בקשה | בקשת מידע נגן מאלי אקספרס. אפשר להוסיף לו עברית?
-
לא אנדרואיד.
אין עברית. יש סינית ואנגלית וצרפתית (פיכס).
יש איך לעזור לו?...
(הוא גם מציג עברית הפוך, בשמות השירים!!! גיוועלד!!)
https://he.aliexpress.com/item/1005008409107466.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.29.2ba9586aLyge77&gatewayAdapt=glo2isr -
לא אנדרואיד.
יש איך לעזור לו?...
https://he.aliexpress.com/item/1005008409107466.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.29.2ba9586aLyge77&gatewayAdapt=glo2isr@ברווז-הסגול
לא, אלא אם כן אתה יודע לערוך מערכות הפעלה שלמות
בהצלחה... -
@ברווז-הסגול
לא, אלא אם כן אתה יודע לערוך מערכות הפעלה שלמות
בהצלחה...@מה-זה-משנה-אה אין צדק בעולם, אין מה לעשות עם נגן בלי עברית...

תודה רבה -
@מה-זה-משנה-אה אין צדק בעולם, אין מה לעשות עם נגן בלי עברית...

תודה רבה@ברווז-הסגול
בטח שיש
אם אתה יודע אנגלית בסיסית אז יש סקריפט שהופך שמות בעברית לאנגלית אבל לא לתרגום שלהם באנגלית אלא למילה בעברית אבל באותיות אנגלית
לדוגמא: אבא - ABA -
יש כלי שיודע לקחת רשימת תיקיות - ובלחיצה להפוך הכל ל"עברית באותיות באנגלית"? כולל שמות שירים?
-
יש כלי שיודע לקחת רשימת תיקיות - ובלחיצה להפוך הכל ל"עברית באותיות באנגלית"? כולל שמות שירים?
@ברווז-הסגול
אני לא בטוח שזה על תיקיות שלמות אבל אתה מכניס את הסקריפט לתיקיה והוא הופך את כל השירים שנמצאים בתיקיה מסתמא גם ככה על תיקיות -
@ברווז-הסגול
אני לא בטוח שזה על תיקיות שלמות אבל אתה מכניס את הסקריפט לתיקיה והוא הופך את כל השירים שנמצאים בתיקיה מסתמא גם ככה על תיקיות@מה-זה-משנה-אה איפה הסקיפרט?
-
@מה-זה-משנה-אה איפה הסקיפרט?
@ברווז-הסגול
לא זוכר
אם יהיה לי זמן אני יחפש -
לא אנדרואיד.
יש איך לעזור לו?...
https://he.aliexpress.com/item/1005008409107466.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.29.2ba9586aLyge77&gatewayAdapt=glo2isr@ברווז-הסגול כתבתי (גם כן אני - GPT...)
סקריפט שהופך את השמות של קבצי השמע בתיקייה שהוא מופעל ובתתי התיקיות שתחתיה.אם הנגן שלך מציג את השם "מוזיקה.mp3" הפוך,
אז אחרי שתהפוך (עם הסקריפט) את השם ל"הקיזומ.mp3", והנגן יציג את זה הפוך - ההפוך הזה הוא בעצם תקני.ממש הפוך על הפוך

אז הנה הסריפט:
מכיוון שהפורום לא נותן להעלות קבצי bat, תצטרך להוסיף t לסיומת.
שים
️ אחרי שתריץ אותו, הוא יראה לך רשימה של כל השינויים - תצטרך ללחוץ על y כדי לאשר.בהצלחה!
-
@ברווז-הסגול כתבתי (גם כן אני - GPT...)
סקריפט שהופך את השמות של קבצי השמע בתיקייה שהוא מופעל ובתתי התיקיות שתחתיה.אם הנגן שלך מציג את השם "מוזיקה.mp3" הפוך,
אז אחרי שתהפוך (עם הסקריפט) את השם ל"הקיזומ.mp3", והנגן יציג את זה הפוך - ההפוך הזה הוא בעצם תקני.ממש הפוך על הפוך

אז הנה הסריפט:
מכיוון שהפורום לא נותן להעלות קבצי bat, תצטרך להוסיף t לסיומת.
שים
️ אחרי שתריץ אותו, הוא יראה לך רשימה של כל השינויים - תצטרך ללחוץ על y כדי לאשר.בהצלחה!
@מייבין-במקצת מצחיק אבל זה עובד. תוכנה יותר בסיסית מ DOS, אבל וואו. תודה רבה.
מה שכן - הוא הופך שמות קבצים, גם בתוך תיקיות - תוכל לתת לו לשנות גם את השמות של תיקיות בעצמה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות