בירור | מה המחיר של מכונה תספורת אוסטר - משומשת
-
שאלתי מידיד מכונת תספורת, אך לצערי היא אבדה
בהוראת דיין, עלי לשלם מחיר של מכונה משומשת.
דא עקא המדובר במכונה של המותג המפורסם "אוסקר", שכידוע מוצריה אינם כלים לעולם, ועוברים בירושה זה כמה דורות.....
כך שלכאורה הגם שזה משומש, מ"מ זה לא גריעותא כ"כ גדולה.
אשמח לעזרה בנושא[כנראה שזה היה הדגם שבתמונה, אם כי איני בטוח, וגם הבעלים לא זוכר במדוייק]

-
דא עקא המדובר במכונה של המותג המפורסם "אוסקר", שכידוע מוצריה אינם כלים לעולם, ועוברים בירושה זה כמה דורות.....
אשמח לעזרה בנושא[כנראה שזה היה הדגם שבתמונה, אם כי איני בטוח, וגם הבעלים לא זוכר במדוייק]

-
@בנן אני שואל בלי לבדוק.
חיפשת ביד 2? -
-
-

@בנן הממוצע הוא לדגם ביתי משומש: כ-150-300 ₪
ולדגם מקצועי משומש: כ-400-700 ₪ זה תלוי בדגמים. איזה דגם זה??
(אם זה הדגם המצולם הוא דגם ישן שלא מייצרים היום למיטב ידיעתי ולא נראה לי שהוא יותר מ150 ש"ח אם הגזמתי. אני לא יודע אם אפשר למצא מקום שמוכרים את המוצר הזה אפי' ביד שניה.)
בכל אופן עדיף לשאול דעת תורה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות