עזרה | תקלה בחיפוש והחלפה בוורד
-
מהיום בבוקר תפריט חיפוש והחלפה בוורד - לא נפתח לי, הוא רק גורם לחלון הסגנונות להיות אפור. עשיתי הפעלה מחדש, גם אין הגבלת עריכה. אולי למאן דהוא פתרונים. תודה.
-
מהיום בבוקר תפריט חיפוש והחלפה בוורד - לא נפתח לי, הוא רק גורם לחלון הסגנונות להיות אפור. עשיתי הפעלה מחדש, גם אין הגבלת עריכה. אולי למאן דהוא פתרונים. תודה.
@ישי-ישורון CTRL+F עובד?
-
@ישי-ישורון CTRL+F עובד?
@מחפש-משהוא עובד
-
@מחפש-משהוא עובד
אני רואה שכל הוורד תקוע, גם שמירה אי אפשר לעשות [האופיס עם רשיון] מה ניתן לעשות?
-
אני רואה שכל הוורד תקוע, גם שמירה אי אפשר לעשות [האופיס עם רשיון] מה ניתן לעשות?
@ישי-ישורון ניסתי הפעלה מחדש למחשב?
-
@ישי-ישורון ניסתי הפעלה מחדש למחשב?
@יאיר-דניאל כתבתי למעלה שעשיתי הפעלה מחדש, רק החלון של חיפוש והחלפה לא נפתח נראה שהשאר הכל עובד תקין.
-
@יאיר-דניאל כתבתי למעלה שעשיתי הפעלה מחדש, רק החלון של חיפוש והחלפה לא נפתח נראה שהשאר הכל עובד תקין.
@ישי-ישורון ותיקון מהיר - דרך התחל/לוח הבקרה/תוכניות ותוכנות/אופיס (באנגלית) - תקן, תיקון מהיר.
את זה ניסית?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות