שיתוף | לראשונה! הורדה מיוטיוב לדרייב! על ידי תוסף או סקריפט tampermonkey
-
@צדיק-וטוב-לו-0 הוא שולח ספציפי לסרטון הספציפי, אבל אם התיקיה הראשית דרושה בדיקה, אז גם סרטון בודד שנמצא בתוכו צריך בדיקה
@מטען-נייד אבל לאנשים אין איך לשתף את התיקה הכללית, הם מקבלים רק קישור ספציפי לסרט.
-
@מטען-נייד אבל לאנשים אין איך לשתף את התיקה הכללית, הם מקבלים רק קישור ספציפי לסרט.
@צדיק-וטוב-לו-0 נכון, אבל בהתחלה זה היה כלי לי ולכמה חברים, וזה עבד דרך טופס גוגל ולהם כן שתפתי את התקיה הראשית ואתמול היא הוצרכה בדיקה
ואין לי מושג האם גם קישור לסרטון בודד שיופץ יצריך בדיקה של כל התיקיה, אבל אני מעדיף לא לנסות, זה לוקח הרבה זמן לנייד תיקיה... -
@מטען-נייד עובד מעולה אבל כמובן (כמו כל דבר) יש מקום לשיפור
-
@מטען-נייד עובד מעולה אבל כמובן (כמו כל דבר) יש מקום לשיפור
-
@מטען-נייד הדבר שאני חושב שכדאי לשנות דבר ראשון זה שאחרי ההורדה הקישור יהיה לחיץ (לקח לי כמה שניות להבין מה אני אמור לעשות עכשיו)
-
@מטען-נייד הדבר שאני חושב שכדאי לשנות דבר ראשון זה שאחרי ההורדה הקישור יהיה לחיץ (לקח לי כמה שניות להבין מה אני אמור לעשות עכשיו)
-
@מטען-נייד עוד משהו שאני לא יודע עד כמה זה שייך אבל שיהיה אפשר לראות ישר את הקובץ בדרייב שלי גם אם לא פתחתי אותו אחרי ההורדה (זה היה הדבר הראשון שעשיתי ולא הבנתי למה אני לא רואה את מה שירד)
-
@מטען-נייד עוד משהו שאני לא יודע עד כמה זה שייך אבל שיהיה אפשר לראות ישר את הקובץ בדרייב שלי גם אם לא פתחתי אותו אחרי ההורדה (זה היה הדבר הראשון שעשיתי ולא הבנתי למה אני לא רואה את מה שירד)
-
@מטען-נייד לא
שאני אכנס לדרייב ואני אראה שם את הקובץ שהורדתי -
@הרשוש בעצם שתראה את זה בפריטים ששותפו איתי?
א"כ זה רעיון אבל זה הרבה עבודה, אני יעבוד על זה גם בעזרת השם
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות