בירור | גימני מזייף במגמתיות שווי מחיר במחשוב ועוד
-
@שלץ
גם שכותבים לו האם גם אחרי עליית המחירים? הוא עונה כמעט אותו דבר -

האם גם אתם נתקלתם בזה ?
המחיר של זה מתחיל ב300 ש"ח ומעלה אפילו 450 ש"ח לדוגמא https://ksp.co.il/web/item/175292
וכן לגבי מחשבים שכותב מחירים נמוכים מהמחירים בשוקהאם זה בכוונה להוריד מחירים ?
@אהרון-שלום לא נראה לי שזה מכוון הוא פשוט לא מעודכן והוא מרבה לחרטט תנסה את גימיני ספארק שם הוא יעשה חיפוש מה המחיר
-
@שלץ
גם שכותבים לו האם גם אחרי עליית המחירים? הוא עונה כמעט אותו דבר@אהרון-שלום זה היה בצחוק, כי זה לא סביר.
אבל אם זה היה נכון, פרומפט נוסף לא מסוגל לעדכן את הידע שלולמשל אם הוא היה טוען שאובמה הוא נשיא ארה"ב, לשאול אותו "ומי היום נשיא ארה"ב" לא אמור להפיק תוצאה שונה
-
@אהרון-שלום לא נראה לי שזה מכוון הוא פשוט לא מעודכן והוא מרבה לחרטט תנסה את גימיני ספארק שם הוא יעשה חיפוש מה המחיר
לא מסתבר זה נראה לי ממש מגמתי הוא האחרון שלא יהיה מעודכן וזה כבר תקופה
לפני חודשיים הוא כן היה מודע יותר למצב -
לא מסתבר זה נראה לי ממש מגמתי הוא האחרון שלא יהיה מעודכן וזה כבר תקופה
לפני חודשיים הוא כן היה מודע יותר למצב -
הוא האחרון שלא יהיה מעודכן
לפי הדיווחים זה לא נכון, אבל גם לי זה נשמע מוזר כי לפני זמן קצר שאלתי אותו על מחירי M2 והוא ניתח די מדוייק
-
פתאום אני מסתכל בתמונה שהעלתי ורואה שהוא חושב שאני נקבה, מוזר...
אגב הוא נתן לי את זה, אני לא מכיר את החברה אבל זה מעניין
-
@אהרון-שלום זה היה בצחוק, כי זה לא סביר.
אבל אם זה היה נכון, פרומפט נוסף לא מסוגל לעדכן את הידע שלולמשל אם הוא היה טוען שאובמה הוא נשיא ארה"ב, לשאול אותו "ומי היום נשיא ארה"ב" לא אמור להפיק תוצאה שונה
@אהרון-שלום זה היה בצחוק, כי זה לא סביר.
זה דווקא סביר, וזה תופעה מוכרת במודלי AI בכלל, וגמיני בפרט.
-
פתאום אני מסתכל בתמונה שהעלתי ורואה שהוא חושב שאני נקבה, מוזר...
אגב הוא נתן לי את זה, אני לא מכיר את החברה אבל זה מעניין
-
@YAHBDK כנראה שרק הבנות עדיין מתקשקשות עם גמיני...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות