי חברים יקרים.
מישהו כבר התנסה בזה ויכול לומר לי איך הגרסה החדשה ?@יצחק-רשטונ
נא למחוק את הנושא.
אין עניין לפתוח נושא שוב.
https://mitmachim.top/post/1222660
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות